Partyflock
 

Pinksterpar-t Outdoor 2006, 2 different days in perfect harmony

anoniem gepubliceerd op
Pinksterpar-t Outdoor 2006, 2 different days in perfect harmony
20 maart 2006
Par-T kan met trots mededelen dat op 3 & 4 juni 2006 Pinksterpar-t Outdoor Outdoor weer op de agenda staat. Na een vrijwel uitverkochte editie vorig jaar zal dit jaar zal de Pinksterpar-t Outdoor voor het eerst uit 2 volledige dagen van 13.00 tot 01.00 uur bestaan, en kunnen er over beide dagen meer dan zes duizend bezoekers per dag, twee keer twaalf uur lang genieten van ruim honderd artiesten, dj’s en live acts in respectievelijk vier areas op 3 juni en zes areas op 4 juni. Dat dit het vetste pinksterweekend ooit zal gaan worden staat voor organisator Par-T als een paal boven water. Het advies is dan ook, ‘zorg dat je er bij bent’

Pinksterpar-t Outdoor, nu nog groter, vetter en beter
Door het succes van afgelopen edities is de Night B4 Pinksterpar-t uit zijn tentvoegen gescheurd en was de hardcore avond voorafgaand aan de Pinksterpar-t Outdoor er aan toe om eens flink gepimpd te worden. In X-Factor termen gesproken, Bigger, Bolder, Better! En dat is aardig gelukt volgens organisator Par-T. De twee Pinksterpar-t Outdoor dagen hebben nu elk hun eigen thema en stijl maar zullen wel gelijk zijn qua prijs/kwaliteits verhouding, uitstraling en het belangrijkste, dezelfde Par-T atmosfeer. Dus twee Pinksterpar-t Outdoor dagen in perfecte harmonie.

3 juni Harmony of Hardcore
Op zaterdag 3 juni zal Hackerom het toneel vormen voor het eerste zuidelijke outdoor Hardcore Festival van dit formaat. Deze dag zal in het teken staan van de Harmony of Hardcore. Om alle hardcoreliefhebbers alleen het beste van het beste op hardcore gebied te kunnen bieden heeft Par-T collega organisaties X-Factor Events en Static Movement benaderd om elk een area te hosten. Deze vraag werd door beide organisaties volmondig met ‘ja’ beantwoord en samen met Par-T hebben zij er dan ook voor gezorgd dat dag een van de Pinksterpar-t Outdoor omgetoverd is naar een 12 uur durend hardcore festival met maar liefst vier hardcore area’s. Area 1 zal de Par-T Mainstage worden met een groot en spectaculair outdoor podium. Op dit podium zullen vooral de specials en live acts te zien zijn die later bekend gemaakt zullen gaan worden. Area 2 zal gehost worden door X-Factor Events. Zij zullen hardcore Nederland op de X-Factor Events manier trakteren op het beste wat moeder hardcore te bieden heeft. Hier zullen vooral de present hardcore beats om je oren vliegen. Area 3 wordt gehost door Static Movement, beter bekend als organisator van de bekende Shadowblaster feesten. Zij staan garant voor de beste oldschool, classics en early rave. Als Par-T ‘Pimpen’ zegt, dan bedoelen ze dat ook, want ze voegen er zelfs nog een vierde area aan toe. Area vier zal de freestyle hardcore area worden waar je onder andere een aantal back 2 back battles voorgeschoteld zal krijgen. De line up voor deze geweldige hardcore dag is bijna rond en zal zeer spoedig bekend gemaakt gaan worden, maar het moge duidelijk zijn dat de samenwerking tussen Par-T, X-Factor Events en Static Movement een line up zal opleveren waar je U tegen mag zeggen.

4 juni Harmony of Dance
In de nacht van 3 op 4 juni zullen een aantal area’s een flinke metamorfose krijgen om op zondag 4 juni het decor te vormen voor alle dancestijlen behalve hardcore. Er zullen op deze dag zelfs toegang zijn tot nog twee extra area’s om er een echt allstyle dance festival van te maken. Dit jaar is er zelfs een echte techno area aan de Pinksterpar-t Outdoor toegevoegd. Deze area zal gehost worden door Zodiak Commune, een organisatie die dit jaar haar 12 jarig bestaan heeft gevierd en bekend staat als organisator van echte underground techno, acid, electro en schranz feesten. Zoals jullie van Par-T gewend zijn zal er weer een spectaculaire Par-T Mainstage gebouwd worden waar een flink aantal namen van allure aan het publiek gepresenteerd gaan worden. Hier zullen vooral de mainstreams uit de dancescene geprogrameerd staan. De Hardstyle area zal dit jaar een combinatie worden tussen het concept Hard Nature en Ultrashock. Hard Nature werd afgelopen tijd al twee keer in een uitverkochte Effenaar in Eindhoven gehouden en was meteen een groot succes bij veel hardstyle liefhebbers. Ultrashock heeft afgelopen jaar ook laten zien één van de beste hardstyle concepten van het zuiden te zijn met hun maandelijks terugkerende feesten in de Insiders op Stratumseind in Eindhoven. Par-T is dan ook trots om dit jaar samen met First Vision, Hard Nature vs. Ultrashock op Pinksterpar-t Outdoor te presenteren. Voor liefhebbers van club, groove en house muziek valt er dit jaar veel te smullen in de bekende Fascinate area. In deze area zal een top line up gepresenteerd gaan worden met veel grote namen. Deze area zal dit jaar voor het eerst in een tent gehouden waardoor er meer mogelijkheden zullen zijn qua decoratie, licht, geluid en special effects. Natuurlijk is er ook minder risico wanneer het weer wat minder zou zijn, al is organisator Par-T er van overtuigd dat het qua weer een superweekend gaat worden en dit wel eens de mooiste en warmste Pinksterpar-t Outdoor ooit zou kunnen gaan worden. Dan zal er op dag twee van de Pinksterpar-t Outdoor ook een freestyle area zijn waar zoals de naam al doet vermoeden verschillende stijlen binnen de dance gedraaid zullen gaan worden. Last but not least de area waar de Pinksterpar-t Outdoor beroemd en berucht mee is geworden, de Crazy Fiesta area. Met deze apres ski en feestmuziek area onderscheidt de Pinksterpar-t Outdoor zich van elk ander festival en hierdoor is de befaamde Pinksterpar-t Outdoor sfeer misschien wel uniek te noemen. Een beetje vreemd zeggen veel bezoekers voor het feest, maar als ze eenmaal een kijkje zijn wezen nemen in deze area dan is de smile op hun gezichten er de hele dag niet meer af te halen. Volgens Par-T zal het dit jaar wederom gaan lukken om er een festival van te maken waar nog lang over nagepraat zal gaan worden en waar een ongekende unieke par-t sfeer het decor zal vormen voor 2 dagen feest, feest en nog eens feest. En dat is nou precies waar Par-T voor staat!

Pinksterpar-t Outdoor Extra’s
Voor het eerst zijn er tenten met houten vloer aanwezig waardoor al het gestuiter nu nog comfortabeler zal zijn. Natuurlijk is een festival als dit niks zonder een perfect geluidssysteem, en het is zeer zeker gelukt om het terrein en de area’s dusdanig in te richten waardoor het geluid overal optimaal zal klinken. Ook aan special effects, lasershows, beeldeffecten, licht effecten en vuurwerk zal er niet aan ontbreken. Verder zullen de dj’s begeleidt worden door vette intro’s, special acts, shows en dance acts. Hackerom in Erp/ Veghel zal weer stevig onder hande genomen worden en een totale metamorfose ondergaan. Elke area zal een eigen belevingswereldje worden met tal van decoraties die passen bij de betreffende stijlen. Het middenterrein wordt ingericht met een food area, relax area en een goodie-market waar je allerlei par-t gerelateerde dingen kan kopen, zien en beleven. Het leuke aan festivals vinden mensen vaak dat je er zo lekker kunt rondslenteren, even hier kijken, dan weer daar kijken, even wat eten, dan dj setje meepikken op de mainstage en onderweg terug naar het andere podium even relaxen in de relax area zonnebrilletje kopen, groepsfoto laten maken, snel even foto in het kluisje gaan leggen meteen even wat bonnen bijhalen omdat je jezelf weer eens vergist had en dan weer volle bak aan de gang op de dansvloer, heerlijk, laat het festivalseizoen maar weer beginnen!!! Voor een Impressie van Pinksterpar-T 2005 2005 kijk op www.par-t.nl voor de video impressie gemaakt door www.superfeesten.tv

Pinksterpar-t Outdoor Info
Kaarten voor Pinksterpar-t 2006 zullen a.s. woensdag 22 Maart via alle verkooppunten van Ticketbox in de voorverkoop gaan, en later nog bij een paar regionale voorverkoop punten. De volledige line up zal zeer binnenkort bekend gemaakt worden. Kaarten voor zaterdag 3 juni zullen in de voorverkoop € 22,50 kosten. De kaarten voor zondag 4 juni zullen in de voorverkoop € 25,00 kosten. Een combikaart voor beide dagen kost slechts € 40,00. Kaarten aan de deur kosten op 3 juni € 34,00 en op 4 juni € 39,00. Het is dus verstandig om je kaarten in de voorverkoop te kopen! De minimale leeftijd voor allebei de dagen is dit 18 jaar. Legitimatie is verplicht. Kijk voor kledingvoorschriften en gedragsregels op www.par-t.nl Par-T heeft strenge regels en tolereerd alleen par-t minded people. Vechtersbazen, provocerend gedrag en pogo’en wordt meteen met verwijdering van het terrein bestraft.

Kijk voor meer info op www.par-t.nl hierop wordt ook bekend gemaakt wanneer www.pinksterpar-t.nl weer online staat.


Par-T, fascinating par-t concepts

79 opmerkingen

 
Dat wordt weer flink feesten in Erp!! :bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 48485, 45607}
Erp de gekste !
 
Artiest Energizer
Hoppaa, knallen :bier:
Vorig jaar ook een daggie geweest....dit jaar ook maar weer ff kijken :D
 
jaja een mooie samenwerking :D
Heb er zin in :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 33459, 24064, 98411}
zeker een goeie samenwerking!! word vet!! ;)
X-factor area :jaja:
en dan op de zaterdag avond ik ben je bitch niet, wordt leuk weekendje :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
hoort zich goed aan :)
 
3 en 4 Juni.......Ik kan niet wachten !!!!

Wat was dat een vet feestje vorig jaar, echt een top sfeertje wat Par-T daar neer zet. :D
Was erg vet vorig jaar! Dit jaar zeker weer van de partij (Y)
present
Ziet er heel goed uit. Ik denk dat ik wel aanwezig ben.
Klasse par-t ziet er goed uit

GO ruben :p
 
Artiest Square
Dicht bij huis,dus waarom niet.
wahaha dat wordt weer rammelen daarzo.... en houten vloeren dat is helemaal super!!! seee yahh
was vorig jaar mn eerste festival van 2005 en was echt een Vette opening gvan mijn festival seizoen..dit jaar ook weer aanwezig!!
Werkzaam bij ITSOTC Events
Artiest {SHOWLIST artist 23969, 25565}
vet x-factor (L)
Artiest {SHOWLIST artist 3776, 21722, 33370}
weer aanwezig, vorig jaar erg naar mijn zin gehad daar in Erp :)
Ja zeker!! Gaat echt wel een top weekend worden !! :yes:
 
Word zeker lochte shit!!!
 
[off topic]
laatste aanpassing
 
heujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

was echt een skon feeske vorig jaar!

dit jaar weer flink t paard berijden in erp
Hopsa Hopsa Hopsasa :D
Jepjepjepjep!!!

Dolle menzzen bijeen!!! Kannie mis gaan, wordt weer superrr feestje!!!!
Was vorig jaar erg leuk! (Y) En nu met X-factor vast helemaal !
 
X-factor events :respect:
Natuurlijk kom ik ff een kijkje nemen... b)
Natuuurlk van de partij! Logisch toch ;)
Als ze dit jaar weer ballonnen hebben dan ben ik er zeker weer bij:D
 
wordt weer knallen!!:yes:
lijkt me echt vet om een feestje van twan mee te maken :D

En dan in de nacht gaan we weer gewoon verder :cheer: (ibjbn & hcg 8))
Heb zin in pinksteren 2006 :jaja:
laatste aanpassing
Vechtersbazen, provocerend gedrag en pogo’en wordt meteen met verwijdering van het terrein bestraft.

(y)
vorig jaar goed naar me zin gehad!!
dit jaar maar weer gaan...:yes:
voriig jaar was zkerrs well doll!!:jaja: diih jaar ben iik weer mooii van de partij!:jaja::jaja:
super feessiiejh! word skon!!(Y)
Uitspraak van NL_Pegske op dinsdag 21 maart 2006 om 13:22:
voriig jaar was zkerrs well doll!! diih jaar ben iik weer mooii van de partij!
super feessiiejh! word skon!!
hopelijk word het nog beter dan vorig jaar :cheer:
als dat nog kan ;)
 
Artiest Da Hustla
100% aanwezig!
 
Werkzaam bij Nexus Generation
Artiest JDC
zeker aanwezig ZODIAK COMMUNE!!!!!!!!!!!
Vorig jaar was dik vett :jaja: Dit jaar weer ..!
Vorig jaar was het echt al GEWELDIG! En het wordt dit jaar nog groter, beter en vetter :yes:
:cheer::cheer::cheer:
Zeker een topfeestje :yes:

Gaat dit jaar helemaal goed komen :D
Artiest Affix
dit gaat zekers vet worden...

vorig jaar was t al toppie!!
 
duidelijk! word weer Housee
vorig jaar was al vet
en dit jaar word nog vetter
knallen met die handel in erp
goed bezig Par-t (y)
 
Wordt zeker een super feest beide dagen.

Beide dagen zeker aanwezig
 
t wordt elk jaar beter :bounce:
aanwezig op de zaterdag :)
 
Artiest {SHOWLIST artist 46571, 25578}
Dit wordt mn derde jaar op n rijtje. Ieder jaar klimt Par-t hogerop, dikke respect voor ZO'N vette shit op 4 kilometer afstand van mijn huis :respect::bounce:

Ik ben op de zondag zeker aanwezig, heb r zin in!!
laatste aanpassing
 
Vetste feest ooit! :respect::bounce::respect: btw het is in KELDONK niet in Erp :P
laatste aanpassing
 
word mun eerste Pinksterpar-t, ben heel benieuwd want ik lees alleen maar dat t geweldig was de afgelopen x
Uitspraak van *...::Jacky::...* op dinsdag 21 maart 2006 om 16:40:
Vorig jaar was het echt al GEWELDIG! En het wordt dit jaar nog groter, beter en vetter


zullen we PF danmaar een berichtje sturen dat ze naast 'goed''zeer goed' en 'geweldig' ook een 'zeer geweldig' moeten maken als keuze 8)

Je maakt me wel nieuwsgierig jac :D
 
kga denk ik ook maar us kijken
zker wete dat ik er dit jaar ook weer bij ben :bounce:
dat wordt weer super daar!!!! zeker weer aanwezig
Uitspraak van Jasper ® op dinsdag 21 maart 2006 om 21:42:
zullen we PF danmaar een berichtje sturen dat ze naast 'goed''zeer goed' en 'geweldig' ook een 'zeer geweldig' moeten maken als keuze


:respect: Strak plan Jasper(Y)

PS vanaf vandaag zijn de kaarten te koop via www.ticketbox.nl en alle ticketboxverkooppunten!!

Koop nu alvast een stukje van je zomer:D
laatste aanpassing
 
Ik heb m'n kaartje al :D
jij hebt er zin in ik ben er ook weer bij
Wie gaat er voor de Harmony of Hardcore dag
en wie gaat er voor de Harmony of Dance dag...?!
Of wie gaat er op allebei de dagen...?!





foto's by www.koenrutten.com
laatste aanpassing
Uitspraak van ! 24seven ! op woensdag 22 maart 2006 om 19:41:
Wie gaat er voor de Harmony of Hardcore dag

dat is de bedoeling geloof ik :/
of niet jasper?
Ziet er heeeeel strak uit! Good, Better...best!

Een van de feestjes wat me het meeste pijn doet om te missen dit jaar
 
dat wordt weer leuk en hopelijk is het dan mooi weer, want dat weet je in NL maar nooit :-)
Johann?? Wanneer wordt de line-up bekend gemaakt???
:woepwoep:
laatste aanpassing
olleke polleke jaja ballonneke
En met dat weer komt het wel goed, ik heb vandaag gebeld en het word geregeld ;-)
Potverdorie wat een "apen"tijtelijk feestje zal dit weer gaan worden 3 en 4 Juni. Dat gaat helemaal goed komen. Dit keer neem ik mijn apenvriendjes en vriendinnetjes ook mee !!! :D
jaja wordt zeker weer een mooi feestje wordt echt ieder jaar beter en beter :D doe mij nog maar zoon ballon ;)
Aanwezig
 
De line-ups zijn om van te smullen :bounce:
 
HIer is het dan. Het goede nieuws de line-up:





LINE UP PINKSTERPAR-T 2006 - 2 DIFFERENT DAYS IN PERFECT HARMONY
04 juni 2006


"Pinksterpar-t Outdoor 2006…?! Ja die naam zegt me wel iets, is dat niet zo’n klein festival met die groene bol, wat met Pinksteren ergens in het zuiden van Nederland wordt gehouden? Ja klopt, het is bij Erp/Veghel bij die nieuwe snelweg tussen Oss en
Eindhoven. Klein is het trouwens niet meer hoor. Ik las laatst dat het dit jaar zelfs uit 2 volledige festivaldagen bestaat van 13:00 tot 01:00 uur. De eerste dag staat in het teken van hardcore, en de tweede dag is het een overall dance festival met bijna alle stijlen dance. Ik ben het meest benieuwd naar de line up voor dag twee, en ik denk dat ik voor dag een ook maar vast de kleerkast in duik om mijn gabbertenue te zoeken…”

3 juni - Harmony of Hardcore

Voor zaterdag 3 juni zijn collega organisaties X-Factor Events en Shadowblaster de ideale partners om van de eerste hardcore festival dag van de Pinksterpar-t een onvergetelijke dag in de Nederlandse hardcore history te maken.

You’re invited to be a part of the Harmony of Hardcore…

Par-T Mainstage: (Hardcore Specials & Live Acts)

Marco Joosten vs. Robbie Magura - Reload R - Highlander (Live)
Xrazz - Shadowlands Terrorists (Live) - X-Factor DJ Team
G-Town Maddnes (live) - Panic vs. Dr. Rude - Shadowblaster DJ Team Rotterdam Terrorcorps (Live) - Rob & MC Joe, hosted by MC Lunatic

X-Factor: (Hardcore)

Sjek - D-Spirit – Nosferatu – Scelletor - Tha Playah - J.D.A. - Outblast Affix vs. Teaser - Angerfist (Live) - Partyraiser, hosted by MC da Hustla

Shadowblaster: (Oldschool, Early Rave)

Taa – Ernesto - Buzz Fuzz – Vince - Bass D- Paul Elstak vs. Ruffian Tango & Cash, hosted by MC D

Freestyle: (Talents, Oldschool, Hardcore, Early Rave)

Coming soon !!

Visual arts by: Casual T

4 juni - Harmony of Dance

Voor zondag 4 juni zijn de zes area’ s als volgt verdeeld: Par-T Mainstage, Hard Nature vs Ultrashock, Zodiak Commune, Fascinate, Crazy Fiësta en de Freestyle area.

Par-T Events ziet in Zodiak Commune een waardige gastheer om het aanbod aan dance stijlen met Techno, Acid, Tekno en Electro uit te breiden. De Samenwerking met Ultrashock behoeft waarschijnlijk geen uitleg meer. twee Top hardstyle concepten in een area kan alleen maar geweldig worden!!

You’re invited to be a part of the Harmony of Dance…

Par-T Mainstage: (House, Trance, Club, Techno, Minimal, Hardtrance)

Daniel June - Sidney Samson - Don Diablo - Bart Skils – Jarune
Randy Katana - Marcel Woods - Jay Juice, hosted by MC Rems

Hard Nature vs. Ultrashock: ( Hardstyle, Jump, Early Hardstyle )

Quint – Ruthless - John Harrington & Tecknoiz – Nagoom - Duro - Activator – Zany - Beholder & Balistic – Deepack, hosted by MC Apster

Fascinate: (Club, Groove, House, Techhouse, Progressive)

Naughty Nik - Jay-Ve – Funkerman - Funkfreakerz - Dirk Dali
Secret Simba - Benjamin Bates - Jordy Lishious - Erick-E

Zodiak Commune (Acid, Techno, Tekno, Elektro)

Lamot - D=p+cer - Bor – Saint - Rick Angel - Solid Decay (Live)

Crazy Fiësta Artists:

Coming soon

Freestyle Area Artists:

Coming soon

Visual arts by: Casual T

Tot slot ontbreekt er nog één ingrediënt aan dit geweldige Pinksterpar-t weekend. De Sfeer, het gevoel en 24 uur kippenvel van duizenden uitzinnige Par-T people.

Kaarten zijn te koop via www.ticketbox.nl
Voorr meer info en een video impressie van Pinksterpar-t 2005 kun je kijken op www.par-t.nl en op www.pinksterpar-t.nl


Be our Guest, this is something you don’t want to miss !!

Par-T Events, fascinating par-t concepts.
zondag line-up niet zo maarja had ik ook wel kunnen verwachten
Shadowlands Terrorists........ Ziekk!!!!!!!!!
Poe poe dit is wel weer vetjes (y) kan eigenlijk niet wachten maarja het zal toch moeten:d gelukkig gaat de tijd niet achteruit mensen hahahahaha al denken veel dat wel :d
De line up van Harmony of Hardcore ziet er goed uit :D
Dat wordt 3 juni lekker knallen :bounce:

Vechtersbazen, provocerend gedrag en pogo’en wordt meteen met verwijdering van het terrein bestraft

:) (y)
laatste aanpassing
this is something for the underground
 
mensen hebben jullie het weer geien!!!!!!!!!

20 graden met heel veel zon!!!!!!!:woepwoep:

ik heb er zin in!!!!!!!!!:yes:

(K)