Partyflock
 

Benjamin Bates vertegenwoordigt dance uit NL

gepubliceerd door , op
Benjamin Bates vertegenwoordigt dance uit NL
17 april 2005
DJ Benjamin Bates is uitgekozen om de Nederlandse dance te vertegenwoordigen in de talentenjacht van internetprovider Wanadoo. Als Bates genoeg stemmen krijgt, mag hij naar Frankrijk afreizen voor een megaconcert. Doet hij het daar ook nog eens goed, dan betaalt Wanadoo de kosten van een videoclip. Stemmen - maar dan wel op Bates! - kan tot 21 april op www.wanadoodiscoveries.com. Bates is genomineerd vanwege zijn ijzersterke debuutalbum n.e.v.e.r.l.e.t.a.n.y.t.h.i.n.g.k.i.l.l.t.h.e.p.l.e.a.s.u.r.e.

Wanadoo Discoveries is een soort klein-Europese jacht op grote talenten. Vier landen doen mee: Nederland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Spanje (de vier landen waar Wanadoo actief is). Alle landen vaardigen een tiental artiesten af. Benjamin Bates is de enige vertegenwoordiger van de Nederlandse dance. Verder heeft hij onder anderen gezelschap van zangeres Birgit, de hip-hoppers van Relax, de rockers van Voicst en meidengroepje Raffish.

Dat juist Bates de Nederlandse dance mag vertegenwoordigen, is natuurlijkniet zo vreemd. Bates debuteerde vorig jaar wel èrg sterk met n.e.v.e.r.l.e.t.a.n.y.t.h.i.n.g.k.i.l.l.t.h.e.p.l.e.a.s.u.r.e. Alleen vanwege de meest suffe titel van het jaar had Bates daarvoor toch een TMF-Award moeten krijgen, vindt hij zelf. Zelfspot kun je Bates niet ontzeggen. Op NLAKTP laat Bates een sound horen die onvoorstelbaar vol energie zit, zeg maar een voortrazende stoomlocomotief op nitroglycerine.

NLAKTP volgde op een serie mix-albums van grote klasse. Voor Innercity 2002 schreef hij het succesvolle anthem (‘Locked up!’) en mixte hij samen met Marco V de Innercity CD’s. Marco V. is trouwens een constante factor in het leven van Bates sinds ze elkaar tegen het lijf liepen in de DansSalon in Eindhoven. We praten over 1996, en de twee zijn sindsdien een onafscheidelijk producersduo.

Bijna niet te geloven dat Benjamin Bates ooit een verlegen jongetje was dat zonodig een muziekinstrument moest gaan bespelen van zijn vader. En - opnieuw met een gezonde dosis zelfspot - hij heeft een goede reden waarom hij DJ werd: “Ik denk eigenlijk dat ik deejay was voor ik het wist, en heb besloten het maar zo te laten. Het is een mooie manier om meisjes te ontmoeten, en je hoeft nooit met ze te dansen,” zegt hij er zelf van. Bates anno 2005 behoort tot DJ top van Nederland en ver daarbuiten. Hij kwam afgelopen jaar op nummer 77 nieuw binnen in de gezaghebbende lijst van DJ Mag 🇬🇧. In de Nederlandse lijst kwam hij binnen op nummer 24.

Om Benjamin Bates daadwerkelijk af te vaardigen (en om er zeker van te zijn dat we straks strakke dance gaan horen, en niet de meisjes van Raffish) moet er natuurlijk wel even gestemd worden! Check dus www.wanadoodiscoveries.com. Als Benjamin Bates genoeg stemmen krijgt, gaat hij naar de tweede stemronde. Die levert uiteindelijk de Nederlandse winnaar op. De Nederlandse winnaar krijgt in elk geval een promotiecampagne op internet. Wint Bates daarna ook nog de finale, dan treed hij aan op een megaconcert en kunnen we binnenkort een videoclip van deze Eindhovenaar zien – op rekening van Wanadoo.

Stemmen kan vanaf nu tot 21 april. De tweede stemronde begint op 23 april en duurt tot 7 mei. Stemmers maken kans op een prijs van Wanadoo, variërend van een ticket naar het concert en DVD-recorders tot digitale camcorders en laptops.

41 opmerkingen

 
nu maar hopen dat ik de ticket win :P
Hehe,

Nu maar hopen dat iedereen stemt!
Tell all your friends!

Nobody beats the Bates-beats! :bounce:

;o)

Enne....ben dan toch ook wel errug benieuwd welk nummer het gaat worden....

Het zal in ieder geval een very Funky iets zijn...
 
U got my vote!
Benjamin bates :respect:

Hoop dat een groot deel van pf een stem gaat uitbrengen.
Ik vind het helemaal niet zo'n goed album...
Heb op Relax gestemd.
laatste aanpassing
Benjamin bates

Hoop dat een groot deel van pf een stem gaat uitbrengen.


Makkelijke manier:

de tekst van het nieuwsbericht in n mailtje plakken en deze doorsturen naar al je vrienden / contactpersonen.....natuurlijk met t verzoek of ze de mail ook weer door willen sturen ;-)
ik heb in iedergeval m'n stem uitgebracht:D
laatste aanpassing
 
(y)
Benjamin Bates op een talentenjacht...die fase is hij toch allang voorbij en dan moeten we daar nog voor stemmen ook?
Wat een titel :D

n.e.v.e.r.l.e.t.a.n.y.t.h.i.n.­g.k.i.l.l.t.h.e.p.l.e.a.s.u.r.e. :D
ik zat te twijfele tusse benjamin en raffish :P
Mijn stem is gegaan naar Relax. Benjamin Bates heeft zich voor mij wel bewezen en hoort er gewoon niet tussen te staan! Relax mag wel wat hulp gebruiken, lekkere muziek maken ze!
benjamin bates is cool.. i like him :P
Werkzaam bij Njoy
Leuk is n keer geen Tiesto :d
Gun het hem wel hij heeft 2 jaar geleden samen met johan gielen en fausto op ons feest gedraaidt
ook nog GRATIS "voor de kankerbestrijding"helemaal top !!
Wat Benjamin doet is wel leuk, mijn stem is echter naar Relax gegaan!
Mijn bijdrage is geleverd.. zou koel zijn alstie wint.. (staan verder geen boeiende artiesten bij!)
Gun hem het beste! Hij heeft dan ook mijn vote :D
heb gestemd, op Benjamin offcourse:D:D
Artiest Dacato
Mijn stem kan tie ook krijgen, maar ik vind dat Brainerp wel gelijk heeft!
Die kerel hoort daar glad niet meer tussen te staan :S
Die gast heeft zich allang bewezen wat mij betreft!!
Dat album vorig jaar was de kers op de taart....super netjes en heeft zich daarom naar mijn idee al wel tot de grote van Nederland gevoegd....
Maar goed, zal wel op hem stemmen ;)
maar ff stemmen dan he!
Werkzaam bij E-Fraga
Benjamin!!!! (L)
laatste aanpassing
(Y) gestemt!! Hij is toch wel 'n beetje mijn held!! :D
 
:respect:
gestemt!

Benjamin Bates - Thin Time (L)
ook gestemt op Bates :D dankzij hem en Paul van Dijk was Sensation White vorig jaar toch nog wel een geslaagd feestje geworden :D jammer dat hij op Defqon1 in de Chill Out komt te staan :(
 
Artiest {SHOWLIST artist 32878, 10986}
net gestemt (y)
Yep kheb gestemt op bates maaruh, waarom geen tiesto of rank1 enz ;)

mzzl
 
natuurlijk heb ik op benjamin bates gestemd :yes:
 
(y)
 
En jawel ook mijn stem heeft tie!!!!!
Hij is niet voor niets geboekt op ons feestje..........partie-rules................
BENJAMIN IS MIJN HELD
NATUUUUUHLAK HEBBIK GESTEMD
duh
(K)
 
Talentenjacht? Hij hoeft zich toch niet meer te bewijzen :P
Leuk idee en ik heb gestemd!
 
*zucht*