Partyflock
 

De volledige line-up van City of Dance festival is bekend

gepubliceerd door , op
City of Dance festival
20 juni 2017
City of Dance festival is in loop der jaren uitgegroeid tot een festivalweekend boordevol muziek, creativiteit, kleur en liefde! Met grote artiesten, zoals Dirtcaps, Moksi, Lil' Kleine, Freddy Moreira, De Sluwe Vos, Gregor Salto en vele andere zet het Zeeuwse festival dit jaar weer een breed muziekprogramma neer. Het festival dat elk jaar zo'n 15.000 festivalliefhebbers uit binnen- en buitenland bij elkaar brengt gaf in een eerder stadium al een aantal voorproefjes. Maar nu maakt City of Dance Festival het complete programma bekend.

Alle muziekgenres vertegenwoordigd.
Het muziekaanbod is dit jaar breder dan ooit; van energieke House tot ruwe Techno, van beukende Hardstyle tot vrolijke feestmuziek en van swingende Latin House tot nostalgische 90's classics. Er is voor ieder wat wils. Met veel bekende acts vult City of Dance Festival 3 dagen lang 9 podia. Grote artiesten, zoals Dirtcaps, Moksi, LNY TNZ, Lil' Kleine, La Fuente, Girls Love DJ's en Vato Gonzalez maken in hun overvolle agenda's ruimte voor City of Dance. Ook iconische artiesten, zoals Gregor Salto, Chocolate Puma en Benny Rodrigues mogen niet ontbreken in het festivalprogramma.

Wie meer van de hardere stijlen houdt komt ook ruimschoots aan zijn trekken. City of Dance Festival is wederom een partnerschap aangegaan met het succesvol concept uit Breda: Members of Hardstyle. Zij zullen ook deze editie weer een podium hosten met een aantal grote namen uit de Hardstyle-scene, namelijk: Warface, E-Force, Jason Payne, Deetox, Alpha2, Psychic Overkill, Bass Chaserz en Phuture Noize.

Maar ook op het gebied van live muziek is er veel te beleven. Naast een aantal helden uit de Nederlandse Hiphop scene staan dit jaar op het programma namen als: JeBroer, Cho, Dio en Def Rhymz. City of Dance geeft ook het opkomend talen van de Rock/Pop genre de kans om hun kunsten te tonen in het ''Rock Café"

Bijzondere samenwerkingen met veelbelovende gastheren. Freddy Moreira zal dit jaar zijn eigen podium op City of Dance Festival hosten. Met zijn perfect gemixte eclectische sets, dynamisch karakter en lading charmes weet hij keer op keer het publiek te verassen. Uiteraard komt hij niet alleen, samen met zijn vrienden Johnny 500, Cho, BIGGI, Giocatori, Dio, Naffz en GLOWINTHEDARK zal hij het dak eraf komen blazen.

Ook voor de liefhebbers van swingende muziek is er een Latin Rituals area met mister Latin himself D-Rashid, Genairo Nvilla, Funky Ro, Bryan Dalton en vele andere, wie het festival nóg meer kleur geven.

Liefhebbers van Techno komen ook zeker aan hun trekken. Samen met FIJN! Events programmeert City of Dance een aantal helden uit de Techno scene in We Are Techno area: De Sluwe Vos, ROD, Wouter S, On/Off en Janick Megroot.

Uiteraard word er ook rekening gehouden met de ultieme feestgangers. Met niet één maar drie podia waar schaamteloos keihard gefeest kan worden terwijl je overspoeld word door confetti en opblaastoys. Herleef de classics uit de jaren '90 bij de Children of the 90's en feest mee met grootheden Mental Theo, DJ Paul Elstak, The Darkraver en Def Rhymz.

Meezingen met foute hits, polonaises en een en al gezelligheid? Hiervoor moet je bij het Go Dutch Feestcafé zijn. Samen met Manuel & Geza, Snollebollekes, Trafassi, Lampegastuh, Barry Badpak, The Allstarz en Dansado & De Feestneger word het grootste feest van Zeeland gehouden.

Toch meer het type die mosh-pits creëert en bekend staat als een non-stop feestbeest? Neem dan een kijkje bij de Stuiterbeesten. Gehost door de drie Brabantse helden, ook wel bekend als STTRBSTN maken zij samen met Diaz & Bruno, Art Inc. en De Lievelings DJ's Van Je Zusje er een feest van die je nooit zal vergeten.

Over City of Dance Festival.
City of Dance Festival is een 3dags muzikaal pretpark vol creativiteit, kunst en gekkigheid. Samen met tientallen (amateur) kunstenaars vanuit het hele land wordt festivalterrein aan de Oude Veerseweg in Middelburg op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juli 2017 omgebouwd tot de nieuwe realiteit.

Dag-, weekend- en campingtickets zijn nog verkrijgbaar voor de reguliere prijs. Ga naar de website voor meer informatie.
cityofdancefestival.nl