Partyflock
 
­ Nederland

Otto Wunderbar presenteert
Wunderfest het ultieme Après-Ski festival!

gepubliceerd door , op
Op 9 december 2023 vindt de eerste editie van Wunderfest plaats. Het Drakenrijk in Reuver zal worden omgetoverd tot een legendarische Après-Ski locatie. Het festival zal geheel in winterse sferen zijn met onder andere overdekte en verwarmde area's, de beste feestartiesten en bezoekers verkleed in foute skipakken. En dit alles met als gastheer niemand minder dan DJ Otto Wunderbar.

Wunderfest
Wunderfest is een concept van Panout en Otto Wunderbar en wordt georganiseerd door Tommy Schouren (Productiemanager Afrojack) en Sonny Corneth (Stereo Sunday Festival, Otto Wunderbar). Zowel Tommy als Sonny zijn beide al jaren actief binnen de evenementenbranche en bundelen hun krachten vanaf nu samen met die nieuwe concept. Met Wunderfest haalt men het fenomeen winterfestival naar Limburg. Winterfestivals zijn in heel Nederland steeds bekender aan het worden, maar in Limburg ontbrak dit helaas nog. Dit bracht de heren op het idee om een dergelijk festival naar Limburg te halen. Van de beste feest muziek tot de aankleding en van de echte bratwursten tot een traditionele Schirmbar. Alle ingrediënten voor een gezellig Après-Ski feest zullen aanwezig zijn op 9 december in Reuver.

Line-up
De beste feestartiesten zijn door (gastheer) Otto Wunderbar uitgenodigd om er samen met hem een knallende eerste editie van te maken. Otto Wunderbar, zelf de meest geboekte Après-ski dj van Nederland, weet zowel nationaal als internationaal wel hoe een Après-Ski feest gevierd moet worden. De complete line-up blijft nog even geheim en wordt eind juli bekend gemaakt. Maar verwacht de top van de feestscene met live acts, DJ's en bands.

Locatie
Wunderfest gaat plaats vinden bij recreatiepark Drakenrijk in Reuver. De organisatie heeft bewust gekozen voor deze locatie vanwege onder andere haar goede bereikbaarheid. Zo ligt de locatie pal aan de snelweg a73 en vlakbij station Reuver.

Kaartverkoop
De kaartverkoop van Wunderfest start in de eerste week van september