Partyflock
 

Loveboat classic edition - Baroque & roll

gepubliceerd door , op
Loveboat classic edition - Baroque & roll
12 mei 2006
Zaterdag 27 mei, Loveboat classic edition – Baroque & Roll op de Ameland achter Amsterdam Centraal Station. Twee decks, met houseklappers van toen en nu door onder andere Eric de Man en The Funky Bastard.

BAROQUE&ROLL!
Opulence never hurts, is enough really enough? Imagine walking the Versailles corridors, you are Alice in Rococo land. Strutting like a peacock through the lush labyrinths of its sinful gardens. Abundance is the way to go, Baroque-n-Roll with the Loveboat Royalty.

Het lijkt ondertussen alweer lang geleden, de klassieke Loveboat feesten op het roemruchte schip de Ameland. Jarenlang de thuisbasis van Healers&Beads. Heftige muziek, intieme atmosfeer, vernieuwende perfomances & styling, top publiek, partytime sfeer, allemaal termen die in de buurt komen van dit bijzondere gevoel. Menig legendarisch Loveboat feest heeft op dit drijvende paleis plaatsgevonden.

De laatste Loveboat classic editie in November 2005 was met een zwaar uitverkochte boot een groot succes. Het was voor velen een avond met een nostalgisch tintje maar ook voor de nieuwe generatie clubbers een bijzondere ontmoeting met het oude Loveboat gevoel. Wat was bedoeld als een eenmalige terugkeer beviel zo goed dat er nu opnieuw een Classic editie aan komt.

Zaterdag 27 mei hebben we op de Ameland weer veel goeds in petto. Nieuw dit keer is een verwarmde dansarena op het bovendek met uitzicht op het IJ. In de grote zaal is Eric de Man uitgenodigd voor zijn pompende sexy sound. Eric rockt momenteel werkelijk iedere club in Nederland met zijn brede sterke muziekkeus. Naast hem staat Loveboat boegbeeld van het eerste uur The Funky Bastard met een all-time classics set. Muziekdier pur sang Didiér Stijn maakt de line-up compleet. Stijn blijft zichzelf opnieuw uitvinden en is al jarenlang een Loveboat favoriet.

De Ameland ligt bij steiger 14 achter Amsterdam Centraal station direct naast de Supperclub Cruise. Kaarten zijn online te koop via www.beep.nl en in Amsterdam bij Velvet Uomo (Magna Plaza), Spoiled (Leidsestraat) en Outland (Zeedijk).

1 opmerking