Partyflock
 
­ Nederland

Hardcore Classics · celebrate the new year with a hardcore reunion 2016

gepubliceerd door , op
Hardcore Classics
25 september 2015
FeestHardcore Classics · Celebrate the new year with a hardcore reunion 2016
Datumzaterdag 2 januari 2016
WinactieHardcore Classics actiegesloten
LocatieThe BOX
Inmiddels hebben hardcore liefhebbers de eerste zaterdag na oud en nieuw dik omcirkeld in hun agenda. Na de 3 voorgaande editie wordt het tijd om het concept aan te passen, er zijn al genoeg early hardcore feesten die op elkaar lijken. Om niet in het rijtje te komen waar er al zoveel van zijn, zal de volgende editie een breder scala aan hardcore aanpakken. Waar het ooit begon met de periode 1992 tot 2002 en voornamelijk early rave hardcore en millennium voorbij kwamen zal het concept zich gaan verbreden en gaat dit het meest complete Hardcore classics feest worden van Nederland. Dit betekend niet alleen breder in muziek maar ook breder in de programmering van artiesten.

Line up
Na het bekijken van de line-up voor dit herboren hardcore evenement, begrijp je vast waarom dit een trip down memory lane gaat worden.
* The Stunned Guys
* Evil Activities
* Marc Acardipane aka Marshall Masters
* Bass-D
* Alien-T
* Amnesys
* The Darkraver
* Tommyknocker
* Square Dimensione aka Buzz Fuzz & Gizmo
* Mc Da Mouth of Madness

Locatie
Evenementenhal De Box aan de Mekonweg 5 in Amsterdam biedt plaats aan ongeveer 3500 bezoekers en is een locatie zonder geluidslimiet met zeer goede akoestiek. Er zijn voldoende schone sanitaire voorzieningen en kluisjes, samen maakt dit deze locatie tot één van de meest complete evenementen locaties van Amsterdam.

Tickets
Regular ticket: €25,00
Regular Vip all in drinks Ticket €100,00
Facebook
Ticketlink: http://bit.ly/1LKvjIf

6 opmerkingen

Zonde dat ze meer de hoofdstroom hardcore kant op gaan. Tot 2004 is te doen, maar met zo'n opstelling vrees ik voor veel hitjes en uitgekauwde platen :( jammer. Terwijl het dit jaar zo bruut was i.s.m. met decade en osib.
Belachelijk, ja. Afgelopen jaar was de line-up zo vet.
 
oh deze ga ik overslaan dit wordt alleen al 5 uur aan TiH Traxtorm vs Neophyte zooi.
 
Wat wordt de verdeling.50% early en 50 % hardcore nu.En komt er een freestyle benadering van early hitjes.Jammer ,want qua core is er weinig te doen rond O&N.En het argument van de zoveelste earlyfeest in een rij.Kom dan met een andere line-up ,want zo ben je het zoveelste mainstreamfeest in een rij.Jammer,want was leuk vorig jaar.
Werkzaam bij Partyflock
Wat een achteruitgang ten opzichte van begin dit jaar, iets met eigen glazen ingooien.
Jammer... Vorig jaar was de lineup zo veel beter!