Partyflock
 

Project Hardcore.be keert terug naar Flanders Expo

gepubliceerd door , op
Met de piep van de snoeiharde eerste editie van de Nederlandse Project Hardcore in de SilverDome nog in onze oren, kondigt b2s nu de volgende editie van de succesvolle Belgische Project’ aan. Vorig jaar was de midden in het havengebied gelegen [location=3369]{Locatie met ID 3369 bestaat niet!} in Antwerpen het décor van de Belgische editie. Het was vet en heftig maar toch heeft men ervoor gekozen om met dit enige grootschalige Hardcore evenement wat België rijk is, voor de derde maal terug te keren naar Flanders Expo te Gent.

Wederom komt b2s met een gevarieerde line up naar België. Zo staat er een back2back set geprogrammeerd tussen DJ Neophyte en Scott Brown, zal Lady Lady Dana laten zien dat ze nog steeds hardcore is, komen de industrial meesters Manu Le Malin en Tieum uit Frankrijk langs. Oja, en Promo zal sinds lange tijd weer zijn opwachting maken op een b2s evenement, Enzyme zal vertegenwoordigd worden door Nexes en last but not least zijn ook Paul Elstak, scratchmaster Vince en Dione van de partij. Live optredens zijn er ook; dit keer van Evil Activities en Angerfist. Zoals de vaste Project Hardcore-gangers al weten zal b2s ook op het gebied van decor, geluid en techniek weer flink uitpakken!

Met deze mix van nationale en internationale grootheden, richt b2s zich op publiek uit België, Nederland en Noord-Frankrijk. Daarom heeft de organisatie ook weer voor Gent gekozen: de stad ligt lekker centraal waardoor Project Hardcore.be vanuit alle windhoeken makkelijk te bereiken is. Uiteraard zijn er voldoende parkeerfaciliteiten. En het leuke is dat het parkeerterrein niet alleen bewaakt is, maar ook nog eens gratis! Bezoekers die per trein naar Project Hardcore.be komen kunnen gebruik maken van de tram 1 die van Gent Sint-Pietersstation rechtstreeks van en naar het Flanders Expo rijdt.

Voorverkoop
Kaarten voor Project Hardcore.be kosten in de voorverkoop slechts 25 euro (ex fee) en zijn verkrijgbaar via Ticketonline.nl Tevens is er in België voorverkoop via alle punten van de Fnac en in Nederland bij alle 1150 verkooppunten van de Ticketbox en Free Record Shop. Meer informatie over dit hardcore-evenement is te vinden op de website van b2s >> www.b2s.nl en op www.project-hardcore.be

Line up:
Dj’s:
Dj Neophyte & Scott Brown (nl & uk), Tieum 🇫🇷, lady Lady Dana 🇳🇱, Nexes 🇳🇱, Promo 🇳🇱, Vince 🇳🇱, Manu Le Malin 🇫🇷, Dione 🇳🇱, Paul Elstak 🇳🇱

Live on stage:
Evil Activities 🇳🇱, Angerfist 🇳🇱

Host:
Mc Ruffian 🇳🇱

120 opmerkingen

 
Aanwezig
 
Als ik niet hoef te werken, ben ik aanwezig. b)
jaa ook aanwezig nog nooit in Expo Gent geweest, Al moet ik zeggen dat ik de lokatie van vorig jaar ook kickuh vond zn ouwe havenloods echt gaaf.
Enne nu maar hopen dat Project in Belgie blijft waar het thuis hoort.
Vond de editie in NL beetj nep:)
 
Is er geen NL editie?
ben er in 2003 geweest, vond r eigenlijk veel aan, en tuurlijk is project.nl veel beter.
dus ben ik ook niet aanwezig de 8ste!
Goeje line up, de kaartjes zijn niet duur en het is voor mij nog dichtbij ook.
Cker weer een reden om nog eens naar ProjectHardcore te gaan, In de Hangar me uitstekend vermaakt
Ik zal er zijn
het enige feest dat belgie rijk is word 1 keer in nl gegeven en een hoop gemekker "beter in nederland, waneer trug in nederland ! hebbe jullie al niet genoeg feeste?
Uitspraak van Leag op maandag 23 januari 2006 om 12:44:
is gewoon een goeie line up alleen lady dana heb ik al lang niet mee horen draaien


dana draaide op mindcontroller als 1 van de beste van de avond!!
VET !!! hier moek heen
flanderssssss........das een geweldige locatie. en maar 25 eurie.....kan je toch niet laten gaan!!
 
lijkt me wel dol:jaja:
line up valt tegen!! vorige keer was ie vetter!! RADIUM :KWIJL:
tieum beters :respect:
manu le malin moet zich nog steeds bewijzen..
paar jaar geleden heeft ie een feestje verpest Hardcore extremis 2 .. laatste feestje in de platte zaal nog wel!! :@
laatste aanpassing
Werkzaam bij Re-productions
Artiest Anthrax
ach ja, waarom niet... kheb al iedere voorafgaande Project Hardcore meegedaan... Zou stom zijn als k deze laat schieten :p
aanwezig dus :d
hakke zuigt r&b zuigt vele harder dan hardcore
ik ga er heen naar project hardcore want wil weer gefilmd worden is altijd en leuk aandenken van en feest
Er zijn al zoveel feesten in België. Zouden beter eens een feestje in Nederland organiseren. Die nederlanders moeten altijd naar het buitenland rijden om te kunnen feesten. En zo duur, geef mij dan maar een kaartje voor Masters, das tenminste geen geld en dan kan ik angerfist ook bezig horen en vele goedkoper uiteraard.
 
Uitspraak van hc4life87 op dinsdag 24 januari 2006 om 19:00:
sta om 19u al aan de deur


mooi kan je in ieder geval al de vloer voor me opwarmen :D
 
Uitspraak van neophyte for life op woensdag 22 februari 2006 om 19:46:
ik ga er heen naar project hardcore want wil weer gefilmd worden is altijd en leuk aandenken van en feest


:/


:/
Misschien wel aanwezig, als het in Hangar 26/29 werd gehouden, was ik zeker niet geweest!

De Nederlandse editie is toch de beste die ik heb meegemaakt, daar was het allemaal wat beter geregeld dan de editie in Antwerpen vorig jaar!
Ben d'r egt wel :) ... Alleen jammer van alweer de zoveelste live-act van angerfist mee te moeten maken :S ... inmiddels heb ik dat cd'tje wel gehoord...
Toch wel zin...;)
 
Triest hoor.. helden als Manu le Malin en Vince op een feest met kneuzen als Evil Activities en Angerfist.....goeie rede om zeker niet te komen!!
Werkzaam bij T.B.S. Events
Artiest {SHOWLIST artist 22158, 63703, 82974}
ja wij gaan ook weer hoor heb er bijna geen 1 van project gemist dus we komen eraan....

line up is in orde vind het allemaal goed

en voor de mensen die djs denken zwart te maken hier boven

iets wat je zelf niet kan moet je niet zwart maken.

groetjes The Executer
Manu Le Malin & Tieum! :respect:
laatste aanpassing
 
Vanaf 1 januari 2006 wordt het “KB Rookbeleid” van kracht. Deze nieuwe wetgeving verplicht de werkgever om de werknemer tewerk te stellen in een rookvrije arbeidsplaats. Uiteraard heeft dat ook voor Flanders Expo bepaalde gevolgen.

Alle hallen, alle publieke ruimtes (toiletten, restaurants, auditoria, receptieruimte,…) en alle niet-publieke ruimtes (burelen, gangen, liften, bergingen,…) van Flanders Expo worden rookvrije ruimtes. Een rookkamer (ruimte waar onder bepaalde omstandigheden wel nog gerookt kan worden) wordt niet voorzien. Wie toch wil roken, wordt gevraagd dit buiten de gebouwen doen.
Bezoekers, exposanten en leveranciers worden gesensibiliseerd aan de hand van pictogrammen aan de diverse ingangen, alsook via pictogrammen in de gebouwen zelf. De bewakers krijgen leaflets waarmee zij de “overtreder” kunnen herinneren aan de nieuwe regelgeving.
Uiteraard vervult het personeel van Flanders Expo hierin een voorbeeldfunctie, maar we rekenen uiteraard ook op de medewerking van organisator, exposant en bezoeker om deze nieuwe maatregel na te leven. Wij bedanken u alvast daarvoor.



Lekker dan