Partyflock
 

Chakra One - Edition Earth

gepubliceerd door , op
Chakra One - Edition Earth
17 augustus 2005
Alles wat niet visueel, tastbaar, te proeven of te ruiken is heeft, vooral in het nuchtere westen, de schijn tegen zich. Chakra is het geen van allen. Het is waar te nemen via het gevoel. Niet voelen met je handen, maar voelen met je zijn, je ziel, je eigenwaarde, hoe jij in het leven staat, je visie en alles waarin je geloof hecht.

Na een onvermijdelijke breuk met de huidige organisatie van het door ons opgezette club Deja Vu, bestaat bij ons nog steeds de drang een goed feest met een goed concept neer te zetten. Dus we gaan zeker door. Op een andere lokatie, met een jong, veelbelovend team. Maar boven alles MET jullie. Een feest waar je lekker jezelf kan zijn, en jezelf kan terugvinden. Vind jezelf terug in de wereld die chakra heet. En begin bij het begin. CHAKRA PARTY ONE, EDITION EARTH. Want in het prille begin van je leven heeft bij velen deze eerste CHAKRA reeds plaatsgevonden. Je wortels, je basis. Wat vind jij belangrijk, wat wil je, wat voel je. Allemaal elementen die een heel belangrijke rol spelen in je leven.

CHAKRA, een nieuw concept, maar met elementen zoals je die van ons reeds gewend was, met voor ieder wat wils. Bewandel met ons samen de weg langs de verschillende CHAKRA’S, en begin bij het begin. Het contact dat je hebt met moeder aarde. Voor deze eerste reis over THE EARTH hebben we een line-up weggezet die er niet om liegt. In Area 1, THE ENERGY FIELD, zal DJ Gusto de grond onder de voeten doen opwarmen met zijn uitstekende draaikunsten waarmee hij menig hart van partyminded Nederland al gestolen heeft. Voel de energie uit zijn muziek komen, En laat jezelf lekker gaan op de heerlijke club, house en trance platen, die ervoor zullen zorgen dat je het gevoel met The Earth weer terug zult vinden. Na DJ GUSTO zal het roer over genomen worden door niemand minder dan DJ Jurgen. Een dj die eigenlijk verder geen introductie nodig heeft. Alleen al omdat dit er eentje van het eerste uur is. Eentje van het begin, eentje van THE EARTH!! Heerlijke trance en club-trance van de bovenste plank.

Maar er is meer. Zo veel meer op deze wonderbaarlijke reis. En al datgene wat er meer is, komt eruit wanneer Marcel Woods achter de draaitafels plaatsneemt. Een Dj met een zeer hoge reputatie, die in zijn drukke programma graag plaats vrij maakt voor een reisje over THE EARTH. Met zijn trance, tech-trance en techno sound zal hij je nog een stapje verder helpen om uiteindelijk tot het ware contact te komen met THE EARTH.

En wanneer dan uiteindelijk THE EARTH bereikt is, dan zal een grootheid in de dancewereld ervoor zorgen dat je nooit meer van de aarde af wilt. We zijn dan ook enorm vereerd dat The Prophet deze editie in stijl zal afsluiten. The Prophet, ook een dj die al heel lang mee gaat, en zijn sporen duidelijk al verdient heeft in de dance scene. Als lid van het Dream-Team, als The Prophet, Maar ook met heerlijke progressive kan ie goed uit de voeten, onder de naam Rokkwild. Een dj die van alle markten thuis is. En die jullie op deze zondagmiddag zal bewijzen dat er voor de “echte” danceliefhebber maar 1 plaats is. EARTH. Met een set gevuld met de allerbeste early hardstyle platen zal hij ervoor zorgen dat je nooit meer van deze wereld af wilt. Dat je weer helemaal terugkomt op de plek waar je hoort. Je bent er, je beleeft het, je voelt het, je bent back on EARTH!!!

Area 2, THE COSMIC ZONE, zal tijdens deze editie omgetoverd worden tot een ware tempel, met daarin heerlijke progressive sounds, gebracht door dj Halogen en Sven van Vuren. Een tempel waar je heerlijk kunt relaxen, spacen, maar uiteraard ook heerlijk kunt dansen. Dj Halogen is een progressive dj, die snel groeiend is. Deze zomer is hij druk bezig, met onder andere meerdere boekingen op het Portugese eiland Madeira. Vanwaar hij terug zal keren met zomerse klanken die hij tijdens Chakra Party One ten gehore zal brengen. Sven van Vuren is zeker ook iemand die al enige bekendheid heeft. Dit blijkt uit zijn optreden op Extrema Outdoor dit jaar. En daarnaast de Twisted Mindz party’s waar hij keer op keer het publiek volop aan het dansen kreeg.

Naast al dit moois zal vj Morninglight zorg dragen voor de special effects, uitgevoerd met de modernste apparatuur. Dit samen met de fantastische show en aankleding zal ervoor zorgen dat je alles met betrekking tot deze chakra terug zult vinden.

Dit alles zal plaatsvinden op zondag 4 september 2005, in Discotheek Rodenburg in Beesd. Een discotheek die staat voor kwaliteit, service, vriendelijkheid. De Rodenburg, in het Britse Magazine “Instalation Europe” bekroond met HET BESTE GELUID VAN EUROPA, is de perfecte lokatie voor dit evenement. De Rodenburg heeft 3 zalen, waarvan er tijdens deze editie 2 gevuld zullen worden. Daarnaast kun je voor een hapje terecht in de gezellig ingerichte cafetaria.

Genoeg redenen dus om eens een kijkje te komen nemen op zondag 4 September in Beesd.

62 opmerkingen

zonde van het 21+
 
Klinkt leuk... Misschien wel ff een kijkje waard !
:yes:
Erg leuk bedacht die Chakra's!

Nou ja... "bedacht", het lijkt wel erg veel op het concept van Extrema Outdoor dit jaar....pffff
Ennuhhh, Earth is dat niet ook een feestje van Dj PER in de Melkweg???

Wat een toeval....
laatste aanpassing
 
Denk niet dat je extrema of wat dan ook kunt vergelijken met dit. Dit is gewoon een maandelijks terugkerend feestje. Met elke maand een andere chakra. En aan de hand van die chakra's is het mogelijk elke keer weer met iets nieuws te komen. En earth is toevallig de eerste in het rijtje met alle chakra's. Denk niet dat het feest van Per iets met chakrta;s te maken heeft.
Ik ben iig zeker van de party!!!!!
 
Artiest Thanoz
Uitspraak van Roger Blast op woensdag 17 augustus 2005 om 10:34:
Earth is dat niet ook een feestje van Dj PER in de Melkweg???

Dat wilde ik ook melden, alleen dat is de naam van 't feest niet :no:
"Chakra" is de naam, niet "Earth" o:)

Niks aan het handje ;) leuk concept! (y)
Zooooo, daar heb ik zin in!
En dan 1 keer in de maand op zondag:D
Wij komen........met de hele bubs!
Artiest {SHOWLIST artist 1425, 51531}
Dit gaat een heel leuk feestje worden, zeker als ik de inzet van de organisatie zie.
Qua decoratie, thema's en de plannen die er gemaakt worden zal dit wel eens de nieuwe topper kunnen worden voor de zondagmiddag!
Ik heb er iig zin in!
 
Ziet er leuk uit!
Super eindelijk gaan we de chakra's bewust gebruiken in muziek en feesten. Supercool!!!
leuk concept!
Cosmic zone
:respect:Halogen en Svennie:respect:
Is toch voorbij Pluto
en dan rechts ?
zal weer een trip worden
:D
laatste aanpassing
Jij weet ook altijd de weg te vinden he Biennos!? is er dan geen feestje wat je niet ken vinden?
Doe je wel die band om die je bij Solar had!!
 
Uitspraak van De GeKROONde op woensdag 17 augustus 2005 om 12:27:
Super eindelijk gaan we de chakra's bewust gebruiken in muziek en feesten. Supercool!!!


Ben ik helemaal met je eens. Je hoort er vrij weinig over. En met dit soort feestjes krijgt het zeker wel de aandacht die het verdient. Want volgens mij zijn er best veel mensen die het hele chakra gebeuren aardig interessant vinden.
Rox1 speciaal voor jou:

Jammer dat er altijd weer mensen zijn die denken dat ze ergens verstand van hebben... maar niet eens weten waar de klepel hangt! En dat dan ook nog eens gaan verkondigen.

Aan de organisatie:

Heel veel succes met dit nieuwe concept.. echt een origineel idee! Ik zal er zeker zijn.. Tot dan!
laatste aanpassing
Doe je wel die band om die je bij Solar had!!

Whaa ha ha
Niet nodig, 'k heb
"NASA's mission controll" ingeschakeld
mocht je je eigen zorgen maken.
laatste aanpassing
 
kan sven van vuren niet ingewisseld worden voor sven vath?
Goed bezig Chris !
Jij maakt vrienden :(
laatste aanpassing
Uitspraak van SasssyO:) op woensdag 17 augustus 2005 om 13:47:
Rox1 speciaal voor jou:

Jammer dat er altijd weer mensen zijn die denken dat ze ergens verstand van hebben... maar niet eens weten waar de klepel hangt! En dat dan ook nog eens gaan verkondigen.

Uitspraak van Roger Blast op woensdag 17 augustus 2005 om 10:33:
Erg leuk bedacht die Chakra's!

Nou ja... "bedacht", het lijkt wel erg veel op het concept van Extrema Outdoor dit jaar....pffff


Uitspraak van Roger Blast op woensdag 17 augustus 2005 om 10:34:
Ennuhhh, Earth is dat niet ook een feestje van Dj PER in de Melkweg???

Wat een toeval....


2 Angelicious:
Wat precies klopt er niet dan??? Commentaar is altijd welkom, onderbouw het wel ff...
oeii, wat is tie scherp die crispy!
 
Succes ermee Dennis
wordt zeker gezellie!!!
heb er zin in!!!
ben benieuwd Cay-t ! (y) (k)
een feestje van Cay-T is altijd super!
Count me in!!!
 
Beste 21+!!!
Artiest {SHOWLIST artist 50962, 52643}
hoppa!!! ik ben er opzeker aanwezig!!!!
Uitspraak van Yosti op woensdag 17 augustus 2005 om 18:16:
hoppa!!! ik ben er opzeker aanwezig!!!!

===========================================

mag jij blij zijn dat je net jarig bent geweest:P


zal ff kijken of ik een plek vrij heb die dag om ff tegaan kijken:D:D
we hebben er nu al zin, succes met de voorbereidingen Cay-T en het hele team(y)(k)
Ja echt heel orgineel, knap dat je zoiets kan verzinnen. Gelukkig is er in de buurt nergens een discotheek die dit soort feesten al een jaar geeft.
 
Uitspraak van Yordi Power op woensdag 17 augustus 2005 om 19:42:
Ja echt heel orgineel, knap dat je zoiets kan verzinnen. Gelukkig is er in de buurt nergens een discotheek die dit soort feesten al een jaar geeft.


Ik kan hier wel een antwoord op geven, maar dat vind ik niet echt de moeite waard als je het niet erg vind.
laatste aanpassing
 
Het is net als Sven al zegt. Als je kijkt wat er aan gedaan is om dit feest goed weg te zetten. En dan heb ik het over het geheel, dan kan het haast niet anders dat dit gewoon een groot succes gaat worden.
laatste aanpassing
En als het straks te gek wordt
kan Yordy zijn kop niet meer laten zien!
Das kut voor hem:D
laatste aanpassing
2 Yordi.........
Bejaardenhuis is dat nx voor je
:D
laatste aanpassing
 
Yordi is pas 20. :D
ik zou er echt wel heen willen
en vooral op the prophet:respect:
alles ik kan pas daar naartoe over 5 jaar:(
 
yahoe ik ben 21 haha ;p
alleen moet ik werken...
:woepwoep:
 
TO YORDI POWER:

zoiets verzinnen is niet moeilijk.....
Mar zoiets ook behouden schijnt wel moeilijk te zijn
 
:D :D :D
 
Uitspraak van Batau op woensdag 17 augustus 2005 om 10:02:
zonde van het 21+


Juist niet!!!
 
Dit is misschien ok wel even lekker om erbij te vermelden. De Rodenburg beschikt over een hele hoop eigen, afgesloten, bewaakte parkeerplaatsen.
En ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat de consumpties slechts € 1,80 kosten. Waar zie je dat nog tegenwoordig!!!
dat klopt de munten zijn 1.80
laatste aanpassing
 
Kijk, dat zijn berichten!!!!! :bounce:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 augustus 2005 om 09:56:
Dit is misschien ok wel even lekker om erbij te vermelden. De Rodenburg beschikt over een hele hoop eigen, afgesloten, bewaakte parkeerplaatsen.
En ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat de consumpties slechts € 1,80 kosten. Waar zie je dat nog tegenwoordig!!!


op zaterdagavonden zijn de muntjes iig 1,70 geloof ik
Ik heb het al eerder gezegt Cate ....als het net zo wordt als je andere feesjes komt het helemaal goed...succes en xxx
en zoals A_nita zegt is het gewoon, waarom allemaal dat gezeik over en weer???? Het word gewoon TOP en mensen die te zeiken hebben kunnen beter thuis blijven!!!!!!!!!!!!!
Uitspraak van A_nita op vrijdag 19 augustus 2005 om 18:59:
Ik heb het al eerder gezegt Cate ....als het net zo wordt als je andere feesjes komt het helemaal goed...succes en xxx

komt helemaal goed !
top lokatie
top organisatie
en een hoop nieuwsgierige mensen
succes wijfie
laatste aanpassing
En wat dacht je van de line-up........:cheer:
 
DIe line-up is zeker om te smullen. Zeker omdat je eigenlijk voor ieder wat wils hebt. Ik kan wel vast zeggen dat Jurgen helaas heeft moeten afzeggen omdat hij dan in het buitenland zit. Maar er is voor een vervanging gezorgd die er niet om liegt. Dj Astrid zal zijn plaats innemen. Tsja, en astrid is gewoon ALTIJD goed!!
Ik heb alle vertrouwen in Cate, komt helemaal goed, heeft ze mij al vaak genoegen laten zien
;-)
Heel veel succes en plezier!
 
Nog een paar dagen te gaan. Ik heb er zin an!!! :bounce:
Ik heb er ook zin in!! Eerst zino en daarna Rodenburg! Dat gaat weer een super weekend worden!
 
Idd eerst Zino. Even Marcel woods daar uitzwaaien. EN hem dan smiddags weer horen knallen in de rodenburg!!! :bounce:
Lijkt me een heel leuk concept. Ga zeker een keer (of meer) kijken :)
Uitspraak van Jeroen TXP op donderdag 1 september 2005 om 22:08:
Ga zeker een keer (of meer) kijken

Gewoon komen zondag :D
laatste aanpassing
 
Uitspraak van jacq op donderdag 1 september 2005 om 23:02:
Gewoon komen zondag


Precies!!! Want straks heb je maandag spijt dat je niet geweest bent!!! :bounce:
Het weekend is bijna begonnen!!!!!!!!!
Zondag mogen we weer....:bounce::bounce:
 
Wat een feest wat een feest. Niet normaal meer. Prophet :respect: