Partyflock
 

UK Hardgroove

anoniem gepubliceerd op
UK Hardgroove
19 september 2004
Op vrijdag 1 oktober is het weer zover: een nieuwe editie van UK Hardgroove. Deze keer zullen First-Base, Charly en resident Tjeerdo de beste UK Hardhouse en Harddance platen door de Streetwave in Zeist laten denderen. Na voorgaande edities van UK Hardgroove met onder anderen Fausto, L.R.S., Tom-Sawyer en Tim S, is het vrijdag 1 oktober weer tijd voor een nieuwe editie van UK Hardgroove.

First-Base
First-Base a.k.a. Coen Brands zal deze avond weer zijn bekende UK sound laten horen. Zijn goede platenkeus zorgt er samen met zijn geperfectioneerde mixtechniek voor dat hij door veel mensen uit de Hardhouse-scene wordt gezien als een groot aanstormend talent. Bij optredens waar hij een cd speler ter beschikking heeft, laat hij horen dat dj-en ook naar een ander level getild kan worden door het live mixen van platen met samples en vocals, een act die ongetwijfeld verder uitgebouwd gaat worden in de toekomst. Verder is First-Base finalist in de Planet Plastic DJ Contest 2004 (finaledatum wordt nog bekend gemaakt) en heeft hij gedraaid met groten der aarde als Danny D, Fausto en Tom Harding.

Charly
Charly is pas anderhalf jaar aan de weg aan het timmeren, maar heeft al wel wat succesjes achter zijn naam staan. Zo organiseerde Charel Visser (zoals hij in het dagelijks leven heet) op 9 juli j.l. Hardhouse Revolution, waar hij zelf ook op de lineup stond samen met First Base, MvDJ, Jim Justice, Danny D en Fausto. Afgelopen 27 augustus was de eerste keer dat hij in de Streetwave te zien was op UK Hardgroove, waar hij een wervelende harddance set neerzette. Naast het draaien van platen produceert hij ook harddancetracks, zijn eerste geheel eigen productie “Charly Says” heeft zich al een aantal keren op de dansvloer bewezen door de mensen uit hun dak te laten gaan. Charly’s eerste optreden was in februari dit jaar tijdens de succesvolle I Love Hardhouse Talentnight en sindsdien gaat de weg voor deze jonge dj alleen nog maar omhoog. Binnenkort is ook hij te zien in de Planet Plastic DJ Contest Finale omdat hij de derde harddance-voorronde op zijn naam schreef.

Tjeerdo
Tjeerd van Zijl, beter bekend als Tjeerdo, is resident van de UK Hardgroove-avonden. Hij is de persoon die het initiatief heeft aangedragen aan Streetwave, een initiatief dat inmiddels heeft bewezen succesvol te zijn. Tijdens de voorgaande afleveringen van deze avond draaide Tjeerd steevast als laatste en om het in het engels te zeggen: “He ript the place apart”! De sound die deze jonge dj heeft is te omschrijven als hard, beukend, melodieus, energiek en vooral “feelgood”. Ook Tjeerdo heeft al wat leuke optredens gehad, zo draaide hij met Tom Harding en Fausto. Hou dit talent in de gaten want we gaan ongetwijfeld nog veel van hem horen.

www.djtjeerdo.nl , www.djfirstbase.tk , www.streetwave.nl

36 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
We hebben er zin in!!
Succes Tjeerdo! Hoe zit 't met je productie met Fausto, waar ik je op de THinc Talent Night over sprak?
Artiest Raven
Ik hoop ook nog van de partij te wezen iig :jaja:
Gaat zeker een leuk avondje worden !!! :yes:
Ben er denk ik ook wel bij.
 
FF gaan kijken dan. Maatjes aanwezig.
Kijk das mooi :D Nog maar 8 dagen voor take off!!
 
Werkzaam bij 2dj2 Events
Succes gasten !
Bring it 2 da people :bounce:
 
vet para
Thnx Hank! We will spread the word :P
jajah, ben ook aanwezig! Charel en Coen gaan er een feestje van maken!
 
Ik kom ook zeker langs!
Sla ff over ivm ander feestje.
the more uk the better
Nou staan ze al op de nieuwspagina ook :P

Keep up the good work guys
Thnx Henk, Robert, Tim, Rick en Maarten! Hoop jullie zeker te zien, gaat weer een gezellig feestje worden. En ik heb er echt MEGAVEEL ZIN IN!!!!
laatste aanpassing
zeg coen..... o nee meneer first base.... ahum, verwacht je wel 5 novemberr.
xxx
Haha ja ik heb er ook weer erg veel zin in :D Vorige keer was echt super, veruit het gezelligste optreden dat ik tot nu toe gedaan heb. Wordt weer :bounce:!!
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Hoe laat begint het eigenlijk?
laatste aanpassing
 
Heeeyy hallo daar,
we gaan dat dak er zeker weten afblazen!!!
het begint om c.a. 22.30

cu there

grtzz tjeerdo
2 Budha: kan, geen probleem, plek zat.


Lineup:


22.30 - 0.00 Charly
0.00 - 01.30 First Base
01.30 - einde Tjeerdo


BE THERE!!
Het was echt goed. Muziek klonk echt super. Veel mensen gesproken. Charel, Coen en Tim toppie.

2 Tim => Heb je promo beluisterd klonk zeker goed!
Thnx en :respect: voor de mensen van Streetwave, gezellig tentje. Ondanks de matige opkomst toch supergezellig. Zoals het hoort!!
 
Bedankt Robert!! Ik vond het ook weer lachen vrijdag!!
Zeker lekkere muziek. jammer van de opkomst idd!

Tim-->Promo moet ik nog ff van Turbo jatten, krijg je van mij een uitgebreide report!
 
Leuk om te horen wat je ervan vindt!! Je kan hem ook downloaden als je dat wilt.