Partyflock
 

Chakra Party bestaat 2 jaar

gepubliceerd door , op
Chakra Party bestaat 2 jaar
11 september 2007
FeestChakra Party · Two year Chakra Party
Datumzondag 30 september 2007
LocatieRodenburg Site
Het draait alleen maar om het geld”. “Iedereen is op zichzelf, er is helemaal geen eenheid meer”. “Alles wordt in hokjes gestopt”. “Alles lijkt op elkaar”. Het zijn al jaren veelgehoorde kreten onder de huidige generatie housepartybezoekers. Kreten die ook de huidige wereld representeren. Een wereld waarin we steeds minder tijd lijken te hebben om steeds meer te moeten doen. Waar vind je als partyganger een plek waar je weer kunt voelen wat house is? Waar het allemaal ooit om begon? Waar je te maken hebt met eenheid, respect, openheid en tolerantie? En waar vind je als mens een plek waar je weer even lekker jezelf kunt zijn, weg van alle chaos en drukte? Waar je met met beide benen op de grond en toch met je hoofd in de wolken kunt zijn? Er was een vraag. En er kwam een antwoord: Chakra.

Een paar jaar geleden besloten twee Brabantse feestbeesten dat het tijd werd voor een frisse wind in uitgaansland. Oude rotten in het vak, overal geweest, alles gezien, veel gedaan. Zangeres Cay-T en DJ Sven van Vuren wilden terug naar het gevoel van toen. Naar de tijd waarin house nog nieuw en spannend was en mensen als één grote familie samen urenlang opgingen in een gezamenlijke trance. Of nog verder terug, naar de flower power. Waar jong en oud samenkwamen en de wereld lieten zien dat vrede en liefde haar antwoorden waren. Zo zou het weer moeten zijn, redeneerden zij. Maar dan wel aangepast aan de huidige tijd. Want in het verleden blijven hangen betekent stilstand. En dat is niet wat de wereld nodig heeft. Het was tijd voor verandering en vernieuwing, maar ook voor bewustwording en spiritualiteit. Terug naar het gevoel van toen. Maar met de muziek van nu. Cay-T en Sven bleken niet alleen te staan. Uit alle hoeken en gaten kwamen gelijkgestemden tevoorschijn. De Chakra familie werd geboren.

In september 2005 opende Chakra voor het eerst haar deuren met een bijzonder concept, een eigen geluid, een eigenzinnige uitstraling en een verrassend DJ team. Met namen die je normaliter niet veel samen zag op een flyer wist men niet zo goed in welk hokje dit te plaatsen. En dat was ook precies de bedoeling. Chakra vergde een open geest van haar bezoekers. Denken buiten de kaders. Openstaan voor diverse muziekstijlen. Maar ook een kennismaking met spiritualiteit. Geen lange nacht doortrekken, maar een middag relaxed chillen. Of je nu 16 bent en wilt knallen of 60 en wilt genieten van het gevoel te zijn opgenomen in een grote familie, het kan en het mag. Iedere laatste zondag van de maand in de Rodenburg in Beesd. En afgelopen zomer ook in de Karavaan in Scheveningen, waar men zelfs geheel gratis kon binnentreden in de wondere wereld die Chakra heet.

De naam voor het feest is niet toevallig gekozen. Chakra’s zijn de punten in ons lichaam waar onze levensenergie doorheen stroomt. Iedere chakra heeft haar eigen werking. Zo hangt de ene samen met de beleving van erotiek en de andere met veiligheid. De organisatie van de Chakra feesten koos ervoor om iedere keer een andere chakra centraal te laten staan. Dat zorgde voor feesten die iedere keer weer helemaal anders waren en tegelijkertijd toch dat vertrouwde gevoel wisten uit te dragen. En dat zorgde ervoor dat het publiek steeds diverser werd en de familie langzaam groeide.

Op 30 september a.s. bestaat Chakra twee jaar en heeft de organisatie ervoor gekozen in een klap alle chakra’s open te gooien. Het volledige DJ team zal zorgen voor een zeer brede muzikale invulling van de dag. Er zal ruimschoots aandacht worden besteed aan kunst en spiritualiteit en ook de decoratie zal weer tot in de kleinste details verzorgd zijn. Naast het tweejarige bestaan zal ook het in de lucht gaan van de nieuwe website worden gevierd. Op www.chakraparty.nl kan ook buiten de maandelijkse zondagen om het Chakra-gevoel worden beleefd en de sfeer die zo kenmerkend is voor de feesten in de Rodenburg worden opgesnoven. Alle reden dus om een keer een kijkje te komen nemen. Iedereen is welkom, Vanaf 21 jaar maar ongeacht , sekse, geaardheid of nationaliteit. Verruil die suffe bank met plaid een keer voor de warme deken die over je heen komt als je voet zet in de Rodenburg. Kom langs en leef, voel, bewonder, geniet, dans, relax... Open je chakra’s en laat je gaan!

Alle informatie omtrent openingstijden, line-up, en andere belangrijke zaken vind je op de Chakra website: www.chakraparty.nl.

12 opmerkingen

:respect:
hahaa ja tis allemaal waar hoor wat er staat !!!!
Gaaf stukje !

:respect:
GEFELICITEERD CHAKRA!!! :)
Uitspraak van Halogen op donderdag 13 september 2007 om 08:03:
GEFELICITEERD CHAKRA!!!

En dat er nog vele jaren zullen volgen :bounce:
Woeiiiii! (l)

Deze keer ga ik het niet missen hoor. Ik mis mn lieve Chakra-familie namelijk echt wel :( En ik weet nog hoe ontzettend gelukkig en opgeladen ik na 't eenjarig bestaan naar buiten liep. Dus dat ga ik nu lekker weer doen. Blijft toch echt het fijnste feestje dat er bestaat!

(k)
Ja heb zin in de verjaardag :D gaan da is flink vieren :D
Hoewel wij eigenlijk geen enkele Chakraparty willen missen, is dit er een waar we ABSOLUUT bij willen zijn! :nee: Ain't no party like a Chakra-happy-party!!! :woop: Inderdaad het fijnste feestje dat er bestaat!!! (Y) :knuffel:
 
Ik ben er voor het eerst bij.......schaamschaam....maar komt vast goed!
Gaat een super verjaardags feestje worden met alle lieve chakra mensjes!!! Ik zeg HOERA CHAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 14 september 2007 om 13:38:
Ik ben er voor het eerst bij.......schaamschaam....maar komt vast goed!

Kijk maar uit, voor je het weet ben je besmet :D
hebben nu al enorm veel zin in het verjaardagsfeestje van chakra, tot de 30ste allemaal:jaja: we kunnen haast niet wachten:(