Partyflock
 

''Uitzonderlijke'' gezelligheid in Noord Holland

gepubliceerd door , op
''Uitzonderlijke'' gezelligheid in Noord Holland
27 september 2007
FeestXtraordinary · We love to dance
Datumzaterdag 6 oktober 2007
LocatieMarkt15 Site
De zomer is weer voorbij, de temperatuur daalt langzaam maar gestaag weer naar een niveau waarbij iedereen liever binnen vertoeft dan buiten. Zo ook in het weekend. Voor diegenen die op zaterdag 6 oktober in de avond niet buiten op straat willen zijn is er een leuk alternatief: Xtraordinary. Het moge duidelijk zijn dat de feesten van RBO goed aanslaan in Schagen en omstreken want alle 3 de feesten, georganiseerd in dit jaar, waren een succes. Volle zalen in het hippe Markt15, goede muziek, gezellige sfeer en betaalbare prijzen. Dit alles maakt het voor de bezoekers erg aantrekkelijk om weer terug te komen naar dit ‘uitzonderlijk gezellige feest.

Djs als Cor Fijneman, JP, Spider, Tremenda, Peddo en Marc "O" hebben Markt 15 al eens aangedaan om hun beste platen op te zetten en de bedoeling is dat er nog vele interessante namen langs zullen komen. Natuurlijk worden deze toppers iedere keer ondersteund door de residentsNoFear en Hank. Narscyo is het team ook komen versterken en zal dus ook te zien zijn op de feesten van RBO.

De formule van het concept is en blijft regionaal talentvolle dj’s combineren met aansprekende namen om herkenbaarheid met kwaliteit te combineren. Dit alles in een hippe, stijlvolle omgeving. En dat de samenwerking met Markt15 een schot in de roos is moge ook wel duidelijk zijn. Twee (zéér geschikte) areas waarin verschillende muziekstijlen te beluisteren zijn. In area 1 wordt meer de (tech)trance richting gekozen en in area 2 wordt er een alternatief geboden in lekkere funky, groovy house. En dat deze combinatie aanslaat moge duidelijk zijn. Ook deze editie van 6 oktober biedt weer een aantrekkelijke line up.

Met Artento Divini heeft de organisatie weer een topper in huis gehaald. Deze dj is de laatste tijd als producer (oa. met Melvin) zeer aan de weg aan het timmeren. Zo heeft hij een succesvolle remix gemaakt onder de pseudo ‘Mr D’ van het nummer ‘Turn the Lights of’ van Dj José. Ook resident Hank is zich steeds meer aan het manifesteren. Hij draaide op grote feesten als Crazyland weekend, Prison Breaker en XtraLarge Reunion . Hij is daarnaast óók gevraagd om resident dj te worden van de ‘Decisions ’ feesten en begint als producer ook steeds meer zijn weg te vinden. NoFear was dit jaar te bewonderen op ‘Ground Zero Festival’ tussen de groten der aarde in de harddance scene en dat is iets om zeer trots op te zijn. Jaap Ligthart is één van die dj’s waar Marco V het in ziet zitten bleek onlangs uit een talentcontest. Deze dj is ook een talentvol producer/remixer en zal voor het eerst op XtraOrdinary te bewonderen zijn. Narscyo, R-K en Klauz_b zijn dj’s die niet zomaar op XtraOrdinary staan maar al regelmatig hebben laten zien dat het talent ruim aanwezig is. Let op de back2back set van R-K en Klauz_b als ‘ Locarno Bro's’.

Motto: 6 oktober wil je in de nacht niet buiten lopen in de kou en regen.. Je wilt ook nog niet saai in je bed liggen Je wilt lekker naar binnen waar het uitzonderlijk gezellig en warm is en waar je in 2 area’s lekker uit je dak kunt gaan tussen alleen maar toffe partypeople op uitzonderlijk lekkere muziek.

5 opmerkingen

(Y)
uitzondelijk goed idee mannen
Mooi feestje om m'n verjaardag te vieren:d
 
stfuuuuuuuu :s
Werkzaam bij RBO
Artiest NoFear
Ik denk dak wel ff de boel op zn kop kom zette !!!!!!!!!