Partyflock
 

Club Sensual presenteert Sensual ‘Exclusive’

gepubliceerd door , op
Club Sensual presenteert Sensual ‘Exclusive’
9 mei 2006
FeestSensual · Exclusive
Datumvrijdag 16 juni 2006
LocatieLexion
De organisatie Club Sensual maakte onlangs bekend dat de eerstvolgende editie van het succesvolle, erotische evenement ‘Sensual’ pas na de zomer zou plaatsvinden. Door de vele reacties van teleurgestelde bezoekers heeft de organisatie besloten een speciale editie in te lassen onder de naam ‘Sensual Exclusive’

Net even iets anders
Sensual Exclusive zal net even iets anders zijn, maar zal zeker niet teleurstellen! Vaste onderdelen als sensuele dans en entertainment shows, erotische kunst en de romantische lounge en chill area zullen niet ontbreken. Toch zal deze editie net even anders zijn. Zo zal het feest plaatsvinden in twee zalen die onderverdeeld worden in 4 area’s genaamd: de huiskamer, de studio, de slaapkamer en de keuken. Daarnaast zullen de bezoekers zich moeten kleden in het zwart, goud en/ of lingerie om zo toegang te krijgen.

Sensuele tunes
De muziek zal verzorgd worden door JeffreyT en Les Luca. Deze Sensual residents krijgen vocale ondersteuning van MC Tjo-Kwan. Tijdens de editie ‘You Better Cum’ heeft deze sexy diva ruimschoots bewezen dat zij een perfecte aanvulling is. Tevens zullen er gast dj’s optreden welke namen voorlopig nog een verassing blijven. Wel kunnen wij alvast verklappen dat deze heren geen onbekende zijn in het erotische circuit.

Erotische kunst
Een vast onderdeel van ‘Sensual’ is erotische kunst. Na de succesvolle exposities van o.a. Eric Wijnand, Hans Beiloo, Tiny Kanters & Freek Peters hebben vele bekende en minder bekende kunstenaars zich aangemeld bij de organisatie. Op 16 juni zal wederom een kunstenaar aanwezig zijn met zijn of haar werk. Meer hierover volgt in een later bericht.

Deurbeleid
Sensual is alleen toegankelijk voor stellen (man/vrouw) en voor vrouwen. Mannen alleen worden dus niet toegelaten. Tevens is er een dresscode waar de bezoekers aan dienen te voldoen; deze luidt voor deze editie: zwart, goud en/of lingerie. Bezoekers aan de deur in casual kleding worden niet toegelaten.

10 opmerkingen

 
Artiest Bladezzz
Present (y)
 
Artiest JeffreyT
same here! En het beloofd een zeer speciale editie te worden!!!
Wij zijn ook van de partij hoor...we hebben er zin in!!!!!!
Voor ons wordt het de eerste Sensual Party... Can't wait!
 
Hmmmm...veel gehoord over dit feest...moet super zijn....

ik kom ook maar een kijkje nemen denk ik...neem ik 3 van mijn dinnetjes mee.... ;)

(K)
 
Hey Little Star,

Trust me... wordt een warme nacht :-)
 
Hey Jeffreyt,

Oke dan...ben heeeeel benieuwd....lang niet in de lexion geweest...kom je zeker een knuf brengen...;)

En natuurlijk kom ik huppelen voor je booth....

(K)
 
Beste Lezers,

Denken jullie wel aan de dress-code (ZWART / GOUD en/of LINGERIE)

Zonder één van deze 3 voorkeuren krijg je geen toegang tot Sensual.

Tot morgen allemaal!
 
present!!!!!!! Tot strakkies!