Partyflock
 

Poema Thursday
De eerste stap naar een nieuwe Poema

gepubliceerd door , op
Poema Thursday
1 april 2018
FeestPoema Thursday · Kickoff
Datumdonderdag 5 april 2018
LocatiePoema Site
Club Poema, al meer dan 13 jaar een gevestigde naam in Utrecht. Wat je misschien niet weet is dat de club sinds dit jaar een nieuwe 'captain' heeft. Dat betekend een frisse bries door de kelder, keiharde feestjes en een strakke koers! We zagen Famke Louise al voorbij komen, maar ook komt Rapper Sjors, liet Dave Roelvink de feestvierders keihard zitten en komen er nog veel meer bizarre namen naar de club. Van links naar rechts, van feestcafé tot urban, van top40 en internationaal tot. Als het maar gezellig is en aan. Stukje bij beetje wordt de club van binnen omgebouwd, er zit al speciaalbier op de tap en verfrissende nieuwe feesten als Herrie met Gerrie en binnenkort ook Knettergek doen hun intrede.

Met Poema Thursday komt er naast ESN student night op dinsdag een nieuwe vaste nacht in de club. Op donderdag 5 april vind de kickoff plaats met The Boy Next Door (Mysteryland). De entree is elke donderdag gratis. De deuren openen net als dinsdag om 23:00u en sluiten weer rond vijf. Shotjes zijn er op de donderdag al vanaf 2,-

En dat is nog maar het begin, ook in de zaterdagprogrammering zie je al een verschuiving ontstaan. Natuurlijk blijven voorlopig de elektronische nachten van Poema RAW met namen als Egbert (techno) Rebelion (hardstyle) DJ Jean (house), Signum (trance) en feesten zoals Hidden Talents welke naar de vrijdag verschuift.

Kortom, genoeg om de komende tijd in de gaten te houden!