Partyflock
 

The Sessions - Lexion Venue

gepubliceerd door , op
The Sessions - Lexion Venue
26 maart 2005
Voor de komende editie van The Sessions, 9 april 2005, is de levende progressive legende Anthony Pappa uitgenodigd die een extra lange set zal draaien in de Lexion Venue te Westzaan. The Sessions en Lexion Venue zijn zeer recent overeen gekomen een twee maandelijkse Sessions avond in de Lexion te gaan hosten

The Sessions
De progressive house avond ‘The Sessions’ die landelijke bekendheid geniet en op verschillende locaties gehost werd, lijkt een thuishaven gevonden te hebben in de Lexion Venue te Westzaan. Nadat de organisatie van ‘The Sessions’ in februari 2005 een succesvolle editie neergezet heeft in de Lexion, zijn de organisatoren direct na afloop weer met de Lexion om de tafel gaan zitten. Alle partijen zijn klaar voor een twee maandelijkse Sessions avond in de Lexion. Voorwaarden waren een goede organisatie en een kwalitatieve line-up. Dat laatste heeft organisator C-Jay zeer letterlijk genomen door Anthony Pappa, het neusje van de zalm op progressive gebied, in huis te halen voor de komende editie van The Sessions.

“In de wereld van de progressive house zijn er een paar namen die in de categorie ‘very, very big name deejays’ vallen en die je dus ook hooguit één of twee keer per jaar in Nederland ziet. In dit rijtje behoren o.a. Satoshi Tomiie, Chris Fortier, John Digweed, Sasha en absoluut ook Anthony Pappa. Het is het alweer 14 maanden geleden dat hij in Nederland was, dus je mag deze gig gerust exclusief noemen” aldus organisator / host / dj / producer C-Jay.

Anthony Pappa
Anthony Pappa, die als 15 jarige de DMC mixing contest van Australië won, is als DJ vooral bekend geworden bij het grote publiek door zijn mix cd’s voor Global Underground. De cd ‘Nu Breed’ die hij enkele jaren geleden maakte voor GU, is één van de best verkochte mix cd’s uit de reeks. Daarnaast heeft hij cd’s gemaakt voor Renaissance, ChooCoo, Platipus en Balance. Stuk voor stuk toonaangevende albums. Als producer (samen met Barry Gilbey onder de naam ‘Pappa & Gilbey’) heeft hij releases gehad op labels als Inversus, ChooChoo en het fameuze Twilo recordings.

C-Jay & Fred Numf
Naast Anthony Pappa bestaat de line-up 9 april uit C-Jay en Fred Numf . Fred & C-Jay hebben de laatste tijd regelmatig samen gedraaid en raken steeds beter op elkaar ingespeeld. Fred Numf’s nieuwe mix album ‘Universal Language 3’ is begin maart uitgekomen en doet het internationaal erg goed. C-Jay’s jongste release, ‘Slag!’ kwam begin maart uit op zijn eigen label. De eerste persing was binnen 1,5 week uitverkocht. Zijn nieuwste plaat getiteld ‘Noorderlicht’ die hij samen met LeRon & Yves Eaux heeft gemaakt, komt eind mei uit. Deze plaat is nu al een favourite van o.a. Anthony Pappa, Deep Dish, Shiloh & Mo Shic.

5 opmerkingen

 
Ha die Pa! :respect:

(y) Aanwezig.
 
Succes Chris ;-)
Hmmm ik ben zeker van de partij!! Wil hem echt niet missen
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2748, 769}
Artiest {SHOWLIST artist 35299, 42175, 8280}
what the fuck! Anthony Pappa :respect: helaas heb ik al wat te doen en woon ik niet in de buurt :/