Partyflock
 
­ Nederland

Puur oldschoolfeest in 013 Tilburg

gepubliceerd door , op
In een winkel vol schoenen stonden eens een paar rode schoentjes. Balschoentjes. Ze hielden zo van dansen die twee schoentjes dat ze zich nauwelijks stil konden houden in de schoenwinkel. Als ze maar dachten dat ze ergens muziek hoorden bewogen ze zich sierlijk op de maat van die muziek. Dacht jij na het lezen van deze tekst; *zucht* wat waren er gave feesten toen dat nummer uit kwam? Lees dan verder...

De rode schoentjes
Aanstaande 9 december is het dan weer zo ver! Reeds het derde feest van Classic Generation in de 013. Het is al weer een aantal maanden geleden dat het laatste feest van Classic Generation (Oranje boven part2) gehouden is. Wegens groot succes o.a. vanwege de goede sfeer en muziek is Classic Generation gevraagd om wederom een leuk feest neer te zetten. Deze editie word nog meer getracht een echte oldschool feeling te krijgen en er is daarom gekozen voor een nieuw concept: De rode schoentjes! Vele van jullie zullen bij het lezen van deze titel een glimlach op hun gezicht krijgen, en die glimlach zal je ook krijgen wanneer je op het feest rond loopt. Naast de bekendere oldschool zullen dus ook de wat oudere en onbekende plaatjes uit de kast worden gehaald! Daarnaast zal de aankleding er weer voor zorgen, naast de muziek, dat je je weer waant in die goede oude tijd!

Wil jij mijn schoentjes poetsen? Balschoentjes.

De Organisatie:
Classic Generation uit Tilburg is vooral bekend om haar eigen stijl: Echte oldschool voor partypeople met een wat hogere gemiddelde leeftijd , maar dat wilt niet zeggen dat de jongere generatie niet welkom is. Classic Generation probeert doormiddel van hun muziek en sfeer de tijd van toen weer terug te halen. Men onderscheidt zich duidelijk van de grote massa organisaties door bewust klein te blijven, echt een beetje underground. Men heeft als primaire doelstelling een oldschoolfeest ook echt oldschool te houden. Dus geen verdwaalde hardstyle plaatjes tussendoor, en ook geen early hardcore tenzij van te voren aangegeven. Classic Generation geven nu bijna 2 jaar feesten en het publiek komt overal uit Nederland vandaan. De oude garde die elkaar eens weer op komt zoeken om net als vroeger ouderwets uit hun dak te gaan. Op een feest van Classic Generation zul je hierdoor verzekerd zijn van een geweldige sfeer. Natuurlijk zijn de entreeprijzen ook oldschool, echt feestjes voor en door oldschoolliefhebbers!

De balzaal.
Voor deze gelegenheid zal de kleine zaal worden omgetoverd in een heuse balzaal. In dit prachtige decor mag Zeelands trots Reza het feest openen. Reza is de oprichter van zeelands meest succesvolle concept Glorification organisatie D.J. Reza Events. Reza is momenteel ook als artiest echt door aan het breken. Op feesten als Nightmare Outdoor, Pussy Lounge en Oldschool Gangsters zal je Reza nu kunnen vinden.

Na de classics-set van Dj Reza en te midden van het vele extra licht en geluidseffecten zal nu DJ Ecu op het toneel verschijnen. Mensen die eerder een Classic Generation feest meegemaakt hebben weten wat DJ Ecu kan en mensen die dat plezier niet mee hebben mogen maken moeten dat maar eens snel komen doen. DJ Ecu heeft niet voor niets op Defqon.1 Festival gedraaid in de talent area. Daarna doet een echte oude rot uit het vak aantreden. Als ik zeg Parkzicht, Thunderdome, Megarave 93, Oldschool Gangsters en MC Joe, dan begrijpen jullie natuurlijk allemaal dat DJ Rob zijn kunsten komt vertonen! Een verdere introductie heeft deze grondlegger van de House in Nederland niet nodig, iedereen weet dat hij “the man” is.DJ Reiner de winnaar van de B2S rookie night dit jaar zal de rol als vaandeldrager Dj Rob overnemen. Hij heeft op feesten als Decibel en Earthquake gedraaid. Natuurlijk zal hij zijn uiterste best gaan doen om met zijn set die van Rob te overtreffen, en aangezien hij de boel wat gaat opschroeven naar de wat meer beukende oldschool denken wij dat hij daar best nog wel eens succes in zou kunnen hebben…

De man die aan het einde van de avond het doek gaat laten vallen in de balzaal is niemand minder dan Tilburgs bekende DJ BassBooster! Deze sinds jaar en dag resident DJ van (after) club Rixy in Tilburg weet als geen ander wat hij in de late uurtjes moet draaien en zal gaan afsluiten met de heerlijke oude bonzaï sound!

Wat is de zaal mooi, en wat is iedereen vrolijk!

Love, peace and happiness room.
In deze liefdevolle atmosfeer gaat DJ Joachim' van Beats at Demo openen met een te gekke Turn up the Bass set! Iedereen die een of meerdere albums uit deze oude, inmens populaire cd-reeks bezit, weet dat dit een mix zal zijn van hip-hop, hip-house en oldschool. Natuurlijk heette oldschool in die tijd nog gewoon “house”, toen was er nog niets anders.Dit zal worden opgevolgd door DJ Davo resident van ’t voormalige Kadance (R.I.P) en Classic Generation natuurlijk. Ook is hij bekend van zijn vinylshop “Wat Nou Music” waar je binnenkort ook online kan shoppen. www.watnoumusic.nl DJ Davo weet als geen ander hoe de draaitafels te bespelen. En zal je hierdoor de tijd van toen doen herleven.

Dan zal Classic Generation ‘s graag geziene gasten DJ LD & DJ Thanoz beginnen. Zij zijn zoal bekend van o.a. 't gezellige oldskoolfeest, Beter kom je niet en Ghosttown en zij gaan een duizelingwekkende combinatie van breakbeats en classics neer zetten. Dit zal natuurlijk vergezeld gaan van een dikke partij scratches, dus liefhebbers mogen deze set niet missen!

Als afsluiter in deze sfeervolle ruimte staat er nog een oude rot uit de scène op het programma! Als ik zeg, Forze DJ Team, A Nightmare in Rotterdam, Megarave VII, Ghosttown en Back to School, dan kan je nog steeds meerdere namen in gedachten hebben, maar de beste daarvan is toch wel DJ Lars. Hij gaat in een 2,5 uur durende set van breaks naar oldschool en daarna beukend afsluiten met heerlijke early hardcore.

Ten slotte kan je als MC niemand anders verwachten dan MC Vision. Vaste MC bij de Classic Generation. Hij zal beide zalen deze avond voor zijn rekening nemen.

Timetable.
Voor de precieze timetable willen we je graag door verwijzen naar de party aankondiging elders op deze site: De rode schoentjes. Ook willen we je verwijzen naar de prijsvraag: De rode schoentjes winactie.

Extra’s.
Bij entree zal iedereen verwelkomd worden met een presentje. Verder zullen er een snoepkraam, een partyartikelenkraam, een nagelstudio en een dame die haren invlecht en hairextensions aanbrengt aanwezig zijn. Ook wordt er extra veel aandacht besteed aan het licht en strobo s.

Komt allen!

En de rode schoentjes? Die dansten verder, de hele wereld rond.. Misschien kom jij ze nog wel eens tegen?

42 opmerkingen

 
Ziet er super uit !! Reza :respect:
ziet er idd goed uit! Reza is goed bezig de laatste tijd!!
Het ziet er niet alleen goed uit, het is ook goed! :jaja:
Sfeer is mega op de feestjes van Classic Generation!
We hebben er zin in! :cheer:
ooh nou ga je het me wel HEEL moeilijk maken.......(ik denk dat ik de verf maar gewoon de verf laat en richting tilburg ga)
Lynsey's feestje :cheer:

'Helaas' zit ik in Zoetermeer bij TECHNOBOY!!!!
 
 
Artiest Mandark
Succes Vin, Leroy en Lars!
:cheer:REZA:cheer:
Uitspraak van Charon op woensdag 8 november 2006 om 02:43:
Klinkt wel vet



Wordt ook vet:D


Uitspraak van Frensizz op woensdag 8 november 2006 om 07:41:
Het ziet er niet alleen goed uit, het is ook goed!
Sfeer is mega op de feestjes van Classic Generation!
We hebben er zin in!



Dank je Fran(K)
Met bijdrage van Reiner natuurlijk:D



Uitspraak van Nien op woensdag 8 november 2006 om 07:55:
ooh nou ga je het me wel HEEL moeilijk maken.......(ik denk dat ik de verf maar gewoon de verf laat en richting tilburg ga)



Yep anders reserveer ik wel een muurtje voor je, mag je bij mij schilderen:D


Uitspraak van poupoulossos op woensdag 8 november 2006 om 08:19:
Lynsey's feestje



hihi, ja vier hier meteen mijn verjaardag zal niet zeggen de hoeveelste :cheer:

To YOYO jij begrijpt het hihi


Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 november 2006 om 09:01:
Succes Vin, Leroy en Lars!


En de rest natuurlijk!!!!
Alle dj s op dit feest hebben een eigen platenkeuze en manier van draaien wat het oldschoolfeest ten goede komt:D


Uitspraak van (k) ANGY op woensdag 8 november 2006 om 09:14:
REZA


Ja die is goed aan de weg aan het timmeren en kent de oldschool vanaf het begin!!:D
 
Hopen voor jullie dat het niet zo warm is al de laatste keer. Leek wel een sauna.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 november 2006 om 09:45:
Hopen voor jullie dat het niet zo warm is al de laatste keer. Leek wel een sauna.



Vorige keer?
Viel wel mee toch?
Of misschien ander feestje:D
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 november 2006 om 09:45:
Hopen voor jullie dat het niet zo warm is al de laatste keer. Leek wel een sauna.

Beter te warm dan te koud.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 november 2006 om 09:49:
Beter te warm dan te koud




Dat ook, dan komt misschien die love peace and hapiness room beter tot zijn recht :D
Ziet er zeker vet uit :)

Dit is weer eens wat anders dan alle andere feestjes :bounce:
 
Uitspraak van Classic Girl op woensdag 8 november 2006 om 09:48:
Of misschien ander feestje

Was met tatanka en donky rollers toen was het echt niet meer normaal.
 
Uitspraak van spacehees.NL op woensdag 8 november 2006 om 11:16:
nie maawe gewoon gaan

Als ik niet naar technoboy zou gaan zou ik zeker ff komen.
 
Aiaiai... word op zeker een vet feestje!!

Nu al zin in :bounce:
laatste aanpassing
jaja nog een nachtje slapen :P
Uitspraak van DJ Davo op woensdag 8 november 2006 om 14:52:
jaja nog een nachtje slapen




Ja dave loop je niet een beetje voor 1 nachtje??

Weet dat je hard aan je webshop aan het werken bent, maar nu ben je geloof ik erg in de war:D
een paar nachtsjes dan of beter een een klein maandje. ik heb er wel zin. ik neem die avond speciallen lichteffecten mee het wordt een super feestje
ik ben dr hoor!!! vet feestjuuuh!!
wij slapen er nog wel een paar nachtjes meer op Dave ;-)
 
hmm, moeilijk,moeilijk... T-Town Madness of de rode schoentjes? Speedcore of Oldschool.. kiezen :(
ow.. en Lynsey...

GOED BEZIG!!!!!!!!
xxx
Uitspraak van Jolleke op woensdag 8 november 2006 om 17:15:
ow.. en Lynsey...

GOED BEZIG!!!!!!!!
xxx



:lief:

Doe mijn best
Zeker present, is nog nooit tegengevallen :respect:
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 november 2006 om 17:10:
T-Town Madness of de rode schoentjes?


Sh.. , moet je daar over nadenken..?
was er eerst ook DICK &REZA ofzoiets?
staat me iets bij nog van TOPA
Uitspraak van Conan op woensdag 8 november 2006 om 22:12:
DICK &REZA



Ja klopt helemaal dat is de reza van dick:D
 
Artiest Thanoz
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 november 2006 om 17:10:
Speedcore of Oldschool.. kiezen

Nou ja, 't is heel wat anders ;)

Dus kiezen zal idd nodig zijn o:)

We hebben het hier namelijk niet over de "oldschool" als in "oude hardcore" (wat sommige mensen denken bij het horen van oldschool), maar echt de oude shit van vóór de hardcore; effe overdreven (commercieel denkend) dus oa 2 Unlimited, LA Style, Snap. Of (niet commercieel denkend:) Shut up And Dance, Nighttripper, Sequencial, Silver Bullet, etc.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 9 november 2006 om 11:53:
Uitspraak van CRS op woensdag 8 november 2006 om 17:10:
Speedcore of Oldschool.. kiezen

Nou ja, 't is heel wat anders ;)

Dus kiezen zal idd nodig zijn o:)

We hebben het hier namelijk niet over de "oldschool" als in "oude hardcore" (wat sommige mensen denken bij het horen van oldschool), maar echt de oude shit van vóór de hardcore; effe overdreven (commercieel denkend) dus oa 2 Unlimited, LA Style, Snap. Of (niet commercieel denkend:) Shut up And Dance, Nighttripper, Sequencial, Silver Bullet, etc.


hehe dat dacht ik al, maar bedankt voor de uitleg :P
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 november 2006 om 21:50:
Uitspraak van CRS op woensdag 8 november 2006 om 17:10:
T-Town Madness of de rode schoentjes?


Sh.. , moet je daar over nadenken..?


en nee, nu niet meer!! :D ;)
 
"de rode schoentjes" STUKGEDANST!!


Dit lijkt me een uitermate zeer aangenaam feestje!
Hoop dat er alleen maar begin jaren 90 house wordt gedraait! Dan ben ik zeker van de partij:P
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 9 november 2006 om 16:43:
en nee, nu niet meer!!


Aight!

Mooi zo :P
word weer als vanouds op z'n 013
Technoboy, jammerrrrrrrrrrrrr
 
Uitspraak van Tacone* o:) op vrijdag 10 november 2006 om 12:18:
Technoboy, jammerrrrrrrrrrrrr

Ik vind persoonlijk Technoboy niet zo'n goeie oldschool DJ o:)
 
Mooi geschreven stukkie oor Leo :D

Kreeg idd een glimlach op mn gezicht ;)

Gaat gezellig worden :D
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 10 november 2006 om 20:34:
Ik vind persoonlijk Technoboy niet zo'n goeie oldschool DJ

Men heeft als primaire doelstelling een oldschoolfeest ook echt oldschool te houden. Dus geen verdwaalde hardstyle plaatjes tussendoor..
:roflol:

Uitspraak van verwijderd op maandag 20 november 2006 om 14:40:
Kreeg idd een glimlach op mn gezicht

:jaja:
laatste aanpassing
Ik wilde even laten weten dat tussen 22.00 en 23.00.

Bij elk betalende jongen/meneer:D 1 meisje/mevrouw:D gratis naar binnen mag.

Er komt hier nog een promobericht over, maar voor onze vaste bezoekers wilde ik dit ff laten weten:D

:cheer:



Uitspraak van verwijderd op maandag 20 november 2006 om 14:40:
Mooi geschreven stukkie oor Leo



Ja Leo nog bedankt voor je inzet (K)