Partyflock
 

DGTL festival naar Barcelona

gepubliceerd door , op
Op 14 en 15 augustus is het Parc del Forum in Barcelona het eerste buitenlandse toneel van een weekend lang DGTL Festival. Met 2 dagen festival, 3 podia per dag en ca. 40 artiesten komen liefhebbers van alle diepe elektronische muziekstijlen aan hun trekken. De line-up is een mix geworden van grote internationale headliners, lokale helden en een drietal Nederlandse artiesten: Job Jobse, Tom Trago en De Sluwe Vos.

Met mannen als Ben Klock, Marcel Dettmann, Joseph Capriati schotelt DGTL ook techno voor in de Catalaanse zon, terwijl Maceo Plex, Âme, John Talabot en David August juist het diepere DGTL geluid vertegenwoordigen. Op 21 juni zal er een tweede line-up release zijn met een paar extra headliners. Vergeleken met de uitverkochte 2015 editie in Amsterdam, is DGTL festival in Barcelona een stuk intiemer qua omvang en opzet.

De kaartverkoop is reeds van start gegaan met early bird weekenders voor €55,-

DGTL heeft de bezoeker ook in Barcelona veel meer te bieden dan een standaard dance-festival. Verwacht rauwe en innovatieve podiumontwerpen, kunstinstallaties van over de hele wereld en 'DGTL Revolution', het awareness-programma waarmee DGTL in oktober twee van de vier sterren won bij de Greener Festival Awards.

Het Parc del Forum ligt aan De Kust, ten noorden van het centrum van Barcelona en gaat perfect samen met het rauwe en innovatieve karakter van DGTL. Tijdens het weekend, wordt het betonnen en abstracte kunstpark getransformeerd in DGTL Festival zoals iedereen het kent. Naast een internationale line-up van formaat, zijn kunst (DGTL ART) en duurzaamheid (DGTL Revolution) ook hier essentiële speerpunten van het programma. Het thema van 'DGTL Revolution' in Barcelona is plastic afval, dat wordt gescheiden en gerecycled.

Wil je het DGTL avontuur in Barcelona bijwonen? Boek tickets en travelpackages via www.dgtl.es
De kaartverkoop is zojuist van start gegaan met early bird weekenders voor €55,-

Line-up
In alfabetische volgorde

Agoria 🇫🇷
Alfonso 🇪🇸
Ame [DJ] 🇩🇪
Awwz 🇪🇸
Baldo presents BLD [live] 🇪🇸
Begun 🇪🇸
Ben Klock 🇩🇪
Boddika 🇬🇧
Breach 🇬🇧
David August [live] 🇩🇪
DB 🇪🇸
De Sluwe Vos 🇳🇱
Diego Gamez 🇪🇸
DJ Fra 🇪🇸
George Fitzgerald 🇬🇧
Ginebra 🇪🇸
Jade 🇪🇸
Job Jobse 🇳🇱
John Talabot 🇪🇸
Joseph Capriati 🇮🇹
Kosmos 🇪🇸
Maceo Plex 🇺🇸
Marcel Dettmann 🇩🇪
Miguel Puente 🇪🇸
Pau Roca 🇪🇸
Paul Ritch 🇫🇷
Pearson Sound 🇬🇧
Ryan Elliott 🇺🇸
Shall Ocin (ARG)
Tom Trago 🇳🇱
Undo 🇪🇸
Worakls [live] 🇫🇷

More to be announced