Partyflock
 

Sexy Mother Fucker is back

gepubliceerd door , op
Zaterdag 17 november is The The Power Zone wederom de plek waar het allemaal gaat gebeuren. En kijkend naar de vorige keer wordt dit weer een gekkenhuis. De editie van 16 mei heeft een verpletterende indruk achtergelaten. Drie dagen voor the party werd al duidelijk dat het heel erg vet zou gaan worden, aangezien en er geen kaart meer te verkrijgen was. De telefoon bij the crew stond roodgloeiend! (excuses aan alle mensen die achter het net visten).

De uitverkochte The Power Zone trilde de hele nacht van de beats en de opwinding. Alle bezoekers uit Amsterdam, maar ook zeker ver daarbuiten waren laaiend enthousiast, wat resulteerde in ‘wicked’ taferelen op de dansvloer.

Draaitafeltovenaars Chuckie, Don Diablo, Benny Rodrigues, Laidback Luke, Gregor Salto, Sidney Samson, D-Rashid, Skitzofrenix, Marc Benjamin en Rishi Romero waren stuk voor stuk in vorm en dat lieten ze horen ook. Wat gingen zij lekker tekeer zeg! De dolgedraaide bezoekers wilden alleen maar meer, meer, meer! Helemaal als ze flink werden opgehitst wanneer mc Lady Bee en mc Gee hun lyrics in de microfoon spuwden.

De line-up voor de editie van 17 november zal er ook weer niet om liegen, maar welke dj’s dan The The Power Zone helemaal gek draaien, maken we binnenkort bekend. Zorg er in ieder geval voor dat je de tickets tijdig aanschaft, anders moeten we weer veel mensen teleurstellen. Dat zou natuurlijk erg jammer zijn, want de echte die hard partybeesten mogen Sexy Mother Fucker gewoonweg niet missen.

Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketbox.nl en alle Free Record Shops in Nederland. Daarnaast kan je ook tickets halen via Timoco (www.timoco.eu). Zij hebben zowel Print Ticketing als Mobile Ticketing.

Maak kans op vip-tickets!
Maar via www.sexymotherfucker.eu zijn ook tickets verkrijgbaar. Als je via deze site koopt, maak je kans dat je kaarten worden omgezet in exclusieve vip-tickets!!! Dus als jij tot the happy few van The The Power Zone en Sexy Mother Fucker wilt behoren, dan weet je wat je te doen staat!

Check de site ook voor de foto’s en video’s, want als je die ziet, zie je pas echt goed hoe vet Sexy Mother Fucker is. Reken maar dat jij er op 17 november ook bij wilt zijn!

4 opmerkingen

YESSSSSSSSS IM BACK :D
Zeker anwezig
 
MMUUHAAAHAAAA dan ben ik op Qlimax!!! das de betere shit dan die bagger power zone :P
Vettttttttttttttttttttttttt