Partyflock
 

Club Déjà Vu Classics

anoniem gepubliceerd op
Club Déjà Vu Classics
28 maart 2006
Door al die speciale edities van Club deja vu in de maand mei, op het Gigadance Festival en de speciale Club deja vu Exclusive editie met Judge Jules en Eddie Halliwell zou er bijna vergeten worden dat er eerst nog weer een “gewone” Club deja vu op zondag 9 april gaat plaatsvinden. Nou ja, wat je maar gewoon noemt. Op deze 2e zondag van de maand heeft Club deja vu weer een super line up van top dj’s samengesteld om je vingers bij af te likken!

Deze zondag komt er hoog bezoek uit ons buurland België namelijk Svenson. Svenson heeft vele classics op zijn naam staan. Zo heeft hij tracks geproduceerd onder de naam: Airscape, Balearic Bill, Des Mitchel en heeft hij meerdere classics samen met Johan Gielen op zijn naam staan. Speciaal voor Club deja vu heeft Svenson hier zijn favoriete plaatjes uitgezocht die hij meeneemt naar de HappydayZZ. Dat wordt dus smullen geblazen van deze Belgische specialiteit! Verder staan er voor deze zondag nog meer lekkernijen op het menu. Hierop staan namelijk ook Ernesto vs Bastian. Zij hebben net de wereld hit 'Dark side of the moon' geproduceerd en breken nu globaal door. Deze heren hebben ook meerdere classics geproduceerd en wel onder de namen Lumination, Poison club en Ernesto vs Bastian. Volop eerste klas classics om van te genieten dus!

Natuurlijk heeft Club deja vu zoals altijd weer enkele vaste waardevolle dj’s op het programma staan. Naast de resident dj’s Bas & Ram zullen we deze Club deja vu ook kunnen genieten van de Crazyland Classics van Mike S, Jochen Miller met zijn Matrix classics. Er staat weer aardig wat lekker op het smakelijke menu van Club deja vu op deze zondag en het wordt er wederom eentje die je beslist niet wilt missen.

Op de vorige edities van Club deja vu heeft een ieder kunnen meemaken dat Club deja vu, als geen ander, garant staat voor een zondagje heerlijk uit je dak gaan op de classics uit de all time favoriete platenkoffers van de heren (en enkele dames) dj’s. Iedere Club deja vu zondag is weer een heerlijke trip naar die goede ouwe tijd en brengt iedere keer weer opnieuw een golf van herkenning en enthousiasme bij het partypubliek te weeg. De trouwe bezoekers van Club deja vu weet dat deze zondagen garant staan voor kwaliteit en gezelligheid. Maar ook iedere zondag komen daar nog steeds weer nieuwe bezoekers en weer meer fans bij. Een waarschuwing van Club deja vu; pas op het is verslavend en voor je het weet wil en kan je geen enkele Club deja vu meer missen. Een troost, Club deja vu kan en wil jullie; -the real party people who know how to party- ook niet meer missen. Komt dat even mooi uit ! Tot zondag 9 april @ Club deja vu!

14 opmerkingen

 
zie jullie daar!
 
We hebben er zin in, vooral om Jochen weer te horen draaien met al z`n matrixx classics!! :bounce: en van de anderen gaan we ook genieten natuurlijk.. ;)

:bounce:
joehoe we gaan weer heerlijk zweven op de lekkere ouwe trance classics;-)
Deja Vu is er wel verantwoordelijk voor dat ik nogal
wat maandagen vrij heb.. maarrrr :bounce:
Heb het er 200% voor over!! Is toch mijn favo feestje!! :cheer:
verassing ik ben ook aanwezig idd verslavend
maar ook ik wil het echt niet meer missen
dan maar een hard hoofd maandag
of maandag avond gaan werken
Uitspraak van Pacodiablo op woensdag 29 maart 2006 om 18:09:
of maandag avond gaan werken

Yep doe ik ook... bevalt prima dussss ben er ook weer!!
 
De vorige editie was zwaar top voor ons, hopelijk zijn er weer van die verhogingen waar de gasten lekker op kunnen dansen en komen de gouwe ouwe platen weer op de draaitafels, we hebben er zin in.
Ja ja elke editie is weer gezellig...dus zekerssss aanwezig...
Artiest Space
Wat's geburt..., Déjà Vu haalt alle TOPPERS weer in huis dus dat beloofd weer wat as zondag, en noteer vast de 14e mei in de agenda!! Exclusief Judge Jules in Tha House!!
Uitspraak van We$$el op maandag 3 april 2006 om 03:18:
Wat's geburt..., Déjà Vu haalt alle TOPPERS weer in huis dus dat beloofd weer wat


Dit word weer een ouderwetse zondagmiddag/avond:bounce:
Ik kom op zeker :bounce: :D