Partyflock
 

Ramblaz Hardcore verhuist naar de zaterdag

anoniem gepubliceerd op
Ramblaz Hardcore verhuist naar de zaterdag
22 maart 2006
Na diverse geslaagde edities van Ramblaz hardcore op de vrijdagavond heeft de organisatie besloten om het feest te verplaatsen naar de zaterdag. Gebleken is dat vele bezoekers dat op prijs zouden stellen dit omdat vele onder hen de hele week op school hebben gezeten of hard gewerkt hebben. Daarnaast zijn er ook veel bezoekers die op zaterdag een bijbaantje hebben, hierdoor kregen we regelmatig de vraag of Ramblaz hardcore niet verplaatst kon worden naar de zaterdag.

22 april is dat dus een feit, voor het eerst in de geschiedenis van Ramblaz hardcore zal deze plaats vinden op een zaterdag. Ook voor deze editie hebben we wederom gezocht naar een dj’s die weten wat mixen is. Na de superset van Vince de afgelopen keer hebben de bezoekers de smaak te pakken gekregen. Geen mainstream hardcore maar goeie shit en met oorverdovende mixingskills, van early rave tot hardcore met hier en daar industrial invloeden.

De aftrap wordt gedaan door het enerverende duo Rosl & De Wit. Dit duo uit de Kempen staat regelmatig op feestjes in Bergeijk en weten wat een feestje bouwen is, zelf staan ze net zo hard te rocken als het publiek voor hun neus. Aansluitend zal Elcol plaats nemen achter de decks, deze gast rijdt het hele land door om zijn sound te laten horen. Ondertussen heeft hij in Wageningen, Middelburg en o.a. Reeuwijk de sound van het Zuiden gerepresenteerd en met succes. Hierna hebben we Cremator bereid gevonden om de trommelvliezen van de bezoekers te gaan bespelen. Het laatste jaar komt de carrière van Cremator steeds meer in spotlights te staan, naast Mania en als openingsact van Thunderdome 2005 2005 trad hij dat jaar ook op tijdens één van de grootste feesten te Duitsland, Nature One.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat Fishstick al draaiend zijn verjaardag in zou gaan tijdens Ramblaz hardcore. Helaas voor deze resident dj heeft de organisatie het feest moeten verplaatsen, hierdoor komt dit in het water te vallen maar dat neemt niet weg dat Fishstick ondanks alles staat te trappelen om zijn opgekropte energie om te zetten in daverend optreden. Als klapper op de vuurpijl heeft de organisatie van Ramblaz hardcore gezocht naar een dj die de afsluitende set van Vince zou kunnen evenaren. Gebleken is dat het publiek smult, watertand en heel veel respect toont voor dj’s die staan te mixen waar je U tegen zegt. Speciaal voor deze avond zullen alle tegels uit de stoep getrokken worden om de 4 decks te voorzien van een rotsvaste ondergrond. Dit alles om er voor te zorgen dat The Vinyl Junk zich helemaal uit kan leven.

Inmiddels is de sfeer, lichtshow en vooral het geluid van Ramblaz wereldberoemd in de regio en menig zaal eigenaar zal zich nog eens achter de oren krabben. De basis voorwaarden zijn hier meer dan aanwezig. Ramblaz vind dik geluid belangrijk maar kent ook haar verantwoordelijkheid, voor degene voor wie het allemaal wat te hard gaat zijn er gratis oordopjes verkrijgbaar aan de bar. Meer info vind je op www.ramblaz.nl

15 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
we gaan junkie wel ff supporten.........
Wordt zeker een vet feest!!!!
Jammer dat ik er niet bij kan zijn, maar ik weet dat Ramblaz garant staat voor zwaar goed geluid en een geweldige lichtshow! Daarbij is Vinyl Junk VET!!!!!!!!!!!!!!!
laatste aanpassing
Ramblaz in Barcelona:P??
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1607, 1608}
Artiest {SHOWLIST artist 49164, 60172}
Ramblaz áán de Barcelona :D
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 1068, 115740}
Ben wel benieuwd naar dat
het geluid van Ramblaz
dan...
da komt helemaal goed.....

gna gna gna
Uitspraak van Cremator op zaterdag 8 april 2006 om 22:05:
Ben wel benieuwd naar dat
het geluid van Ramblaz
dan...


das wel goed te doen ;) (Y)
Uitspraak van Cremator op zaterdag 8 april 2006 om 22:05:
Ben wel benieuwd naar dat
het geluid van Ramblaz
dan...


Hahaha dat gaat helemaal goed komen!
Werkzaam bij DaLunacy.nl
Artiest {SHOWLIST artist 12680, 52486}
Uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat de Vince heeft gezegt dat het zwaar dikke shit is voor een JC!!!

:bounce:
laatste aanpassing
hier in de ramblaz ist altijd dikke shit;):P t geluidje kan iig nie stuk:D pfuuuwww da word weer 3 dage piepende oortjes:D

:respect: 4 the organisatore..!!! krijge t altij weer overheerleijk voor elkaar..!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1607, 1618, 1608}
Artiest {SHOWLIST artist 13296, 60172}
Jah jongens, wordt weer een lekker feeske zaterdag!

Kan al bijna niet meer stuk !
 
Artiest Elcol
Zullen we eens herrie schoppen ;)