Partyflock
 

Kaartverkoop Guilty Pleasure Festival van start

gepubliceerd door , op
Het is tijd voor wat hoop en positiviteit! Na een ronduit treurig festivalseizoen, spreekt het demissionair kabinet nu haar vertrouwen uit in komende zomer met het bieden van een garantiefonds voor festivals en grote evenementen. Dat geeft de organisatoren van Guilty Pleasure Festival het zelfvertrouwen om woensdag 27 januari 20.00 uur de kaartverkoop te starten.

Medeoprichter Wouter Flipse is blij dat het kabinet de stap gezet heeft voor het veelbesproken garantiefonds. 'Dit stemt hoopvol en biedt perspectief. Voor onszelf, maar ook voor onze bezoekers. De helft van de kaarten zijn al uitverkocht, doordat mensen vorig jaar hun kaartje hebben behouden. Het zou geweldig zijn als we dit jaar écht samen mogen feestvieren. We juichen nog niet te vroeg, maar kijken met vernieuwd vertrouwen naar de zomer en zijn blij dat we door kunnen gaan met de voorbereidingen.'

Kaartverkoop: zo werkt 't
Een kaartje kopen gaat dit jaar even anders dan anders. Een bezoeker betaalt € 9,- + 0,90 servicekosten als aanbetaling op het ticket. Gaat het festival niet door? Dan krijg je de aanbetaling + servicekosten volledig terugbetaald. Gaat het wel door, dan ben je gebonden aan je ticket en dien je het resterende bedrag te betalen binnen de gestelde termijn.

Over Guilty Pleasure Festival
Nostalgie in een schaamteloos panterjasje: dát is Guilty Pleasure. De enige plek waar je met een borrel in je hand schaamteloos meehost op Def Rymz, je keel schor schreeuwt bij Disney Karaoke om vervolgens met volle overtuiging een schuimparty in te rollen. De stages zijn gevuld met alles wat je feesthart je lief is. De precieze invulling wordt in verband met de bijzondere omstandigheden later onthuld. Maar houd rekening met een speeltuin voor volwassenen, maar dan beter.