Partyflock
 

Revolution
Het Latin House event van het jaar

gepubliceerd door , op
Revolution
7 november 2007
November. Alweer een maand met een kwalitatief hoogwaardig feest afkomstig uit de kokers van MXM-events ism Partyclick.nl; ditmaal wordt er met Revolution een nieuw concept tot uitvoering gebracht. Een feest dat voor alles en iedereen die de Latin House-scene een warm hart toedraagt tot in de kleinste puntjes lijkt te kloppen, wat heet......na het beschouwen van de inhoud van Revolution kan het bijna niet anders dat deze liefhebbers zich likkebaardend op dit meesterwerk zullen gaan richten.

Het ensemble aan DJ's dat voor deze gelegenheid is opgetrommeld spreekt wat dat betreft boekdelen. De muzikale honger van het publiek zal dan ook louter door professionals worden gestild. Allen bevinden deze heren zich bovenaan in de hiërarchie van hun genre, terwijl enkelen van hen ook al de top 40 mochten aanvoeren. Tot deze elitaire groep behoren de volgende namen: Gregor Salto, Sidney Samson, Benny Rodrigues, D-Rashid- GroovenaticsIrwanAyt en vele anderen.

Gebaseerd op het credo 'never change a winning team' zullen deze heren hun opwachting maken in dé nachtelijke vrijhaven voor eenieder die zichzelf een feestganger durft te noemen: de Lexion. De tempel waar MXM-events al zo vaak succesvol bleek, zal ook Revolution gaan huisvesten. Ook ditmaal zal de discotheek als multiplex fungeren, daar Revolution maar weer eens zo'n feest is dat aan de Main Area niet genoeg heeft om de bezoekers te ontvangen. Bovendien kan de organisatie hierdoor wat variatie aanbieden in het muzikale aanbod; waar de grootste namen zich in de hoofdzaal zullen ophouden zullen de lokale helden (DJ's uit de Zaanstreek/Groot-Amsterdam) zaal 2 gaan opleuken.

Ook qua decor zullen de bezoekers niets tekortkomen. Hoewel de Lexion van zichzelf al over een fraai interieur beschikt zal er bij Revolution hierbovenop ook nog eens een lasershow in Main Area opgevoerd worden.....en wel op zo'n manier dat de term 'audiovisueel geweld' een geheel nieuwe lading zal krijgen.

Na de opkomst van Intuition is er met Revolution een nieuw Latin House-event van formaat tot wasdom gekomen. Je kan je aanwezigheid op dit feest garanderen door je tot Ticketbox en Free Record Shop te wenden voor een voorverkoopkaartje te waarde van 15 euro. Want op 17 november is dan zover: Revolution, het feest dat de Latin House scene op zijn grondvesten zal laten schudden! Mis het niet!

5 opmerkingen

 
hoho jippie jee jippie yooooo 10 days to gooooooooooooooooooo

dit mist nog bij de reclame om een ECHT revolution feest compleet te maken JWS

:boeksie:
hee die naam ken ik....