Partyflock
 

BliSS Deluxe On The Beach Preparty “Special”

gepubliceerd door , op
Na de enorme overweldigende reactie’s die HappydayZZ Events heeft mogen ontvangen betreffende “HET” strandevenement van 2006, BliSS Deluxe On The Beach, heeft de organisatie besloten om op 24 juni iets zeer speciaals te gaan doen. 24 juni aanstaande is de officiële preparty van BliSS Deluxe On The Beach in HappydayZZ Venue in Culemborg.

Voor de eerste 300 bezoekers van de BliSS Deluxe On The Beach Preparty ligt er een hele vette verassing klaar. Zij zullen niet alleen gratis toegang krijgen tot deze preparty maar ontvangen uit handen van de organisatie een gratis toegangsbewijs voor BliSS Deluxe On The Beach, zaterdag 19 augustus op het strand van Kijkduin.

Als dat geen vette verassing is, één keer gratis toegang tot BliSS Deluxe en één keer gratis toegang tot het beste strandfeest van 2006 “BliSS Deluxe On The Beach”. Hiermee wil HappydayZZ Events bewijzen dat het graag iets terugdoet voor de trouwe fans van BliSS Deluxe. Denk er maar niet te lang over na en zorg dat je 24 juni die gratis kaarten in handen krijgt, dit scheelt je maar liefst € 37,50. Beter kan je zomer niet beginnen!!

Natuurlijk wordt er ook gezorgd dat je wederom weer verwend word met heerlijke beats en groovy sounds van o.a: Sidney Samson, Tony Cha Cha, Phil-J, Miss Ginger, Tha Mo en natuurlijk resident dj Bruze.

We hopen natuurlijk dat jullie allemaal samen met HappydayZZ Events de zomer eens heerlijk op z’n kop gaan zetten en dat jullie er zaterdag 24 juni allemaal bij zijn. Krabbel alles uit je agenda voor zaterdag 24 juni en zorg dat jij als eerste erbij bent op de preparty van BliSS Deluxe On The Beach en ontvang dat gratis ticket voor 19 augustus.

BliSS Deluxe, it’s not only about the sounds, it’s also a lifestyle.

3 opmerkingen

vette shit! :bounce:
 
zekker weete