Partyflock
 

The backcorner battle

anoniem gepubliceerd op
Nog even te gaan en dan is het zover! Op maandag zal Injoy Events tezamen met een hele rits vrijwilligers er een week lang over doen om discotheek Achterhoek Arena te transformeren in een heuse Romeinse Burcht met maarliefst drie strijdpodia! Voor het eerst in de geschiedenis zal de discotheek een metamorfose ondergaan. Voor andere organisaties is het simpelweg nooit rendabel geweest om een verbouwing als deze te ondergaan, maar Injoy Events heeft door het vinden van vele vrijwilligers wel het geluk om dit te kunnen doen! Haar achterban is wat gewend en is dan ook maar al te graag bereidt om dit nieuwe concept tot een succes te leiden: en dat zal het zeker worden!

Daarnaast hebben de talenten Malcolmx en Rux-Pin er wekenlang aan gewerkt om voor elke dj van het Colosseum een supervette intro te maken! En dat allemaal naast een line-up, die er ook zeker niet om liegt! Zo heeft Injoy Events de grootste jump-dj van het land naar het evenement toegehaald, te weten Ruthless. Deze held van het Colosseum zal de Arena twee uur lang helemaal op zijn kop zetten! Maar daar blijft het niet bij; gladiatoren als D-Block & S-te-Fan, Dragan, Main en Jones zullen de bezoekers een waar Romeins gevoel geven! Injoy Events vindt de dj-booth van de grote zaal in Arena dan ook niet passen bij hun Colosseum en gaat de lucht in op het podium met o.a. metershoge zuilen!

Voor de bezoekers die van het ruigere stampwerk houden wordt er een slagveld ofwel Battlefield ingericht. De populairste hardcore-dj van dit moment, Partyraiser zal hier tussen kleinere strijders zijn stijl met enorm geweld door de boxen doen knallen! Een ruwe en strijdlust opwekkende stage zal deze area haar sfeer geven! Vette techno beats zullen er uit de technozaal “Training Camp” klinken, waar Gelderse techno-strijders zich zullen opwarmen voor een opkomend Imperium van de Backcorner! De Backcorner oftewel Achterhoek zal na deze avond nooit meer hetzelfde zijn en de bezoekers die hun ziel hebben gegeven aan dit evenement zullen eeuwig trouw blijven aan de Backcorner, waar het vanaf 2006 allemaal gebeurd!

Voor de adelijken onder ons is er een zeer luxueus VIP-deck ingericht tijdens het evenement. Heerlijk liggen in enorm confortabele zitzakken en kijken naar alle aan het Colosseum verslaafde bezoekers, kijkend naar de geweldige decoraties en een nieuw drankje scoren bij de bar, die op kruipafstand is! Verder zal er tijdens het feest voor de nodige verfrissingen gezorgd worden. Er zal namelijk tijdens The backcorner battle een ijs & fruit bar ingericht worden. Voor de mensen die even rustig willen bijkomen en afkoelen is dit dé uitkomst.

Injoy Events heeft de gemeente Dinxperlo zover gekregen om het Romeinse geweld een uur langer door te mogen laten gaan, dus er kan worden gestampt tot diep in de nacht! Kortom: het feest dat je leven zal veranderen wil je absoluut niet missen!

Meer info is te vinden op: www.injoy.nl en bekijk de digiflyer op www.backcornerbattle.com

15 opmerkingen

 
Voor andere organisaties is het simpelweg nooit rendabel geweest om een verbouwing als deze te ondergaan


jij maakt vrienden zo 8)
 
Ben benieuwd:) heb er iig zin in! :bounce:
 
Artiest {SHOWLIST artist 1682, 56391, 59512}
ijs en fruitbar :P (Y)
 
Ik ga misschien wel ff kijken,
Maar eerst weer een volle week te gaan voordat het weekend wordt.

Iedereen die gaat alvast veel plezier gewenst :-)
Uitspraak van verwijderd op zondag 24 september 2006 om 16:16:
jij maakt vrienden zo


....door het vinden van vele vrijwilligers wel het geluk om dit te kunnen doen!

Lees ff verder :)

Anders was het voor ons ook niet te doen geweest ;)

Een week lang bouwen met rond de 6 pers. per dag :) niet bepaald rendabel ;)
Maargoed, dan heb je ook wat (y)

Ik heb er zin in!
laatste aanpassing
 
Artiest Dr.Bob
Uitspraak van verwijderd op zondag 24 september 2006 om 16:42:
ijs en fruitbar :P (Y)

en niet te vergeten......

drankje scoren bij de bar, die op kruipafstand is!

b)


Injoy heeft vaker bewezen een hut om te bouwen tot iets moois
dus ben eigenlijk wel zeer benieuwd 8)
We verzinnen wel wat met vervoer (Y)
Artiest Freely
We gaan zo beginnen met opbouwen, het wordt helemaal te gek !
 
as der maar gebeukt word..!!!:jaja:
Artiest {SHOWLIST artist 44198, 5652}
Dit gaat wat beloven :yes:
Uitspraak van verwijderd op zondag 24 september 2006 om 17:45:
Injoy heeft vaker bewezen een hut om te bouwen tot iets moois

Ik zou de arena niet echt een hut noemen..... maar mooi wordt het zeker!
hey jongens veel geluk hoop dat het blijft en het helemaal goed komt jeroen voor jou succes er mee jongen groeten aan de rest van het land