Partyflock
 

Zaterdag Techno 4 KIKA in de Boulevard in Breda

gepubliceerd door , op
Techno 4 KIKA
3 januari 2016
De Roosendaalse techno dj Blanda zal op zaterdag 9 januari 2016 belangeloos op gaan treden voor KiKa in De Boulevard in Breda.

De 39 jarige dj heeft in zijn leven al verschillende keren mee gemaakt dat er in zijn directe omgeving bekenden of familie weg vielen door de vreselijke ziekte kanker. "Ik denk dat er niemand is in dit land die de ziekte kanker niet van dichtbij heeft mee gemaakt" aldus Blanda. "Het meest vreselijke dat deze ziekte kenmerkt is het feit dat wanneer je iets merkt het vaak al te laat is en behandeling weinig zin meer heeft. Door dit te vaak in familie gezien te hebben, vond ik het tijd om zelf iets te gaan doen als 'support' voor de kanker bestrijding. Ik weet dat we hier de wereld niet mee gaan veranderen, maar dan heb je voor je gevoel toch iets gedaan waar je je prettig bij voelt. Daar ik al een tijdje vader ben van een prachtige dochter lag KiKa iets meer voor de hand, omdat ik het zelf ook vreselijk zou vinden als mijn kind getroffen zou worden door deze ziekte".

Zaterdag 9 januari zal De Boulevard het toneel zijn voor de eerste 'all nighter' van Blanda. Een goede vriend dj Icon zal de eerste 2 uur de zaal opwarmen en vervolgens zal hij een set van maar liefst 4 uur gaan draaien. Epic Visuals zal ook belangeloos een vj show gaan geven en er lopen nog meer gesprekken met partijen die een steentje willen bijdragen. De ticketprovider Ticketflow draagt de service af aan KiKa, PPM Securities zal belangeloos aan de deur staan en de locatie De Boulevard zal ook de huur sponsoren. "Zo brengt iedereen iets in en hopen we toch een paar duizend Euro op te kunnen halen" aldus Blanda.