Partyflock
 

Grooveland

gepubliceerd door , op
Nog geen maand geleden werd de eerste editie gestart van Grooveland in het Belgische Lazzurra. Lazzurra ligt even onder Eindhoven en is zoals men van de vele Belgische clubs gewend is een mooie luxe grote Club, waar regelmatig diverse feesten georganiseerd worden en waar men tot in de vroege uurtjes door kan gaan. De gemiddelde sluitingstijden liggen daar nou eenmaal een stuk later dan in de Nederlandse clubs, waardoor veel feestgangers regelmatig besluiten de luxe clubs van Belgie te bezoeken voor een georganiseerd feest.

De eerste editie van Grooveland werd opgeluisterd door niemand minder dan Victor Coral, aangevuld met de huis dj's Franco La Cara en Wez. De Dj`s draaiden zoals gewend op en top en het publiek wat in grote getalen aanwezig was, was dan ook zeer enthousiast. De vele positieve reacties en een volle Lazzurra zorgden er voor dat er werd gekozen voor een tweede editie van Grooveland. een vervolg! Grooveland houdt zich vast aan het ultieme gevoel van uitgaan en zal elke editie net anders zijn. Gekozen werd voor zaterdag 19 februari.

Voor de komende editie van Grooveland is er zoals men gewend is weer een bijzonder mooie programmering samen gesteld. Buiten de vaste Crew van Lazzurra: Franco La Cara en Wez zal de tweede editie wordt vertegenwoordigd door twee dames. Secret-Simba en Marcella zullen 19 februari zorgdragen voor een flinke portie groove, club en house.

Secret Simba is inmiddels geen onbekende meer. Met haar techhouse, groove en tribal-sounds draait zij van idt-radio tot crazyland, van Oslo tot Egypte. Waar deze dame ooit met haar altsax op de muziekschool als zesjarige begon draait zij nu in binnen-en buitenland de sterren van de hemel. In slechts zeer korte tijd heeft zij bewezen een mixtechnische top-dj te zijn wiens stijl het publiek elke keer weer tot een hoogtepunt weet te brengen met haar energieke sets.

Ook de Amsterdamse Marcella behoeft geen introductie meer, met feesten als DanceValley heeft ook zij haar naam al enige tijd gevestigd. Lazzurra is dan ook blij beide dames op haar Grooveland-avond in februari te mogen verwelkomen.

De avond begint om 23:00 uur en eindigd om 10:00 's morgens. De kosten bedragen 10 euro. Je vind Lazzurra aan de Maastrichtersteenweg te Bergeik. Check ook de website van Lazzurra.nl voor meer details.

4 opmerkingen

 
Artiest Ciryo
Wez??? dit is dus een totaal andere Wess, WEZ?? draait er niet, ik ken wel dj Wess ( www.djwess.com) Die draait er wel, maar WEZ?? wie heeft dit bericht erop gezet???
laatste aanpassing
 
Volgens mij staat dat boven het bericht....
Vet, De club van Marcella en de Groovy tech van Simba klinkt als n goed feestje...
he wez , in Belgie zullen ze ook wel wezjes hebben hoor ;)
Artiest {SHOWLIST artist 95840, 6395}
Eerste editie was zeker goed jammer dat ik er morgen niet bij ben.

Maarja volgende x zeker wel!