Partyflock
 

The V.I.P. verplaatst Pounding Sessions

gepubliceerd door , op
Komende vrijdag keert Pounding Sessions weer terug in Leeuwarden. Na een jaar afwezigheid keert het techno concept van The V.I.P. ditmaal terug in The Cruise. Wat van oorsprong de laatste editie van Rock Da Boat! moest worden deze zomer is op het laatste moment verandert in het Pounding Sessions concept. Daardoor vindt het evenement niet op donderdag maar op vrijdag a.s. plaats!

Pounding Sessions is een jaar geleden bedacht door de makers van Planet V.I.P., met als doel het bedienen van de technoliefhebber in de omgeving van Leeuwarden. Na de eerste editie in mei 2003 heeft dit concept helaas niet meer plaatsgevonden in Leeuwarden. Na een chaotisch jaar in de hoofdstad vindt The V.I.P. het weer tijd worden om ook haar technoconcept weer de volle aandacht te geven. Het ziet er naar uit dat het dus niet alleen bij aankomende vrijdag zal blijven. Hierover binnenkort meer.

Line up voor vrijdag 27 augustus a.s.: Doktor Know, Hance, Hanz , Bermuda B, Phat Wax, Ree en Uudzuu. Cruise is gevestigd aan de Prins Hendrikstraat 9, tussen het centraal station en het Zaailand. Deuren zullen al geopend zijn vanaf half 10. De techno zal gevarieerd zijn van tech-house tot pounding techno met raakvlakken uit de hedendaagse mainstream techno scene.

Pounding Sessions, from tech-house 2 pounding techno!

10 opmerkingen

niet echt mijn ding, maar voor de genen die wel gaan veel plezier (Y)
 
pudding?
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
Erg zin om Uudzuu weer eens te horen!! :D
gaaaaaannnnn
 
:( volgende keer beter..
Artiest Ree
wordt een vet feessie!!! techno techno techno 8)

ree
 
ree heb je demo gehoord klonk echt rete strak lekkere platen goed gemixt,ik draai em nu in mijn auto lekker stampen en dat terwijl ik normaal alleen maar hardcore draai.
laatste aanpassing
Bionic, techno valt best te doen, zie je? ;) En Uudzuu is ook een aanrader!!

Man, wat was het vannacht super in The Cruise. Dit smaakt naar meer...!