Partyflock
 

Wanna feel forever young? Oude platenfeest @ Lexion

gepubliceerd door , op
Wanna feel forever young? Oude platenfeest @ Lexion
29 augustus 2006
De jaren ’90, de opkomst van house… Wie het heeft meegemaakt denkt er graag aan terug, vervuld van mooie herinneringen en met een beetje weemoed. Mark van Dale denkt er ook maar al te graag aan terug en doet dat niet alleen. Samen met onder andere Marcello, Peter van Leeuwen, Erik de Koning en Paul-T brengt hij the old days weer tot leven op Het Oude Platenfeest in Lexion Venue. Terug in de tijd: aanstaande 2 september van 23.00 tot 08.00 ’s ochtends.

Mark van Dale, de perfecte host voor Het Oude Platenfeest, verdiende zijn sporen in het vorige decennium. Clubs gingen tegen de vlakte of in rook op, maar Mark van Dale staat nog steeds overeind. En gelukkig heeft hij zijn plaatjes bewaard. Want retro-trends en revivals doen het goed, zie daar het succes van Het Oude Platenfeest concept. Nieuwe platen komen er niet in. Jammer joh, even een avondje geen Put Your Hands Up For… Een hoop gezelligheid, het feest der herkenning, dat is wat er op het programma staat.

Van Dale en zijn muzikale maatje Erik de Koning ‘go way back’. Het leek hen een goed idee een beetje te stoeien tijdens de komende editie van Het Oude Platenfeest. Vandaar een dikke old school set in de vorm van een DJ-battle: Mark van Dale vs Erik de Koning! Wie de naam Marcello niets zegt, moet zijn huiswerk maar even doen. Marcello diende tijdens zijn glorietijd in de iT als inspiratiebron voor Mark van Dale. Niet verwonderlijk dus dat er 2 september ook een hoofdrol weggelegd is voor Marcello. Respecteer je helden.

En je vrienden! Ook Peter van Leeuwen behoort tot het Haagse groepje ouwe jongens krentenbrood en kruipt maar wat graag achter de draaitafels in de Lexion. Paul-T (bij het grote publiek bekend met zijn mega hit ‘Can I Get Some’) sluit de avond af in Lexion’s Grote Arena. Paul-T, born and raised in London, verhuisde jaren geleden naar Den Haag, waar hij al snel in het sociale web van Mark van Dale belandde. Wie zegt dat zaken doen met je vriendjes niet samen zou horen te gaan? Het tegendeel bewijst Het Oude Platenfeest.

Meer houseclassics! Niet alleen Lexion’s Grote Arena gaat open tijdens Het Oude Platenfeest. In Area 2, de Deco Zaal, gooien Andre, Rob Essing en M.A.B. er een partij hits van weleer tegenaan. Al met al kan er negen uur lang volop worden genoten van de tijdloze house van toen. Entree bedraagt 15 euro, handje contantje aan de deur, zoals dat vroeger ging. Niks geen voorverkoop. Dames mogen tot 23.30 uur gratis naar binnen. Voor meer info zie ook: www.lexion.nl en www.markvandale.nl.

10 opmerkingen

 
Ik ben er op tijd....op naar het oude knallen.
O, dat klinkt wel heel erg leuk!!!
Zo, dat klinkt inderdaad wel heel erg leuk!:yes:
Werkzaam bij {SHOWLIST location 9723, 6859}
Artiest {SHOWLIST artist 15572, 20013}
Leuk persbericht :D

Wordt weer :bounce:
Vet concept :)
:cheer:

Ben ook weer eens aan het werk. :woep:
Leuke naam voor een feest net als de flyer. (y)
Mooie tijden, leuk concept (y)