Partyflock
 

Hakkend de Kerst uit met High Voltage! in Locomotion

gepubliceerd door , op
Het enige ultimate shocking hardcore event waar je deze Tweede Kerstdag echt móet zijn, is natuurlijk High Voltage in Locomotion Zoetermeer. Want waar anders kunnen die gehoorteisterende ‘Jingle Bells’ het best uit je trommelvliezen worden verdreven dan in één van Nederlands oudste bakermatten van de Hardcore?

Als een van de eerste discotheken begon Locomotion begin jaren negentig met het draaien van hardcore waardoor menig gabber elk weekend van heinde en verre de weg wist te vinden naar Zoetermeer. De oudere generatie gabbers herinnert zich misschien nog de legendarische ‘hakkûh-nachten’ waar niet alleen de beste Hardcoredj’s hun ding deden maar die ook altijd garant stonden voor een topsfeer; gebroederlijk de hele nacht zij aan zij hakken en zagen om ’s ochtends vroeg gezamenlijk doodmoe de gele ‘Sprinter’ naar huis in te rollen.

Die gele trein is inmiddels voorgoed verdwenen maar die topsfeer vind je nog steeds terug in Locomotion. Niet zo gek misschien dus dat de voorgaande drie Kerst-edities van High Voltage tot de laatste kaart uitverkocht waren! Uiteraard is dat niet de enige reden van het succes van dit concept: ook de line-up liegt er nooit om!

Praktisch alle (inter)nationale Hardcoredj’s die er toe doen in de scene, hebben de schokbestendigheid van ‘Loco’ de afgelopen jaren getest. En natuurlijk heeft de organisatie achter High Voltage ook voor deze Tweede Kerstdag weer een gruwelijk lekkere line-up samengesteld waardoor de beide areas, in combinatie met de shocking licht- en lasershows, gegarandeerd weer onder hoogspanning zullen staan…

Zo wordt dit keer in area 1 – de Festivalzaal; dit keer inclusief de bovenverdieping – de hardste, puurste en lekkerste Hardcore gedraaid door niemand minder dan Nosferatu, Paul Elstak, Partyraiser, Tommyknocker en Toxic. De eerste drie heren behoeven, als hardcoregrootheden van het eerste uur, inmiddels geen introductie meer. Zij kunnen de djbooth in Locomotion ondertussen blindelings vinden en hebben al voor menig stampuurtje in Zoetermeers grootste discotheek gezorgd. Voor Tommyknocker zal het daarentegen de eerste keer zijn dat hij in ‘Loco’ achter de draaitafels staat. Deze geboren Italiaan – maar tegenwoordig woonachtig in Brussel – draait sinds hij in de zomer van 1994 voor het eerst Hardcore hoorde, niets anders meer en doet dat allesbehalve slecht, getuige zijn snel stijgende populariteit. Naast het draaien, is Tommyknocker ook geregeld in de studio te vinden waar hij onder meer platen produceert voor Offensive Records.

Toxic raakte eveneens in 1994 besmet met het Hardcorevirus en sindsdien is deze Hagenees niet meer gestopt met het draaien ervan. En als hij niet draait, praat hij wel over Hardcore; als bedrijfsleider van de Haagse vestiging van Mid-town geeft hij namelijk dagelijks advies en antwoord op vragen van klanten. MC in deze area is Ruffian.

Wie na een bezoek aan area 1 nog niet vervelende Kerstdeuntjes in zijn hoofd is verlost, moet absoluut linea recta richting area 2, de Plazazaal. Hier zullen High Voltage resident Deaz D., zijn broertje Norman (‘Komt ie dan hè’), Bass-D en Stanton het wederom keihard op het beuken zetten met de vetste Oldschool, Early Rave en Classics.

Kaarten voor High Voltage kosten 12,50 euro (ex fee) in een beperkt aantal in de voorverkoop verkrijgbaar via Ticketservice, aan de kassa van Locomotion en bij Mid-town Den Haag. Op de avond zelf zijn er ook kaarten aan de deur te koop voor 17,50 euro. Gebaseerd op de huidige kaartverkoop en het feit dat de vorige Kerstedities van High Voltage compleet uitverkocht waren, raadt de organisatie aan tijdig een kaartje te kopen. Het feest begint om 23.00 uur en gaat door tot 05.00 uur. Check voor meer informatie www.locomotion.nl

29 opmerkingen

Niet aanwezig !! Ben op Wintersport :yes:
natuurlijk aanwezig :D
Tommyknocker
Partyraiser!
wuh gaan weah los hoor
net als de laatste keren
ben ik aanwezig:D:bounce:
duidelijk aanwezig :jaja:

vorig jaar was ook gezellig!!!

:bounce:
zal wel weer stampvol worden!!!
 
Aanwezig als de portomonee dat toelaat :)
moet wel ;)
zoals gewoonlijk aanwezig:D
is altijd gesellig op high voltage :)
 
zwaar klote mot die dag erna werken en mag niet eens vrij!!!
helaas dit keer niet aanwezig:S:S
Artiest {SHOWLIST artist 78798, 42805}
duidelijk weer van de partij:D:D:bounce:
Jaja natuurlijk weer aanwezig:D Partyraiser helemaal los!! :bounce:
 
Vlieg er rond......:respect: Stanton.
 
Zaal 1 is kut, zal wel zo'n pogo sfeer zijn. Zaal 2 ziet er goed uit...en inderdaad... :respect: Stanton :respect:

Maar ben er toch niet!! :P Veel plezier verder..
laatste aanpassing
ik ga 1 keer per jaar naar loco!!!! en dat is op deze avond

altijd toppiej sfeer in zaal 2!! back to the good old days :bounce:
gaatem helaas nie worde... :( op vakantie :S
Flyer ziet er leuk uit.. maar daar is het eigenlijk wel een beetje mee gezegd.. vind de line-up slecht.
aanwezag:D
tot nu toe ga ik
zal der achter af wel spijt van hebben want volgende dag weer werken
ook erg vroeg helaas
maar ja zien we dan wel weer haha
 
is altijd wel gezellig alleen jammer dat er altijd van die trance poten lopen
Dit is mijn hometown, dus ben zeker aanwezig !
Helaas vorig jaar niet aanwezig, maar Hakkuhnachtuh nog lang niet vergeten !
Uitspraak van verwijderd op donderdag 30 november 2006 om 00:40:
die trance poten lopen


dat is gewoon de oudere hardcore garde, kom daar altijd mense tegen van de jaren '90 in loco, vanaf 1995 laatste vrijdag van de maand,altijd leuk om die mensen weer tegen te komen!!
altijd 2e kerstdag in loco:D!
ja ja kben der oak anwezag wordt lekkah knalluuuuuhj:P;)
 
Artiest {SHOWLIST artist 6296, 1394}
Uitspraak van [ZT] Smijtkaboutah! [ZT] op woensdag 29 november 2006 om 17:51:
Flyer ziet er leuk uit.. maar daar is het eigenlijk wel een beetje mee gezegd.. vind de line-up slecht.

Niet zo vreemd:

Favoriete muziekgenres: ---> breakcore, speedcore

:D
Jaaaaahhh!!! Daar gaan WIJ kerstfeest viereuhN!!!!!
k meot gewoon werken de dag erna. :(
zeker ook aanwazig ,
Uitspraak van Rauz op dinsdag 19 december 2006 om 10:42:
k meot gewoon werken de dag erna.

je ben niet de enige ...
Wij zijn ook weer aanwesig:) Ilona + Ik!!

Lekker Knallen heh Tutje..:)

O jah.. wel volgende dag werke..:(

:P Die hard :P