Partyflock
 

Club TDF - Holland vs Belgium vs Italy

gepubliceerd door , op
Club TDF - Holland vs Belgium vs Italy
15 december 2006
FeestClub TDF · Holland vs Belgium vs Italy
Datumzaterdag 16 december 2006
LocatieTDF
Ja je ziet het goed! Aanstaande zaterdag is het tijd voor de tweede harde avond in het gloednieuwe Club TDF. En wat voor één.. Na de eerste succesvolle avond met Deepack en Da Pauli pakt Club TDF deze decembermaand extra groot uit met 3 dj’s uit de 3 grootste hardstyle naties van Europa, namelijk: Zatox 🇮🇹, Marcky 🇧🇪 en onze eigen Da Pauli 🇳🇱! Host MC J-B zal net als vorige maand de nacht opzwepen en zijn vocalen laten klinken door het nieuwe harde geluidssysteem. Ook het oog zal deze nacht niets tekort komen met zinnenprikkelend entertainment en de nieuwe lichtshow van het prachtige Club TDF!

Na de eerste geslaagde editie tijdens de openingsmaand ging het van het begin tot het einde helemaal los in het gloednieuwe Club TDF. Resident Sez, dj Da Pauli en niemand minder dan Deepack zetten de tent helemaal op z’n kop. Naderhand heeft Club TDF hier vele positieve reacties over mogen ontvangen. Club TDF is met deze harde maandelijkse avond daarom vastberaden om binnen afzienbare tijd uit te groeien tot de beste harde clubavond van het Noorden. Met de uiterst sublieme selectie van dj’s komend weekend zal Club TDF zeker een slag slaan!

Om maar meteen met het topje van de ijsberg te beginnen heeft Club TDF op geheel eigen houtje een primeur in huis gehaald. Niemand minder dan de mateloos populaire dj Zatox zal voor de allereerste keer een optreden komen verzorgen in het Noorden van ons land. Zatox is na Super Marco May, Activator en Daniele Mondello absoluut het nieuwe supertalent uit Italië! Zatox wordt vooral geroemd om zijn vele goede platen die hij tot nu toe heeft gemaakt met de typische harde Italiaanse hardstyle sound. Vele dj’s draaiden zijn platen al maar het afgelopen jaar mocht Zatox ze voor het eerst zelf ook op alle grote festivals in Nederland draaien en zal men volgend jaar nog veel meer van hem gaan horen. Club TDF is daarom trots om Zatox vlak voor het einde van het jaar al in het noorden te mogen introduceren!

Zoals Italië bekend staat om zijn harde hardstyle staat België natuurlijk bekend om jump! Daar waar grootmeesters als Da Boy Tommy & Da Rick eerder de Belgische jump sound introduceerden is het tegenwoordig het domein van dj Marcky. Marcky is de afgelopen jaren in één klap bekend geworden door het mixen van de bekende Explosive Car Tuning cd’s waarvan hij meer dan 200.000 exemplaren verkocht, en toerde het afgelopen jaar met dit concept langs de grote clubs in Nederland. Samen met Greg C en Furax mixt hij daarnaast de nieuwe serie Hardjump cd’s. Naast zijn tour draaide Marcky ook in clubs als The Matrixx, Outland, het Belgische Cherry Moon en op festivals als Decibel Outdoor en Reverze. Met trots presenteert Club TDF komende zaterdag voor het eerst de enige echte onvervalste Belgische Jump sound van dj Marcky!

Last but not least zal niemand minder dan Da Pauli met trots ons land vertegenwoordigen. En nee, dan bedoelen we niet alleen Friesland! Ook ver daarbuiten heeft Da Pauli reeds zijn sporen verdient maar vooral in de noordelijke provincie is hij natuurlijk nog altijd mateloos populair. Met recht is hij daarom onlangs genomineerd voor de Friese popprijs welke op 21 december as. uitgereikt zal worden (www.friespopgala.nl). Aan Da Pauli de eer om deze tweede harde avond van Club TDF af te sluiten met zijn vertrouwde harde sound! Resident dj Sez zal overigens de avond geheel in Club TDF stijl openen.

Opnieuw zal de nieuwste club van het noorden dus op haar grondvesten gaan trillen met extra lange dj sets van de beste jump - en hardstyle artiesten. Voor slechts 8 euro (incl. 1 muntje en entree Fun Factory) kun je er al bij zijn. Deuren zullen geopend zijn vanaf 22:00 uur. Als je tot op de dag vandaag nog niet in het nieuwe Club TDF bent geweest is dit absoluut je kans om het optimaal te beleven. Voor diegenen die al zijn geweest, weet wat je zaterdag te wachten staat! Voor meer informatie kijk je op www.tdf-berlikum.nl.

Club TDF – New Style, Your Style

14 opmerkingen

Cool :D

ff zien of ik hier tijd voor heb :)
 
zal ik maar eens ff kommen kijken dan of niet? see ya bye grtz
Fuck it..... dacht morgen even relaxt stampavondje te hebben. Blijkt t berliKum in plaats van berliCum te zijn.

Scheelt n kilometertje of 250 :S
haha lol 10 kilometer vanaf hier :D
Uitspraak van Scotty85 op vrijdag 15 december 2006 om 20:31:
Scheelt n kilometertje of 250

fietsen doe ik er 11 uur over :P dus ga nu maar weg
Bier staat koud in Berlikum ;)
Artiest {SHOWLIST artist 131933, 38686, 28145}
Zin in vanavond! :9
 
Aanwezig :yes::D:bounce:
Da Pauli is toch van dat gare nummer hardbeater?..Als dat ons land moet vertegenwoordigen :D
laatste aanpassing
Uitspraak van :woep:Swift:woep: op zaterdag 16 december 2006 om 19:06:
Da Pauli is toch van dat gare nummer hardbeater?

In producen vind ik hem ook niet een ster.

Maar draaien kan ie ckers! :yes:
Uitspraak van Silver Nikan op zaterdag 16 december 2006 om 15:57:
Zin in vanavond!

Zin in The FunFactory zeker??
Uitspraak van -STATE- op zaterdag 16 december 2006 om 19:46:
Zin in The FunFactory zeker??

We zullen zien! ;)