Partyflock
 

Intiem gaat weer underground

gepubliceerd door , op
Intiem gaat weer underground
10 oktober 2005
Na 2 waanzinnige strandedities gaat Intiem weer underground. De grotten van de De Catacomben worden op zaterdag 29 oktober omgetoverd tot een zeer Intieme locatie… Met muziek, sfeer en entertainment biedt Intiem-event zelfs de verwende stapper een ongekende avond. Er zal groots uitgepakt worden!

Je kunt je geluk beproeven bij Casino Nights. Samen een oestertje eten om in echt intieme sferen te geraken. Of even bijkomen in ons Intieme hoekje… De eerste 100 bezoekers voor middernacht krijgen van Intiem-event een gratis kansje aangeboden. Zorg dat je er vroeg bij bent!

Intiem-event heeft haar muzikale menukaart ook weer op orde! Een xtra long performance van de 16 Bit Lolitas. Ze deden Intiem’s allereerste evenement in januari al aan. Toen nog vergezeld door dj Stef. Nu zijn ze terug en krijgen ze ruim baan: speciaal voor Intiem verzorgen ze een 3 uur set. Hiervoor nemen zij hun platenkoffers én live apparatuur mee… Niet alleen hun producties maar ook hun live sets worden wereldwijd geprezen. Hun tour agenda staat voor de komende maanden praktisch volgeboekt en volgens kenners zullen zij de nieuwe act worden in de progressive wereld.
Inmiddels staat 16 Bit Lolitas synoniem voor “originality, phat beats an good honest music!” En daar is Intiem-event het roerig mee eens. Ook Zoë Noa is geen onbekende voor de intimi. Hij is de opener van Intiem’s eerste strandeditie en ‘back by popular demand’! De waanzinnige set op het strand deed namelijk naar meer verlangen. 29 oktober is het zover!

Last but not least mag resident dj Taco niet worden vergeten. Taco sloot de zomerreeks van Intiem op het strand af en deed dit op sublieme wijze. Zelf Secret Cinema bleef na zijn optreden nog hangen om een dansje te wagen op de knallende beats van Taco. Daarnaast begint deze upcoming dj een waar groepje fans om zich heen te verzamelen. Check dus zelf wat Taco allemaal te bieden heeft.

Waag dus onder het genot van muziek een dansje… of misschien wel een gokje… Maar laat niet te veel aan het toeval over en ‘be a part of the Intimi’!

5 opmerkingen

Ik wist het wel, ik moet weer uzz naar Den Haag,
well, underground wordt het!! :bounce:
 
onwijs vette toko die Catacomben :D
toegankelijkheidszelve
partytime!!

hatelijkste is w8 op die feesten
er zijn is t..
word weer een mooi feestje, heb er zin in.
Vooral weer benieuwd naar Dj taco, de man was vorige keer goed bezig.
kom natuurlijk even kijken....
ziet er goed uit..