Partyflock
 

Bevrijdingsdag in Herr Zimmerman

gepubliceerd door , op
Op Bevrijdingsdag, Zaterdag 5 mei, is er midden in het centrum van Rotterdam, het bevrijdingsdag-festival Liberty Dance (Dance4Life) op het Eendrachtsplein!
Naarmate de avond invalt zal Herr Zimmerman resident, James Nidecker, ook op dit Liberty Dance festival een optreden geven. De Herr Zimmerman Tanznacht met David Carretta (Gigolo) van aanstaande zaterdag 5 mei is tevens official Afterparty van dit Liberty Dance bevrijdingsfestival! Zie ook: www.liberty-dance.nl

Zaterdagnacht 5 mei brengt de UFO van Herr Zimmerman David Carretta naar de enige echte Rotterdamse Tanzclub!
Deze bijzondere en opvallende internationale artiest is afkomstig uit Marseille en staat ook als producer al jarenlang aan de top van de internationale electro-techno scene. Met releases op het fameuze International Deejay Gigolo-label van dj Hell (oa. clubhit 'Vicious Game' komt van zijn hand) en de uitstraling van een retro eigthies geilneef.

David Carretta zal deze clubnacht zowel een live-act en DJ-set neerzetten! Mis deze ware electrofreak niet en kom zaterdag 5 mei naar Herr Zimmerman met je beste tanzschoenen aan!

Tomaschek (Lovin L'ectro)
Tomaschek zal deze avond openen. Hij is bekend vanwege zijn succesvolle Lovin L'ectro avonden, maar ondertussen bij Herr Zimmerman ook een bekend gezicht...en in Herr Zimmerman kringen wordt hij ook wel eens 'Tomaschek Bond' genoemd...

James Nidecker
James Nidecker zal deze bijzondere tanznacht afsluiten, zoals je ondertussen van hem gewend bent! Over de bijzondere optredens, die de exentrieke artiest James Nidecker weet neer te zetten, raken we niet uitgepraat. Deze artiest is werkelijk uniek in Nederland en buitenland, met zijn unieke totall performance en ongenaakbare tanz-sets! James Nidecker is afkomstig uit de electronische avantgarde en heeft zijn roots zelfs liggen in de punk en metal scene, iets wat nog terug te vinden is in zijn performance, muziek en DJ stijl. Met zijn vette sound, weirde live microfoon-effecten en abstracte geluidsfragmenten, weet hij de dansvloer op zijn kop te zetten!

5 opmerkingen

WTF? Als je alle fans van de DJ's van dit evenement bij elkaar optelt dan heb je de tent nog lang niet vol ;)
Franse elktrokoning David Carretta :respect:
Uitspraak van Kloekhaas op vrijdag 4 mei 2007 om 09:13:

Wat een grap! Fijn om te weten dat je goed kunt tellen. Qua muziek snap je er dus blijkbaar geen zak van!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 892, 3487}
Artiest {SHOWLIST artist 65572, 30089}
Vette line up's heur !