Partyflock
 

Bereid je voor op het festival seizoen

gepubliceerd door , op
Bereid je voor op het festival seizoen
16 mei 2022
Zomertijd is ingegaan, de warme dagen komen eraan en dat betekent dat het festivalseizoen in aantocht is. Daarnaast zijn er natuurlijk ook festivals tijdens de nazomer. Deze dagen kunnen wat koeler zijn. Heb je geen idee welke outfits je op een festival kunt dragen? Geen zorgen! Wij zullen je de leukste tips geven om de show te stelen.

Tips voor een outfit tijdens de warme dagen

Wanneer je naar een festival gaat wil je er natuurlijk super cute uitzien, maar tegelijk ook comfortabel zijn. Je gaat natuurlijk veel lopen, lang dansen en bijna de hele dag op stap zijn. Wij hebben daarom drie super leuke outfit ideetjes waar je helemaal los mee kan gaan.
  1. Je kunt beginnen met zwarte cut off shorts. Dit kun je leuk combineren met leuke geisha blouses. Je kunt dan kiezen voor een leuke blouse met een boho print of juist voor een lichte denim blouse. Daarnaast kun je dit ook leuk combineren met een witte blouse Nukus. de opties zijn eindeloos. Rond de look af met boots en een cowboyhoed en je bent goed om te gaan.
  2. Een andere optie is een schattig bohemian chic jurkje. Die kun je goed combineren met zwarte of bruine cowboy boots en een grote hoed. Vergeet hierbij geen mooie en vooral opvallende sieraden bij.
  3. De laatste optie konden we niet weglaten. We hebben het over een lange broek met uitlopende pijpen! De deze broek is super leuk voor het festivalseizoen. Je kunt een outfit creëren door een gehaakte top te kiezen met leuke sieraden en dr. martens.


Tips voor koelere dagen

Ook tijdens de wat koelere dagen wil je er nog steeds super cute uitzien en dat kan ook! Voor die dagen kun je de onderstaande opties outfits ook mixen of matchen met de bovenstaande opties:
  1. Deze keer raden wij aan om voor een blouse met lange mouwen te gaan. Vergeet daarbij niet de onderkant te knopen. Deze kun je vervolgens goed combineren met skinny jeans, boots en een leuk leren jasje.
  2. Een beige utility broek is ook een goede basis voor een leuke festival outfit. Deze past leuk met een witte crop top, witte nike air force en een "oversized" hemd voor als je het koud krijgt. Het is dan super leuk als je voor een gestreepte of wit hemd kiest.


Kortom, de opties voor een leuke outfit zijn eindeloos. We hebben je outfit ideetjes gegeven voor de warme en koelere dagen. weet jij al wat je aangaat?