Partyflock
 

Gratis karten en buffet met 50 dj’s op OldschoolMadness

gepubliceerd door , op
Gratis karten en buffet met 50 dj’s op OldschoolMadness
5 juli 2006
FeestOldschool madness · The Vinyljunk & MC Syco's b-day
Datumzaterdag 2 september 2006
LocatieGo Planet Expo Hall
Zaterdag 26 juni 2004 was de dag dat The Vinyl Junk zijn B-day groots vierde in de toplocatie van het oosten, Go Planet Expo Hall in Enschede. Een dik jaar later was het de beurt aan Mc Syco om zijn B-day te vieren in deze locatie, beide evenementen waren druk bezocht en gingen de bezoekers volledig uit hun dak op de vette sets die de dj's hun voorschotelden. Reden te meer om dit jaar de krachten te bundelen en er een nog groter en vetter evenement van te maken dan de twee voorgaande B-day edities in de afgelopen twee jaar. De vorige keer waren er helaas met het geluid wat problemen vanwege een te strak afgestelde limiter, dit was het geval omdat Go Planet Expo Hall een rechtzaak had lopen tegen de gemeente en wat bewoners rondom de lokatie, deze rechtszaak is gelukkig gewonnen en zal er deze keer geen limiter tussen zitten en zal het geluid weer beuken als vanouds.

History
De carrières van deze twee mannen loopt min of meer gelijk wat betreft de liefde voor elektronische muziek, van jongs af aan waren ze al gek van deze muziekstroming. Allebei hadden ze van jongs af aan een voorliefde voor de Hip Hop en aanverwante stylen, zo hebben ze samen met wat andere vrienden de Hip Hop groep " No License " opgericht en hebben daar een paar jaar mee opgetreden in het oosten van het land. Na een aantal jaren scheiden de wegen zich min of meer en gaan ze allebei een andere kant op. The Vinyl Junk richt zich vanaf dat moment wat meer op de Acid stroming en gaat in Enschede met wat bevriende dj's een Acidfeest organiseren genaamd "Black Hole Acid Experience" in Club Ludus in Enschede. MC Syco gaat vanaf dan op lokale housefeesten in het oosten als Mc te werk en komt na een lange pauze The Vinyl Junk weer tegen en richt dan met samen met dj Cixx het "Cixx Dj Team" op en dit blijkt een succes te zijn, ze staan op vele feesten in het oosten van het land en zijn ook in het westen van duitsland behoorlijk populair als dj team, een paar optreden uit deze geschiedenis zijn, Thunderdome, Night Of The Hools en stonden ze regelmatig in de toendertijd beroemde en beruchte Megaclub Zak in Duitsland.

Vanaf 1997 gaat Mc Syco met de "Shadowlands Terrorists" on tour door heel Europa en dit blijkt een groot succes gezien het aantal optredens wat deze mannen in een paar jaar hebben gedaan in Duitsland, Italie, Zwitserland, Spanje etc. The Vinyl Junk richt zich meer op het produceren van onder andere Hardcore en Acid, verder staat hij op vele grote evenementen als Thunderdome en Misteryland Indoor. In 1998 richten ze samen de Eastside Underground op en geven ze in december van dat jaar hun eerste Hardcore party in Gronau (Dld) net over de grens bij Enschede, dit feest heette "Hardcore Madness" en was direct een succes ondanks de tegenvallende bezoekers aantallen door de hevige sneeuwval. Later is de naam "Hardcore Madness" verandert in "Oldschool Madness", dit vanwege het idiote vergunningenbeleid in Nederland, met de oude naam was er helaas geen locatie en gemeente te porren om dit evenement te laten doorgaan in verband met de angst voor hardcoreliefhebbers, iets wat geheel niet terecht was. De laatste jaren is dit evenement uitgegroeid tot één van de grootste Hardcore evenementen in het oosten van het land en komen de bezoekers uit het hele land naar Enschede toe om lekker te feesten. Dat de liefde niet volledig uit Hardcoremuziek bestaat is duidelijk geworden de laatste jaren, The Vinyl Junk is in Duitsland samen met zijn Acidmaat Duustere DNS hard aan de weg aan het timmeren als de succesvolle acidformatie 2Junxion en staat Mc Syco veel op het podium met zijn Turkse Hip Hop groep Arka Sokak, met deze groep tourt hij momenteel door heel Nederland en is hij met het laatste clip de Top Tien Chart van de The Box binnen gekomen op 9. Zo, genoeg gepraat over het verleden, Hardcore, Darkcore, Industrial, Oldschool en Jump, dat is waar het op Zaterdag 2 September 2006 om gaat toch!

Line up
Zoals je de vorige twee B-day edities gewend bent zal er een behoorlijke dikke line up staan, een veelzijdige line up welteverstaan, zo staan er veel verschillende dj's in de line up en zal daarom elke liefhebber van Hardcore aan zijn trekken komen.Hier de volledige line up,

100 Kilo Maarten, Angerfist, Bass-D, Catscan, Cemon Victa, Cixx, D-Spirit, Deimos, Dione, Duustere DNS, Dr. Rude, Dr. Z-Vago, Endonyx, Evil Activities, J.D.A., Kokka, Korsakoff, Manga, Nosferatu, Osiris, Outblast, Partyraiser, Planet X, Predator, Raoul - D.K.C., Re-Style, Recklezz, Rudeboy, Sagem, Serial Killaz, T-junction, Tango & Cash, The Viper, Tomcat, Trizz, Vecino, Vince, The Vinyl Junk, X-ess, MC: Alee, MC: Apster, MC: D, MC: Da Hustla, MC: Da Mouth of Madness, MC: Da Syndrome, MC: Double T, MC: LunaTick, MC: M-Shane, MC: Renegade, MC: Ruffian, MC: Syco

Karten en lekker aan het buffet met de gehele hardcore dj top. Jij kunt erbij zijn!

Vorig jaar is er op de B-day voor alle artiesten die op het feest draaiden een groot buffet georganiseerd en dit was een zeer geslaagde avond, reden te meer om dit spektakel te herhalen en nog groter aan te pakken. Dit jaar gaan de jarige joppen met maar liefst 50 artiesten uit de scene karten en na die inspanning lekker uit eten met een groot koud en warm buffet. Dit jaar is er speciaal voor de echte liefhebbers een prijsvraag in het leven geroepen om dit spektakel bij te kunnen wonen. De prijsvraag is niet moeilijk gemaakt om iedereen een gelijke kans te geven, dus iedereen kan meedoen.

Het enige wat je moet doen is een originele mail sturen naar info@oldschoolmadness.nl, vertel hierin waarom jij hierbij wil zijn, doe dit zo origineel mogelijk en gebruik minimaal 50 woorden en wie weet sta jij pole position voor bv J.D.A. of Partyraiser en zit je naast Outblast en Angerfist of Korsakoff aan het buffet.

70 opmerkingen

 
Ik ben van de partij :D
 
Werkzaam bij Based on Logics
dat gaat weer wat worden 8)
:respect:
zin in :D:D
 
rustig hoor
 
:lief: OSM
Artiest {SHOWLIST artist 45822, 30830}
Wat moeten ze met 12 MC's ? een mc-koor (core)?
Artiest {SHOWLIST artist 20168, 40505}
Hoppaaaaaaaa!

Dit wordt gigantisch lachen (y)
Dit word echt zwaar heftig.. :bounce:

Ben al aan het trainen voor het kart gebeuren :devil: O:)
 
Uitspraak van LunaTick op woensdag 5 juli 2006 om 11:25:
Ben al aan het trainen voor het kart gebeuren

alleen jammer dat je achter mij blijft :devil:
Werkzaam bij De Boeskool is Lös
ghehe dat wil ik ook wel..:respect:

kga maar ff mailtje sturen!

en uiteraard vd partij:D
Artiest {SHOWLIST artist 57717, 16770}
Geweldig! :)
Stop maar met trainen....ik flits jullie allemaal voorbij b) moehaha
 
:cheer: dikke shit!
 
zekke Aanwezig
Waarom viert Erkan elk jaar zijn verjaardag tijdens ons dorpsfeest :[

Heb vorig jaar de uitnodiging voor het buffet ook al over moeten slaan :P
 
Uitspraak van Gekkehuis op woensdag 5 juli 2006 om 10:52:
Wat moeten ze met 12 MC's ?

Vroeg ik me dus ook al meteen af 8)
Artiest {SHOWLIST artist 50782, 1645, 98523}
Uitspraak van PsyTek op woensdag 5 juli 2006 om 12:26:
Waarom viert Erkan elk jaar zijn verjaardag tijdens ons dorpsfeest

Heb vorig jaar de uitnodiging voor het buffet ook al over moeten slaan


Dit jaar kom je wel!!!




Uitspraak van verwijderd op woensdag 5 juli 2006 om 12:43:
Uitspraak van Gekkehuis op woensdag 5 juli 2006 om 10:52:
Wat moeten ze met 12 MC's ?

Vroeg ik me dus ook al meteen af


Het gaat ook voornamelijk om het karten!!!

Weet wel dat er één gek in de scene fucking snel is en dat is Bike (Noize Suppressor). Wie kan hem stoppen? Die is er ook aanwezig bij het karten.
laatste aanpassing
nou... naast Korsakoff zou ik wel willen zitten hoor !!!
 
Uitspraak van SYCORE op woensdag 5 juli 2006 om 13:03:
Het gaat ook voornamelijk om het karten!!!

Hahaha fucking mooi :D

Welja... gezellig toch :bier:
:respect: voor jullie! :yes:
Artiest Neo-C
wordt er weer 1tje...
mooi feestje!!...en leuke actie
 
Uitspraak van SYCORE op woensdag 5 juli 2006 om 13:03:
Weet wel dat er één gek in de scene fucking snel is en dat is Bike (Noize Suppressor). Wie kan hem stoppen? Die is er ook aanwezig bij het karten.laatste aanpassing 5 juli 2006 13:04

mwoa.
moet te doen zijn ;)

op italianse manier hem aftroeven 8)

maar denk dat onze partysjeezer er ook wel wat van kan, want die gaat ook voor winst neem ik aan.

dan de mensen uit het oosten die hun trots willen houden.

apfieuw
gaat wat wordne die dag :D:D
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 5 juli 2006 om 13:52:
maar denk dat onze partysjeezer er ook wel wat van kan, want die gaat ook voor winst neem ik aan.


IK heb ooit eens de snelste tijd van de dag gehaald met Karten 5 jaar geleden bij ons in Den Haag, toen deed ik het vrij regelmatig, maar ik moet toe geven dat ik 25 kilo zwaarder ben als toen en ja dat scheelt "dikke secondes" :D whehe dus voor mij zal het meer gein en plezier worden, des al niet te min zal ik wel voor een plaats bij de 1e 10 gaan :devil:


VEEL ZIN IN!!
laatste aanpassing
 
ben derbie :cheer:
 
Uitspraak van Dj Partyraiser op woensdag 5 juli 2006 om 17:28:
IK heb ooit eens de snelste tijd van de dag gehaald met Karten 5 jaar geleden bij ons in Den Haag, toen deed ik het vrij regelmatig, maar ik moet toe geven dat ik 25 kilo zwaarder ben als toen en ja dat scheelt "dikke secondes" whehe dus voor mij zal het meer gein en plezier worden, des al niet te min zal ik wel voor een plaats bij de 1e 10 gaan

weer een concurrent minder ;P
wehehe
eerste 10?? 8)

come and get it :devil:
wehehe

nee, word super dag


Uitspraak van Dj Partyraiser op woensdag 5 juli 2006 om 17:28:
VEEL ZIN IN!!laatste aanpassing 5 juli 2006 17:28

:yes:
 
hmm...

ik ga toch liever naar cityrave... :D (daar is tenminste nog wat speedcore.. :D)
laatste aanpassing
 
Artiest Da Hustla
nah ik durf de competitie ook wel aan! Daarna op de snelweg terugracen naar culemborg :P

Alles komt goed :P
 
ga zeker voor de overwinning en anders heb ik altijd nog plan B:

spijkermat
jerrycan met olie

Heb er zin in :p
Maar eens een mailtje verstuurd! Echt top actie :respect:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 5 juli 2006 om 19:44:
spijkermat
jerrycan met olie


Ey appie, het is geen mario-kart :P
laatste aanpassing
Nee ik doe niet mee, vind ik lullig 8)
nope ben geen :looser:
maarja ,,
jullie dus well !!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1693, 1942}
Artiest {SHOWLIST artist 26309, 30645, 92954, 39452, 3274}
leuk leuk:yes:
Uitspraak van SYCORE op woensdag 5 juli 2006 om 13:03:
Weet wel dat er één gek in de scene fucking snel is en dat is Bike (Noize Suppressor). Wie kan hem stoppen? Die is er ook aanwezig bij het karten


Waarom is ie er niet bij op OSM dan? :( Maar na het uitermate geslaagde Hang the DJ ben ik er deze keer ook weer bij!
Uitspraak van Dj Partyraiser op woensdag 5 juli 2006 om 17:28:
IK heb ooit eens de snelste tijd van de dag gehaald met Karten 5 jaar geleden bij ons in Den Haag, toen deed ik het vrij regelmatig, maar ik moet toe geven dat ik 25 kilo zwaarder ben als toen en ja dat scheelt "dikke secondes" whehe dus voor mij zal het meer gein en plezier worden, des al niet te min zal ik wel voor een plaats bij de 1e 10 gaan

Dude eat my fucking dust..

Cemon Victa.. Bring it on biatch..

The race war starts here O:)
 
Uitspraak van LunaTick op woensdag 5 juli 2006 om 22:42:
Cemon Victa.. Bring it on biatch..

mwoehahahaha
:devil:

i can't hardly wait o:)
He Michel heb je geen gratis kaarten voor je oud-dorps genoten O:)
 
Uitspraak van Dj Partyraiser op woensdag 5 juli 2006 om 17:28:
IK heb ooit eens de snelste tijd van de dag gehaald met Karten 5 jaar geleden bij ons in Den Haag, toen deed ik het vrij regelmatig, maar ik moet toe geven dat ik 25 kilo zwaarder ben als toen en ja dat scheelt "dikke secondes" :devil:


Pfft zal ik ook erg last van hebben :-(
hahaha.. 58 afgetrainde kilootjes en 1.68m. komt helemaal goed! ;) hahahaha..
 
Uitspraak van Raoul - D.K.C. op donderdag 6 juli 2006 om 14:15:
hahaha.. 58 afgetrainde kilootjes en 1.68m. komt helemaal goed! hahahaha..

vals speler :devil:
Artiest {SHOWLIST artist 45555, 71383, 25959}
wel lache die actie :yes:
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Uitspraak van verwijderd op donderdag 6 juli 2006 om 12:41:
Uitspraak van Dj Partyraiser op woensdag 5 juli 2006 om 17:28:
IK heb ooit eens de snelste tijd van de dag gehaald met Karten 5 jaar geleden bij ons in Den Haag, toen deed ik het vrij regelmatig, maar ik moet toe geven dat ik 25 kilo zwaarder ben als toen en ja dat scheelt "dikke secondes"


Pfft zal ik ook erg last van hebben


zelfde verhaal hiero,whahaha
laatste aanpassing
 
Uitspraak van VecinoNL op donderdag 6 juli 2006 om 21:30:
zelfde verhaal hiero,whahaha



Misschien moeten we gewoon met ze 3én naast elkaar gaan rijden hehe..


Uitspraak van Raoul - D.K.C. op donderdag 6 juli 2006 om 14:15:
hahaha.. 58 afgetrainde kilootjes en 1.68m. komt helemaal goed! ;) hahahaha.


58!? mini me!
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 6 juli 2006 om 23:07:
58!? mini me!

hahaha.. stop humping the laserrrrr.. hahaha :)

Uitspraak van verwijderd op donderdag 6 juli 2006 om 14:20:
vals speler

't heeft af en toe z'n voordelen.. hehehe.. ;)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 6 juli 2006 om 23:07:
58!? mini me!laatmeer het gewicht vnste aanpassing 6 juli 2006 23:08


meer het gewicht van en vrouw,whahahaha
laatste aanpassing
Artiest Tomcat
zal me racepak wel afstoffen

beware of the RACECAT ;p
ben er cker weer bij zo als gewoonlijk :P lekker stampen
Uitspraak van VecinoNL op vrijdag 7 juli 2006 om 03:51:
meer het gewicht van en vrouw,whahahaha

hahaha.. Noem het; het zwaargewicht in de light weight klasse ;)
 
Uitspraak van Mevrouwtje Bianca op vrijdag 7 juli 2006 om 23:25:
Superrrrrr Line up zeg ..

Osm word echt geweldig


:jaja:
Idd super line-up

Tomcat :jaja:
Angerfist :jaja:
Evil activities :jaja:
wordt wa vet :jaja:
 
Aanwezig natuurlijk:d
en niet te vergeten we zullen kijken als we er niet aan mee morgen doen
ook leuk om te zien hoe hun is zweten hahah inplaats van dat wij ons het zweet van de kop stampen hahaha;)
kom zeker langs !!!!!!!
 
Ik ben van de partij :respect:
Een dik jaar later


Zo dik vond ik dat jaar niet :nee:

En Vinyljunk coole dj hoor, maar als je 11 juni jarig ben vier je niet je verjaardag op 2 september :s
jammer ik ga naar cityrave:D
laatste aanpassing
Heb er zin in mensen en die line up liegt er zeker niet om!!! :d

Erkan en Michel, alvast of nog gefeliciteerd met jullie verjaardag (Y)
Viel spass bij het karten en eten en tot morgenavond ;)
ik ben bij het karten en eten :9
Artiest {SHOWLIST artist 43508, 11802, 35305}
worden de uitslagen nog ff gepost offe? :D :bier: