Partyflock
 

Erotic afternoon vibe by Unique

gepubliceerd door , op
Kom jij op zondag 4 december naar Erotic Afternoon Vibe, dan krijg je meteen een gratis entreekaartje voor een volgende hete clubavond! Heb jij het lef om een private lapdance te ondergaan? Opgepast want het zou wel eens heet onder de voeten kunnen worden. Erotic Afternoon Vibe in de HappydayZZ op zondag 4 december is het heetste cadeau om te geven of krijgen in de feestmaand van het jaar!

Feesten als Erotic New Years Vibe en Erotic Pinkster Vibe waren uitverkocht en overweldigend. Er was gewoon geen houden aan! Zalen vol dansende mensen met een grote smile. Zondag 4 december gaat het doek op voor de volgende editie: Erotic Afternoon Vibe!

Special Private Lapdances!
Op The Real Erotic Afternoon Vibe zijn speciale ruimtes aanwezig waar je een heuse professionele lapdance kunt ondergaan! Heb jij het lef? Pak dan in HappydayZZ op zondag 4 december je kans! Wie weet staat er een lekkere meid op jou te wachten om je eens flink te verwennen…

Gratis entreekaartjes volgende spetterende evenement
Wie naar Erotic Afternoon Vibe gaat, krijgt meteen een kaartje voor een volgende hete clubavond! Je kunt er van uit gaan dat het iets speciaals zal zijn! Je moet hiervoor dan wel voor 15 uur binnenkomen. Dat geeft je dan meteen de gelegenheid om volop te genieten van Erotic Afternoon Vibe. Het gaat al vanaf het begin goed los. Of het nu gaat om de vette sound in de hoofdzaal, de harddance stijl van de tweede zaal of de trance-classics in de derde zaal, overal kun je van het begin af aan volop genieten!

Als het van the Real Erotic Vibe komt weet je dat alleen het allerbeste en allermooiste uit de kast wordt gehaald. Dat geldt ook en vooral voor deze Erotic Afternoon Vibe! Voeg daar de spannende lapdances aan toe en het aanbod van een gratis entreekaartje en je weet het: Erotic Afternoon Vibe ga je niet willen missen!

Happy Dayzz
Zondagen in de HappydayZZ winnen nog steeds aan populariteit. Ook voor dit feest loopt de kaartverkoop als een sneltrein! Wil je er zeker van zijn dat je binnenkomt, koop dan snel je kaartje in de voorverkoop via Ticketbox.nl (klik hier), een van de Ticketbox verkooppunten (Free Recordshop, Primera, Zigger) of een van de voorverkoopadressen op de flyer. Laat het niet aankomen op het laatste moment, want dan zou je wel eens te laat kunnen zijn!

21 opmerkingen

och had ik maar vervoer
Tsjajajaja... wat gaan we doen, wat gaan we doen???



Hmm, ga um echt niet op marktplaats zetten 8)(y)
laatste aanpassing
wat ga je er dan mee doen...?
Uitspraak van M@@rt op vrijdag 25 november 2005 om 15:19:
wat ga je er dan mee doen...?


tsja.. moeilijk, moeilijk, maarr, ik ga um zelf opeisen :devil:
Zijn hopeloos lekkere feesten.. :kwijl:
T is bijna zover!!!!!!!!!!!!!!!!

:bounce:

Heel de club is weer van de partij
mmmmm.........gaat gezellig worden :bounce:
Wij komen ooooooooooooooook
Altijd zin in een feessie van XL.
Ook op zondag.
:yes: :jaja:
Werkzaam bij Decisions
Voor een feestje van de XL mogen ze me door de weeks zelfs wakker maken.......hahaha

Maar wij zijn ook maar eens op zondag van de partij :bounce:
wij zijn ook weer van de partij ... is een gewoonte voor ons ;) Happy Dayzz he

Maar daarvoor eerst Nog naar Desicion :bounce:
Ik heb er zin in
Ja word weer een heerlijk weekendje die van 3 en 4 dec.....net als Happy Dogo eerst Desicion en dan Happy Dayzz....wat een rotleven hebben we toch he hihihihi


xxx
 
lekker feessie...!! wil errug graag gaan.. maar eerst nog naar tiesto.. en het ergste .. zondag ook nog werken... ooowww.. hoe moet ik dat gaan doen...??
Uitspraak van H@ppyDogo op zaterdag 26 november 2005 om 01:17:
Maar daarvoor eerst Nog naar Desicion


Gezellie eerst ons feest onveilig maken en daarna allemaal door naar de happy days

Dit word echt een feestelijk weekend :bounce::bounce:
Hmmmmm help graag een handje onveilig maken :P...
 
Zaterdag Desicion, Zondag Happy Dayyz en maandag jarig pffff dat word een hele zware dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag
nog 2 daaggies en we hebben weer een top weekendje!!!!
zie je ook zaterdag Nicky ;)
Alleuh...Mijn mannetje heeft zijn armpie gebroken gisteravond....en nu hebben we evt 2 tickets te koop voor erotic afternoon vibe....!

Wie oh wie moet er nog tickets hebben...ik weet het erg kort dag...!!!!!

Anders tot morgen....!!!

check de dresscode...GIPS... ;-)
laatste aanpassing
 
aaahhh nog paar uurtjes en dan op naar weer 'n heerlijk feest van mij helden !! Tot straks allemaal....
 
Was weer dikke shit !! tang tang ush ush
 
ik wil ook maar moet er en meid met me mee