Partyflock
 
­ Nederland

De oorsprong

gepubliceerd door , op
De oorsprong
22 februari 2007
FeestEvil Dreams · Mainframe's Birthday Cruise
Datumvrijdag 27 april 2007
OpstapplaatsHolland Amerikakade Holland Amerikakade, Rotterdam
WinactieEvil Dreams actiegesloten
LocatieDe Ameland Site
Op 27 april zal er een Evil Dreams plaatsvinden in Rotterdam, volledig in het teken van Mainframe B’day. Maar waar komen deze nachtmerries eigenlijk vandaan?

In het Oudgermaanse volksgeloof kent men vele verschillende geestesvormen. Eén van deze geestesvormen is de Nachtmerrie. Dit is een zeer kwaadaardige geest waarvan men gelooft dat deze 's nachts mensen en ook wel dieren bezoekt om ze Evil Dreams te bezorgen. Aangezien de mens in z'n slaap zeer kwetsbaar is, is het dus niet zo vreemd dat er allerlei geloof rond de slaaptoestand is ontstaan.Dromen worden wel als voorspellend gezien, en een boze droom, veroorzaakt door een kwade geest, kan een voorbode zijn van onheil. Deze dromen kunnen zodanig erg zijn, dat het slachtoffer er ziek van kan worden, gek en zelfs aan kan overlijden.

Het woord voor de kwelling die de geest brengt, de nachtmerrie, is in alle Germaanse talen terug te vinden. De boze dromen, de Evil Dreams, komen echter in alle religies en onder alle volkeren voor. De bekendste is uit het Boek van Job. Hij zag in zijn nachtmerrie zijn geliefde God in de Duivel veranderen. En de Indianen kennen de ‘dreamcatchers’ om boze dromen op te vangen. De eenvoudigste manier om van de evil dreams gered te worden is wanneer iemand uit zijn slaap gewekt wordt, of wanneer de haan kraait omdat het licht wordt. Geesten willen zelf niet gestoord worden in hun taak en houden niet van daglicht. Een goede manier is ook om ze allemaal samen te brengen zodat zij elkaar bezig houden. Zie daar, Evil Dreams geboren. Tot het volgende daglicht.

It is the sharing of the Evil Dreams of hate and malice, bitterness and death, of sin and suffering and pain and loss, that makes them real. (A Course in Miracles) Diablo Entertainment brengt met haar concept wederom een aantal van die machtige geesten samen. Zij op hun beurt trekken weer andere geesten aan. En mensen die Hardcore in hun ziel hebben. En als ze allen samen zijn ontstaat er een orgie van Evil Dreams die iedereen in extase zal brengen. Met dreunende beats en beukende kicks zal er dan van slapen niet veel komen. Nachtmerries worden waarheid.

Eén van de grootste geesten is natuurlijk Paul Elstak, de geestelijke vader van Offensive Records, die samen met Ruffian en Danny Firestone voor een onrustige nacht zal zorgen. Maar ook de duistere, negatieve en zeker a-sociale geest Dione zal zorgen voor beklemmende momenten. De fantoom van de nacht Nosferatu weet nu al dat iedereen die komt compleet uit zijn dak zal gaan op zijn keiharde beats. Accelarator zal live zijn nachtmerries over iedereen storten. Partyraiser, geest in wording, volgens hemzelf half mens en half machine, zal zeker al zijn techniek gebruiken om zijn nachtmerries in jullie hoofd te pompen. Maar ook Lunatic & Miss Hysteria die al jaren samen ronddolen om hun dromen te verspreiden zullen zich niet onbetuigd laten.

Zeker niet onbekend maar wel verrassend in deze droomwereld is Source Code die de strijd aangaat met Reflect. Headbanger, een veelzijdige geest, die ook aan de basis stond van al deze nachtmerries, zal zeker iedereen in beweging krijgen. J.D.A., de Poltergeist, zal weer proberen de boxen en de oren te laten ontploffen. Dazeac, Hard Fact en The Machinist maken met hun boosaardige skills de ervaring compleet. Allen komen voor Mainframe, de Germaanse geest uit het noorden, die al 30 jaar ronddoolt en nu bij Offensive Records tot grote hoogte stijgt. Whiplash zal zijn stemvermogen gebruiken om het verhaal aan iedereen te vertellen.

Maar ook de kwellingen uit het verleden zullen wederom ervaren kunnen worden.
Distortion zal zijn vervormde hersenspinsels uit vervlogen tijden weer eens ten gehore brengen. Zijn protégé Reflect zal ook de oren pijnigen met vertrouwde nachtmerries uit het verleden. De rustige maar zeer bedreven Stanton zal iedereen niet bepaald met rust laten. Reiner, ondertussen ook al berucht, laat horen dat ook hij eigenlijk een oude hardcoregeest is. In de Oldschool zal Vecino weer mensen uitnodigen om zijn oldschool kwellingen te ondergaan. De resident-ghosts van Evil Dreams, Spike-E en Hurricane, zullen als eerste de Evil Dreams oproepen.

De party zal plaatsvinden op partyschip De Ameland wat voor een bijzondere ervaring en uitzichten zal zorgen. Die nacht zal het als een dreunend ghostship door de havens van Rotterdam dwalen. Door de beperkte capaciteit, Zéér exclusief voor alle lost souls die samen deze beruchte nachtmerrie willen ondergaan. De party zal zijn zoals gewend van Evil Dreams. Hard, duister en vaag. Tot nu toe hebben meer dan 24 DJ’s en MC’s hun medewerking toegezegd Mainframe’s verjaardag tot een ervaring te maken die je zeker niet mag missen. Diegene die ooit al eens een Evil Dreams hebben meegemaakt weten wat ze kunnen verwachten. Het is daardoor een perfecte start van het Koninginnedag-weekend !

De toiletten zijn voor iedereen gratis. Aan boord zijn snacks en sigaretten te koop. De mensen die een VIP-kaart kopen mogen zich tussen de DJ’s, in de voor anderen afgesloten backstage, begeven waardoor ze het feest vanuit een ander, bijzonder perspectief kunnen meemaken. De VIP’s krijgen allemaal één gratis consumptie, een Speciaal VIP T-shirt en een vinyl van Mainframe...’Ga dood'. Zij krijgen ook regelmatig snacks aangeboden. Kaarten zijn te koop bij Ticketbox en Vinylshop Maar let op...de capaciteit is beperkt, 600, de VIP max.100 dus wil je er bij zijn is snelheid geboden.

40 opmerkingen

 
Line-up is zeker aardig, maar die flyer :S
 
Voorverkoop start op www.ticketbox.nl zaterdag 24/02 a.s.. Maandag begint de verkoop op www.vinylshop.com. Denk er om dat de capaciteit beperkt is en zeker maar een beperkt aantal VIP beschikbaar is.
 
Artiest {SHOWLIST artist 13438, 76468}
ik ken andere evil dreams feestjes in den haag :yes:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 februari 2007 om 14:25:
ik ken andere evil dreams feestjes in den haag

Hahaha...zeker weten...en die gaan we niet vergeten...:D
Wordt echt wel weer heftig...geloof me...:yes:
Artiest {SHOWLIST artist 557, 608, 41089}
varen,varen,over de baren...:D
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 februari 2007 om 12:18:
maar die flyer

Neee...jij bent het niet...het is Mainframe...:P
Artiest Neo-C
In de Oldschool zal Vecino weer mensen uitnodigen om zijn oldschool kwellingen te ondergaan

8)
de kwelgeest :lol:
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 3317, 79053}
Die strop zat toen wel iets te strak voor de opname van de foto...
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 februari 2007 om 19:10:
Die strop zat toen wel iets te strak voor de opname van de foto...

Hij kan niet strak genoeg zitten...:P
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Uitspraak van Tokkie.. op donderdag 22 februari 2007 om 16:17:
In de Oldschool zal Vecino weer mensen uitnodigen om zijn oldschool kwellingen te ondergaan


de kwelgeest laatste aanpassing 22 februari 2007 16:18

pas maar op jij, gooi je anders zo overboord die nacht!!!
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 februari 2007 om 12:18:
Line-up is zeker aardig, maar die flyer

whehehe, ziet er wel prutserig uit dat hoofd.
Artiest {SHOWLIST artist 35947, 337}
wat een persbericht haha :respect:
 
Uitspraak van Gitano A.K.A. Egofuckâh op donderdag 22 februari 2007 om 19:12:
Hij kan niet strak genoeg zitten...
Voorspelbaar... of had je het over je string... :roflol:

Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 februari 2007 om 21:27:
whehehe, ziet er wel prutserig uit dat hoofd.
Voor dit feit stel ik mijn ouders verantwoordelijk... :P
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 februari 2007 om 21:27:
ziet er wel prutserig uit dat hoofd.

Helaas konden we er niets meer aan verbeteren...iets met natuurwetten...:P
 
:P
leuk verhaal :D
Mooi verhaal idd. lijkt me wel lachen :yes: lang koniningedag weekend van maken B)
 
Spotje
 
Uitspraak van Gitano A.K.A. Egofuckâh op vrijdag 23 februari 2007 om 00:42:
Helaas konden we er niets meer aan verbeteren...iets met natuurwetten

:roflol:
 
Ticketbox is begonnen...veel animo voor de VIP...dus snelheid is geboden.:D
Maandagmiddag a.s. begint Rigeshop (www.vinylshop.com)
laatste aanpassing
 
Vanaf vanavond gaat wekelijks een flyerteam op pad door heel Nederland...:D
Zijn Gitano of Mainframe (of beiden) daarbij heb je kans dat ze iemand een vraag stellen over de geschiedenis van Evil Dreams...weet je dan het antwoord krijg je een vrijkaart...:cheer:
Vannacht Wateringen en Arnhem...:
 
Jaja...na Ticketbox (www.ticketbox.nl) is nu ook de voorverkoop gestart bij de Rigeshop..(www.vinylshop.com) En de VIP gaat hard...:D
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 24 februari 2007 om 20:30:
Vanaf vanavond gaat wekelijks een flyerteam op pad door heel Nederland...
Zijn Gitano of Mainframe (of beiden)daarbij heb je kans dat ze iemand een vraag stellen over de geschiedenis van Evil Dreams...weet je dan het antwoord krijg je een vrijkaart...

Ook vanavond zijn ze weer onderweg o.a. in Heerenveen, Hoogeveen, Heiloo en Krimpen.
En zaterdagavond/nacht is het promoteam in Berlikum en Groningen (promoactie met Gitano & Mainframe) en wordt er geflyerd bij Oldschool Madness in Enschede en Hardcore4Life...:D
 
De promoteams gaan dit weekend weer op pad...en dan kun je weer kans maken op een vrijkaart voor Evil Dreams - Mainframe's exclusive Birthday Cruise..:cheer:
Afgelopen zaterdag overkwam dat iemand in de Simplon in Groningen.:yes:
A.s vrijdagavond/nacht in Goes, Tilburg, Drachten en Emmen.
A.s zaterdagavond/nacht in Wildervank, Drachten, Zuid-Laren en Balkbrug, Vlissingen, IJsselstein en Reeuwijk.
Soms geven ze een kaart weg...soms moet je een vraag beantwoorden over de geschiedenis van Evil Dreams.
De vraag van deze week is...uh...ben 'm ff kwijt...:roflol
 
bij mij zijn er weer geen prijzen gevallen...
Uitspraak van verwijderd op maandag 12 maart 2007 om 00:22:
bij mij zijn er weer geen prijzen gevallen...

Wat had je gevraagd?...Welke DJ zijn verjaardag vierde...:roflol:
 
Nee, hoe oud de organisator is... en 65 was niet het juiste antwoord... :lol:
 
Hier nog wat info en de time-table...:D

Evil Dreams - Time-table en Algemene Info:

The legend continues. Op vrijdag 27 april zal Diablo Entertainment op verzoek van DJ Mainframe ,
met haar welbekende concept Evil Dreams wederom een birthday-party neerzetten waar nog lang over gesproken zal worden. Zoals bekend zijn alle Evil Dreams parties altijd zeer spraakmakend geweest.
Evil Dreams is een concept wat staat voor hard en duister, dus kan je een oorverdovend geluidssysteem verwachten en een duistere underground sfeer.
Er is nu gekozen voor een spectaculaire locatie met een zeer exclusief karakter.
De Ameland wordt een dreunend hardcore ghostship wat de havens van Rotterdam en de Maas zal bevaren wat een spectaculair uitzicht en een unieke ervaring zal garanderen.

Internet Info :
Allseeingi,
Evil Dreams en
Partyflock

Voorwaarden:
Kleding(merken) en accessoires alsmede gebaren, uitlatingen en uitingen die geassocieerd kunnen worden met racisme of nazistische bewegingen worden niet getolereerd. (Kisten met witte of rode veters, bretels, Keltische symbolen, Swastika’s, vlaggetjes, etc) Geld ook voor tatoeages.
Dragers hiervan zal de toegang tot het evenement worden ontzegd zonder recht op restitutie van entreegelden. Pogo strikt verboden.
Om de veiligheid van zowel het schip, medewerkers en alle gasten te garanderen is een zeer strikt handelend security-team aanwezig. Uiteraard is ook EHBO aanwezig op het schip.
Leeftijd: Er geldt een minimumleeftijd van 18 jaar, legitimatie verplicht.

Voorverkoop: Is reeds gestart !
Kaarten zijn te bestellen via : Ticketbox en Vinylshop

Door het exclusieve karakter van deze party wordt u aangeraden, om teleurstelling te voorkomen, niet te lang te wachten. Vooral voor de VIP-area is de animo groot en de beschikbaarheid beperkt.

Line up / Time-table
Er wordt nog onderhandeld met een Mystery Ghost.
Als dat doorgaat gaan de rest van de DJ’s zeker in paniek raken.
Volg de forumonderwerpen voor het laatste nieuws.

Hardcore Demons Area: DJ Mainframe’s Birthday Cruise – Hardcore & Darkcore

22:00 Dazeac & Hard Fact (NL) (Underground society)
22:30 The Machinist (Fr) (Respect Other People)
23:00 Accelarator (NL) (Offensive)
23:20 Lunatic & Miss Hysteria (NL) (Bassmachine)
00:05 Partyraiser (NL) (Megarave)
00:50 Source Code vs Reflect (NL) (Hellraiser / Megarave)
01:30 Mainframe (NL) (Offensive)
02:15 Dione (NL) (Megarave)
03:00 Headbanger (NL) (Megarave)
03:45 Nosferatu (NL) (Enzyme)
04:30 Paul Elstak (NL) (Offensive)
05:15 J.D.A. (NL) (Masters of Hardcore)

MC’s
Ruffian (NL) (Offensive)
Danny Firestone (NL) (Offensive)
Whiplash (NL) (Offensive)

Old Devils Area - Old School & Early Rave

22:00 Hurricane (NL) (Evil Dreams)
23.00 Spike-E (NL) (Evil Dreams)
00:00 Vecino (NL) (Oldschool Madness)
01:00 Stanton (NL)
02:00 Reflect (NL) (Megarave)
03:00 Reiner (NL)
04:00 Distortion (NL) (Megarave)
laatste aanpassing
 
Wie is die dj mainframe ?
Komt die uit NL, wist niet dat groningen bij Nl hoort (is toch buitenland)
En waarom staat die mainframe op top tijd ???
Die begint toch meestal op een feest.
kan die line up niet verandert worden want om 1.30 uur mainframe is niet goed voor mijn humeur :)
EEn wie is die maloot met die forumfoto met dat bijltje (midlife crisis ??)Ben je niet te oud om met speelgoed wapens te spelen ???
Ja hij staat op die tijd omdat dan de Duistere, Negatieve en A-sociale Dione kan helpen hem te executeren...:P
En op een boot maakt de tijd toch niet uit...waar wou je heen dan?

En nog wat...over speelgoed gesproken...:D
Je kijkt iets teveel in de Wehkamp of Neckermann...je weet natuurlijk niet beter maar het is echt niet de bedoeling dat je die massagestaaf tegen je hoofd houd...ga je raar van lullen...:roflol:
 
hahahaha!
Ja lach maar...ik moet naar Katwijk vanavond en daar is Mrs. Bruella ook...:P

En vanavond zijn we dus weer in o.a. Kampen, Groningen (Drafbaan) en Katwijk (Scum)...dus wil je kans maken op een vrijkaart weet je waar je naar toe moet...:P
 
Had ze d'r badpak ook aan?.. :lol:
Uitspraak van verwijderd op zondag 18 maart 2007 om 17:05:
Had ze d'r badpak ook aan?..

Nee...Mr. B. wel...heeft Mrs.B nog een foto van gemaakt.....met groothoek...:roflol:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 13 maart 2007 om 20:01:
Wie is die dj mainframe ?
Komt die uit NL, wist niet dat groningen bij Nl hoort (is toch buitenland)
En waarom staat die mainframe op top tijd ???
Die begint toch meestal op een feest.
kan die line up niet verandert worden want om 1.30 uur mainframe is niet goed voor mijn humeur
EEn wie is die maloot met die forumfoto met dat bijltje (midlife crisis ??)Ben je niet te oud om met speelgoed wapens te spelen ???

:x:loser:
nog een paar dagen dan naar rotterdam :D
 
idd rob dat gaat gezellig worden. :yes: