Partyflock
 

Protocol maakt namen titelgevechten Great Cage Fight bekend

gepubliceerd door , op
Protocol maakt namen titelgevechten Great Cage Fight bekend
16 maart 2006
FeestProtocol · The great cage fight
Datumzaterdag 1 april 2006
LocatieHappydayZZ
De namen van de helden die op zaterdag 1 april op Protocol zullen deelnemen aan de great cage fight in de main Area van HappydayZZzijn bekend. Zoals Protocol al eerder bekend maakte zal er op die dag een heus vechtsportgala plaatsvinden, tussen de diverse muziekstijlen, compleet met kooi en twee dj-booths.

Het was al duidelijk dat de 2 areas op deze dag overgenomen zou worden door de boys van I Love Hardhouse: Danny D, Chris Hoff & Colin Barratt, Hank, C. + C., Lars Vegas & Nocturnus. Allemaal toppers van de 1ste orde en daar worden nu nog meer kanjers aan toegevoegd die in de main area zichzelf zullen gaan bewijzen aan het publiek. Stuk voor stuk vertegenwoordigen zij de absolute top in hun eigen muziekstijl en zal het hard tegen hard gaan om het gevecht om de titel. The Judge DJ Charly zal streng doch rechtvaardig oordelen. Maar ook het publiek mag zich laten horen, dus komt allen jullie helden bijstaan in deze strijd en geef ze een daverend applaus als zij de boksring betreden.

En dan nu de namen waarop er zo in spanning is gewacht:
Bas “The Brainbasher” & RAM “de Rammelaar” zullen het opnemen tegen Walt Jenssen “The Maniac”. En Francois “the Giant“ vs. “Fearless” Fausto!
Showtek “De beukende Brabanders” strijden tegen Buzz Fuzz “The Bee Sting”. Allemaal zware jongens die zullen laten zien en horen waarom zij de kampioenen zijn van hun muzieksoort. En als klap op de vuurpijl zal er voor het eerst in Nederland, een spetterend Canadian Title Fight plaatsvinden, met de “The Shy Brothers” Benjamin Shir vs Mike Shir “The Canadian Killers” Deze heren zijn de toppers van Noord-Amerika en Canada. Welbekend om hun superprodukties en remixes voor grote namen.Een primeur voor Nederland en dat in de Culemborgse HappydayZZ. Nou maak je borst maar nat, dat beloofd een zeer spannende dag te worden.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is verloot de organisatie van Protocol ook nog eens een paar echte bokshandschoenen met alle handtekeningen van de DJ-helden die deze dag meedoen. Ook nog een Bas & Ram t-Shirt, gratis entree voor 4 personen en wat drankmunten! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mail te sturen naar info@djbas-ram.nl onder vermelding van dit feestelijke en muzikale sportgala van Protocol. En dat is toch niet teveel gevraagd?!

En nee mensen, het is geen 1-april-grapje, het is echt waar! Protocol heeft deze Great Cage Fight georganiseerd tussen verschillende muziekstijlen, namelijk de hardtrance vs de harddance, de hardstyle vs de oldschool en de trance vs de techtrance! Hierbij zullen de bovengenoemde dj kampioenen het in de boxring tegen over elkaar opnemen in een strijd om de titel van beste muziekstijl! En jullie kunnen hier dus bij zijn op zaterdag 1 april a.s in de HappydayZZ te Culemborg en vergeet je niet aan te melden op Partyflock in de agenda, want wie weet win jij wel die brute bokshandschoenen met alle handtekeningen van je helden!

33 opmerkingen

Vanzelfsprekend aanwezig:cheer:
lijkt me wel lachen. Showtek vs Buzz Fuzz
Waarschijnlijk ook aanwezig.
 
Haal je bokshandschoenen maar uit de kast dan!!!
 
erg leuk feestje. helaas zo ver weg :(
Artiest {SHOWLIST artist 18599, 42931}
Let's bring it on!!
Uitspraak van Partyspacer op donderdag 16 maart 2006 om 14:35:
grappig kaartje:

Heeel mooi kaartje 8)
Heeeel zeker aanwezig!!!! :cheer:
Hele vette poster/flyer!
ja super poster/flyer/vrykaartje
wordt echt een superfeest en ben er zekers aanwezig
Ik heb 'm in m'n agenda staan. Leuk! :D
Ziet er goed uit :respect:
Line-up and location for sure no joke :p:9:p

Nu mijn tri- and biceps nog trainen LOL....
laatste aanpassing
Uitspraak van Nicky Beessie op vrijdag 17 maart 2006 om 14:27:
Nu mijn tri- and biceps nog trainen LOL....

Hahahaa... dat lukt je wel Nicky!! ;)
Hey ik heb de achterkant :D
Mr. Talone nuff said :D
Uitspraak van LecZ op zondag 19 maart 2006 om 20:11:
Hey ik heb de achterkant


Ik neem de voorkant!!! :bounce:
Nee nog niet. Hoor het volgende week
strakke flyer etc.
AANWAZIG!!!!!!!!!
 
Ik heb er zin in....
 
get readyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Let's hit hard fellows!!!