Partyflock
 

DJ Partyraiser - One Man // Half Machine - His Vision & Time Schedule

gepubliceerd door , op
DJ Partyraiser - One Man // Half Machine - His Vision & Time Schedule
24 januari 2006
Een visie waarbij dedicatie, vernieuwing, intensiteit en gevoel de toonaangevende elementen zijn, presenteren Multigroove en DJ Partyraiser onder de noemer One Man // Half Machine het 12 ½ Jubileum Project van het op dit moment zijnde boegbeeld van de Nederlandse Hardcore scène. Om zijn trouwe aanhang door de jaren heen te kronen, verloot DJ Partyraiser op zaterdag 28 januari 2 rijbewijzen onder de bezoekers in de Amsterdamse Amstelborgh / Borchland Hallen.

PARTYRAISER VERLOOT 2 RIJBEWIJZEN
DJ Partyraiser verloot in samenwerking met Multigroove & rijschool L Snel 2 complete rijbewijs pakketten. Jouw ultieme kans om je rijbewijs inclusief alle benodigde lessen, praktijk examen[s] met een 100% slagingsgarantie te bemachtigen.

Zie hier hoe je kans maakt op één van deze twee prijzen.

THE EVENT
Zaterdag 28 januari is de datum waarop het geluid van de toekomst een front vormt en in de Amsterdamse Amstelborgh / Borchland Hallen van 21.00 tot 07.00 een nieuw tijdperk inbeukt.

Het is de in 1977 geboren Haagse Bass Machine Wesley van Swol die deze nacht de scepter zwaait. In 1990 werd hij geïnfecteerd met het Hardcore virus door extreme gevoelens voor Rave the City, de Haagse Statenhal en dikke Hardcore party’s in de befaamde Energiehal in Rotterdam. Samen met DJ’s als Rob, Lenny Dee en Human Resource vormde dit later de belangrijkste schakels voor de latere vorming van zijn kenmerkende en uiterst charismatische karakter.

Vanaf 1994 zijn optredens in de Haagse regio de rode draad voor zijn carrière en kijkt deze man na een aantal zeer bewogen jaren terug op uiterst memorabele momenten als gigs op o.a. Thunderdome 2005, Sahara Rave [Egypte] en verscheidene dikke CD en Vinyl releases op labels als Hellbound, Mega Rave en vele andere.

De tijd is aangebroken om zijn inmiddels 12 ½ jarige dj-loopbaan te bundelen en dit samen met een heftige lijst gerespecteerde collega’s, vrienden, familie en het meest belangrijke: jullie, te vieren.

HIS VISION
In onderstaand gesprek deelt Partyraiser zijn gedachten achter het evenement. Lees het hier:

WAAROM DE BORCHLAND HALLEN ALS LOCATIE?
Naar mijn mening zijn er weinig of geen locaties met deze capaciteit die zo’n rauw, underground gevoel weten over te brengen. Daar komt bij dat ik erg hoge eisen aan het geluid stel. De Borchland heeft een geluidslimiet van 105db en dat is zo f*cking hard, een max. waar geen enkele locatie aan kan tippen. Voor mij het belangrijkste punt om de geprogrammeerde stijlen pas echt tot hun recht te laten komen.

WAT IS DE ROL VAN DJ PARTYRAISER TIJDENS DE NACHT?
Multigroove heeft mij de volledige vrijheid gegeven om een beuker van een line-up samen te stellen. Ik heb gekozen voor artiesten die passen bij mijn visie omtrent Hardcore: party in zaagjas..geen gelul, gaan!
Uiteraard zijn er een aantal buitenlandse artiesten die uitgenodigd waren, maar wegens verplichtingen elders niet aanwezig kunnen zijn.
Zelf geef ik meerdere shows en diverse optredens weg. Zo verzorg ik samen met een aantal artiesten een battle, sluit ik het feest af en ga ik tot het uiterste om jullie, nu al, het feest van het jaar te bezorgen.


WELKE HARDCORE STIJLEN KUNNEN WE VERWACHTEN?
Op de Mainstage zal de avond worden geopend met de wat langzamere diepe sound. Vervolgens gaan we langzaam over op de rauwere mainstream die gepaard zal gaan met de nodige dosis rossende Early tracks. Vanaf 00.45uur gaat het gas erop betreed ik voor het eerste deze avond de stage. Vanaf dit moment is het de industriële herrie die zal overheersen met als voornaamste verantwoordelijke Lenny Dee, D-Passion, Dione, Ophidian en Stormtrooper.. Zelf verheug ik me op het draaien van meerdere stijlen. Verwacht dus buiten de bekende Partyraiser sound misschien wel een oorverdovende industriële set en een indrukwekkende scratch show ;)

In de Machine zaal maken we er een gekkenhuis van met de hardste varianten. Denk aan Terror, Breakcore, veel UK, French Core invloeden, maar ook invloeden uit de Tekno en Speedcore hoek mag je verwachten. Ook laat ik me samen met Smurf ook nog even gaan in een extreme en unieke battle.


WELKE INGRDIËNTEN MAKEN DIT EVENT ZO EXCLUSIEF?
Het is een éénmalig show, die heel speciaal gaat worden. Iets wat je niet snel zal tegen komen op een ander feest. Iedereen die zo waanzinnig begaan is met mij de afgelopen jaren wil ik graag uitnodigen om dit mega Hardcore spektakel met mij te delen.

Dit is mijn blijk van waardering richting mijn fans, familie, vrienden, kennissen, collega’s en alle Hardcore Heads. Ik geef dit feest voor jullie! Ook mensen die voor andere artiesten komen ontvang ik met open armen.
Daarom heb ik ook zorg gedragen dat er deze nacht verschillende en zeer gevarieerde optredens, live-acts en battles de revue gaan passeren. Tevens heb ik met medewerking van alle dj’s voor een acceptabele entreeprijs gezorgd. Ik bedank dan ook alle artiesten om samen met mij zoiets voor het publiek te kunnen doen.

Maar ook de show, knetterende lasers, het vuurwerk, legendarische videobeelden, de kleine verassing uit Amerika en het draaien zonder geluidslimiet zijn dingen waar nog lang over gesproken gaat worden.


DRESSCODE
Voor deze nacht nodig ik iedereen met een voorliefde voor de Hardcore uit. Multigroove is een organisatie die bekend staat om haar respectvolle feesten, altijd een top sfeer en zeker de feesten in de Borchland staan te boek als uiterst gemoedelijke party’s. Dit is voor degene die niet kijken naar herkomst en kleur, maar weten wat respect is.

We laten hier gezamenlijk zien waar Hardcore voor staat!


TIME-SCHEDULE
Ik heb de totale programmering verweven in de time-table. Bekijk hem hieronder:

DOME 01 . BREATH FOR THE HARDCORE GENERATION

21.00 - 22.00 Lunatic & Miss Hysteria vs. Affix vs. Devillien

22.00 - 22.45 Dr. Rude vs. Paralizer

22.45 - 23.15 Angerfist [live]

23.15 - 00.15 Buzz Fuzz vs. Dano vs. Champ-e-on

00.15 - 00.45 G-Town Madness [live]

00.45 - 01.00 Partyraiser [1st appearance]

01.00 - 02.00 Partyraiser invites Catscan

02.00 - 02.45 Stormtrooper vs. The Rapist

02.45 - 03.00 Human Resource [live]

03.00 - 04.00 D-Passion vs. D-Spirit vs. Dione

04.00 - 05.00 Bass-D & King Matthew vs. J.D.A.

05.00 - 06.00 Partyraiser invites Lenny Dee [2nd appearance]

06.00 - 07.00 Outblast vs. Endymion vs. Ophidian

07.00 - einde Partyraiser [bad-ass outro]

hosts: Da Mouth of Madness - Syco - Da Hustla - M-Shane - Da Syndrome


DOME 02 . THE MACHINES

23.00 - 00.00 Plague vs. Stinger

00.00 - 01.00 Vageman vs. Angernoizer

01.00 - 02.00 The Vizitor

02.00 - 03.00 Bonehead

03.00 - 03.30 Noisekick [live] vs. mc Metal D

03.30 - 04.30 Noizefucker

04.30 - 04.50: Partyraiser vs. Smurf

04.50 - 05.30 Smurf

05.30 - 06.30 Akira

hosts: The Intellectual Killer - Metal D


TOT SLOT…
Vanaf hier wil ik iedereen alvast bedanken en jullie zaterdag verwelkomen in de Amstelborgh / Borchland Hallen, de hardste locatie in Holland. Zorg dat je dit niet mist…

This is history in the making.

Respect,

Wesley van Swol (DJ Partyraiser)



www.Multigroove.nl

189 opmerkingen

Ik hoop dat ik gwoon enkele honderden euri weet te bemachtigen om toch aanwezig te zijn...
04.30 - 04.50: Partyraiser vs. Smurf word leip gewoon :P

heb er echt te veel zin :P
mensen tot zaterdag :D
laatste aanpassing
gotverdomme ik heb fucking veel zin !!!

eindelijk weer eens lekker stampen !!

mensen tot zaterdag...

gewoon geen geluidslimiet :p
 
Ben er gewoon zo ziek van he:(

Dit is te dik en ik kan niet..
Artiest Mizzor
het is dat ik moet draaien,anders was ik er duidelijk bij
Uitspraak van sportfriek op dinsdag 24 januari 2006 om 15:40:
hoeft geen onzin te zijn.
vaak sluiten ze station bijlmer af na afloop van een feest/concert/wedstrijd omdat er dan zoveel mensen op het perron wachten dat het onveilig wordt.
Dan moet je dus naar halte Strandvliet arena of naar halte Bullenwijk lopen.
Kan mij wel voorstellen dat ze dan wel toestemming krijgen om net effe langer door te gaan zodat de stroom mensen beter verwerkt kan worden


Klopt helemaal blijmer zal zover ik weet alleen dit keer niet afgesloten zijn maar klopt wel dat ze partyraiser langer laten doorgaan om het feiten dat er anders een te grote mensenmassa in een omgeving is ook ivm latere activiteiten dezelfde middag nog
 
gaat zeker vet worden!! :D
ik baaaaal zo dat ik dit moet missen :(
om*g dat word echt weer even lekker uit m'n dak gaan daaro, m'n eerste grotere feest sinds lange tijd en ben van plan om weer goed uit m'n dak te gaan. :d heb er echt zin an, toch MT ?

Wesley suc6 en tot zaterdag
 
Uitspraak van Dj KaOsS op woensdag 25 januari 2006 om 19:11:
ik denk dat DE PLATTE ZOAL harder geluid had


Inderdaad, is wel een tijdje de hardste lokatie van nederland geweest denk ik!

De tijden van MOH in de Hemkade waren ook oorverdovend hard! En de sporthallen zuid ook niet slecht :yes:

Borghland is eigenlijk voor mij nooit een uitblinker geweest...
laatste aanpassing
Ik heb dr ook superveel zin in :woop:
jaja dat word me een feestje :P
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 27 januari 2006 om 11:38:
Borghland is eigenlijk voor mij nooit een uitblinker geweest...


dan zal ik nu maar wel gaan als ik jou was. Denk dat je nu wel een uitblinker zal mee maken.
de tering dat gaat hard ragguh worduh :cheer:
Dit is tenminste geschreven door iemand die echt thuis hoort in de scene! Hij weet wat we willen.

Gruwelijk veel zin an.
Jaahh... krijg er steeds meer zin in..
 
Artiest Procore
Heb er fucking veel zin in en wens deze man(Partyraiser), maar ook zijn collega's een succesvolle avond en laat die bass maar rammen !!!

Hardcore: it's a way of life !! ;-)
ik heb super veel zin :jaja:
maareh 105db, mag dat wel??? :-\

parkeren voor de deur want ik heb VIP :-D
nog ff en dan gaat t feest beginnen :P:P
 
PARTYRAISER IS THE BEST KNALLEN
:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:
laatste aanpassing
HEB ER ZO FUCKING VEEL ZIN IN GELUKKIG NOG PAAAR UURTJES!!!!! WESLEY ZET M OP !!!!!!
 
Zeker weten dat we gaan knallen vanavond!!
Heb er zin in,
TOT OVER EEN PAAR UURTJESSSSSSS

:bounce:
De Borchland heeft een geluidslimiet van 105db en dat is zo f*cking hard, een max. waar geen enkele locatie aan kan tippen. Voor mij het belangrijkste punt om de geprogrammeerde stijlen pas echt tot hun recht te laten komen.


105dB? valt opzich nog wel mee. Ken wel een locatie in nederland waar geen geluidslimiet is.. maarja die is te klein denk ik voor dit feest.

Partyraiser veel suc6 op je feest ziet er verder gruwelijk vet uit:)
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij SEKOIA
Daar komt bij dat ik erg hoge eisen aan het geluid stel. De Borchland heeft een geluidslimiet van 105db en dat is zo f*cking hard, een max. waar geen enkele locatie aan kan tippen


fenix, is ondergrondser en harder :cheer: B-)