Partyflock
 

Bas & Ram Together: alweer een gratis feestje

gepubliceerd door , op
Bas & Ram Together: alweer een gratis feestje
19 mei 2006
FeestBas & Ram together · Music from 1996 till 2006
Datumvrijdag 23 juni 2006
LocatieHappydayZZ
Vrijdag 23 juni a.s. dan is het zover. Bas & Ram Together. De speciale tocht door de 10-jarige muziekgeschiedenis van het dynamic duo Bas & Ram zal dan plaatsvinden in de HappydayZZ te Culemborg. Alweer een gratis feestje om daarmee hun trouwe publiek te bedanken, zowel voor hun support van de afgelopen 10 jaar, als ook voor het geweldige 10-jarige jubileum feest van 5 mei jongstleden. De hele avond draaien Bas & Ram met zijn tweetjes, beginnend vanaf de jaren 1996 en dan zo doorgaand tot en met het jaar 2006. Ieder uur begint er een nieuwe muzikale periode van 2 jaar. Dus vanaf 24.00 uur tot 01.00 uur de periode tussen 1996 tot 1998 en van 01.00 tot 02.00 uur komen de grootste hits van 1998 tot 2000 langs. Zo gaan Bas & Ram ieder uur door tot zij om 5.00 uur bij de laatste tonen van hun allerlaatste plaatje zijn aangekomen!

Het leuke is dat jullie voor deze avond ook zelf invloed kunnen uitoefenen op de plaatjes die Bas & Ram gaan draaien, want Bas & Ram stellen jullie in de gelegenheid je eigen favoriete top 5 van classics samen te stellen. Stuur jouw favoriete lijstje van 5 classics naar info@djbas-ram.nl en daaruit zullen zij dan de meest aangevraagde classics meenemen in hun platenkoffers en gaan draaien op Bas & Ram Together. Dus iedereen lekker verzoekjes indienen en mailen, nu mag het; u vraagt en zij draaien! Wel op tijd komen dan, want om 24.00 uur begint het duo meteen met hun en jullie favoriete plaatjes!

En bovendien krijgen de eerste 100 bezoekers van deze avond ook nog eens een “2 voor de prijs van 1” kaartje voor de volgende ‘Costa del Culemborg’ op 9 juli met : 4 Strings, CJ Stone, Milo en Bas & Ram. Nog een hele leuke reden om lekker vroeg te komen dus. Je kan ook een etentje winnen met Bas & Ram, voor dat de avond van “Together” begint en dan kan je gelijk mee naar het feest je hoeft enkel een mailtje te sturen waarom jij mee wilt eten!! Stuur dit naar info@djbas-ram.nl

Bas & Ram zijn heel benieuwd naar jullie mailtjes met top 5 classics en zien jullie graag op vrijdag 23 juni a.s. in de HappydayZZ. Together wordt een hele speciale happening met de mooiste plaatjes van het 10-jarige jubilerende duo Bas & Ram in de hoofdrol en dit allemaal nog helemaal gratis ook! Niet te missen dus neem al je vrienden en vriendinnen mee!

12 opmerkingen

Yohooo :bounce: okay, na Deja Vu'zz happy sound, rond gedobberd in 't zwembadjuh, weer tijd voor een flinke dosis R&B.. ohh, sorry B&R, haha.. :9

Ohyeah, ff wat nummers uitzoekuh.. 5 maar.. 8)
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
Kom ook wel buurten, en hopen op wat Marino klassiekers
 
leuk leuk :9
Favo classics, moeilijk hoor. Maar Angel 1 wordt toch wel gedraaid:cheer:
alweer een gratis feestje

Alweer 2.5 pleuro voor een muntje :bier:

Ondanks dat word het wel top :yes:
 
:respect: (y) :bounce: PARTYTIME !!!! :bounce: (y) :respect:
Vorige editie was :woop: SUPER :woop: en afgelopen zondag Club Deja Vu was ook helemaal geweldig :P
 
(y) okey dan!!!!!:woop:
 
did it done it been there en op tijd!!!!!!!!!
 
Ckers erbij!!:9
:cheer::respect::woep:(Y):kwijl:
laatste aanpassing
wordt weer een lekker knal feessie zoals we van de heren gewend zijn :bounce:
laatste aanpassing