Partyflock
 

Rotterdam bewaart het beste voor het laatst

gepubliceerd door , op
Rotterdam bewaart het beste voor het laatst
30 november 2006
In een jaar waarin Rotterdam zichzelf nadrukkelijk weer op de kaart heeft gezet als partystad slaan drie succesvolle organisaties de handen ineen om 2006 op daverende wijze af te sluiten en een 2007 binnen te stappen waarin het wederom goed vertoeven is op de dansvloer. Now&Wow, Treetz en Electronation hebben een heerlijke line-up samengebracht die maar een doel dient… het publiek op 31 december het feest van het jaar geven!

Let's start 2007!

De Now zal door Ted Langenbach’s Now&Wow met de meeste heerlijke diepe techno, techhouse & electrogrooves gevuld worden die je maar kunt bedenken. Met de Duitse soundbepaler Tiefschwarz (Basti) en onze groene Belgische vriend Dr. Lektroluv met zijn rockende electro als exclusieve smaakmakers en een ouderwets knallende Benny Rodrigues kan de nacht sowieso niet stuk. Voeg daar nog eens rising star Joey Daniel aan toe en het feest is compleet!

De Wow is van een geheel andere orde. Uiteraard niet waar het feestgehalte bedoeld wordt want wie in 2006 niet in de gaten heeft gehad dat er zich een enorm populaire, altijd uitverkochte, avond in Rotterdam heeft gevestigd heeft zich niet veel bemoeid met het uitgaansleven. Treetz is de naam en dit feest draait geheel om turntables wizzards Chuckie en Real El Canario die op Treetz de gehele nacht back2back staan. De eer om de laatste klanken op Treetz af te sluiten gaat naar The Flexican.

De derde zaal van Rotterdams grootste club wordt ingevuld door Electronation. Terry Toner, een unieke live-act van het Engelse Freeform Five en Mason die hier de line-up completeert. Electronation mag in Nederland wel beschouwd worden als de autoriteit op het gebied van de electrosound in haar puurste vorm. Met baanbrekend werk heeft de organisatie naam gemaakt en op ‘Let's start 2007’ wordt dit ongetwijfeld een zeer gezellige zaal.

Voor wie drie zalen nog niet genoeg vindt is er in de kelder nog plaats voor Taras van de Voorde, Delano, Nauta en Pablo Lamberti. Verwacht hier een ondergronds gebeuren voor de mensen die het allemaal niet meer weten.

Dit is in het kort de informatie over Let's start 2007. De organisaties wilden nog wel uitgebreid uit de doeken doen waarom men deze samenwerking is aangegaan en wat er zo bijzonder is aan een optreden van Freeform Five, de combi Dr. Lektroluv en Tiefschwarz een weergaloos hoogtepunt gaat worden en dat Chuckie exclusief in Nederland hier te vinden is. Maar daar draait het allemaal niet om. Het gaat een heel dik feest worden! Dat weten de organisaties, dat weten de artiesten en dat weet het publiek!

16 opmerkingen

Alleen ik weet het niet..
Artiest Lanoz
en ik duidelijk ook niet.....
Super line up joh, Tiefschwarz en Freeform Five als de knal op de vuurpijl Dr. Lektroluv, goed bezig Now Wow
vorige x Dr Lektroluv in Now en Wow was gruwelijk :jaja: ga dit in overweging nemen..
nou nee.....
mij veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllsss te duur! voor zon tent
damn 35 of 45 euro is wel mega fucking duur voor deze shizzle.

mja zo`n popiejopie tent loopt toch wel vol.
 
Afgelopen oud en nieuw was daar niet verkeerd :-P.

Als ik weer per toeval in de buurt ben ga ik zeker heen!
Werkzaam bij Evotions
Uitspraak van NrG010 op woensdag 6 december 2006 om 12:16:
damn 35 of 45 euro is wel mega fucking duur voor deze shizzle.

Jij hebt echt geen idee, he? ;-) Ik ben in ieder geval aanwezig!
It's almost nine months later, so go see the doctor! ;-)
Rotterdam bewaart het beste voor het laatst

Dacht dat er gehakt ging worden :/
 
Uitspraak van NrG010 op woensdag 6 december 2006 om 12:16:
damn 35 of 45 euro is wel mega fucking duur voor deze shizzle.

Vind jij iets goedkopers met oud&nieuw en zo'n line-up..


Ik ga dit niet missen :cheer:
laatste aanpassing
Is er ook al een timetable bekend?
Werkzaam bij DBUNKER
Krijgen we ook oliebollen?
Artiest Dimzen
Uitspraak van NrG010 op woensdag 6 december 2006 om 12:16:
damn 35 of 45 euro is wel mega fucking duur voor deze shizzle.

Zo duur is dit echt niet hoor, kijk maar eens op andere feesten met Oud&Nieuw. Alles is duur! Bovendien superlocatie en supervette acts, ik wil freeformfive, mason en tiefschwarz echt niet missen hoor!
 
Ik ben van de partij!