Partyflock
 

De We All Love Cruise vaart op 4 april uit in Rotterdam

gepubliceerd door , op
We All Love 80's 90's 00's cruise
2 maart 2015
Superleuk, het is weer tijd om te dansen op de allermooiste manier die er is. Waar dan? Nou, varend op de Rotterdamse Maas met het concept We All Love 80's 90's 00's op zaterdag 4 april 2015! Want na het succes van de NYE editie dit jaar kon de organisatie er natuurlijk niet omheen om nog een vervolg in te plannen!

Jullie hebben het goed gelezen, het succesvolle concept uit de leukste drie decennia ooit komt weer naar Rotterdam voor een unieke ervaring. Het gevoel dat je op de Titanic staat, dansend op de hits van Madonna, Robin S, TLC, Justin Timberlake en van Five tot aan de Backstreet Boys, ze komen allemaal voorbij. Cassettebandjes werden iPods, videobanden werden DVD's, Nokia werd HTC, Bassie & Adriaan werd Avatar maar de echte 80's 90's 00's worden natuurlijk nooit vergeten.

Early bird tickets
Voor de echte We All Love 80's 90's 00's fans zijn er uiteraard earlybird tickets verkrijgbaar. De eerste 100 earlybird tickets (maximaal 2 per persoon) gaan maandag 2 maart om 19.00 uur in de online voorverkoop via www.doctorfeelgoodevents.nl of www.wealllove.com<[url]www.wealllove.com>[/url] onder het kopje tickets en kosten 10 euro (ex fee)
Zorg er dus voor dat je er snel bij bent, de ervaring leert dat deze altijd snel zijn uitverkocht!

Presale
Kaarten voor deze unieke avond kosten 17,50 euro (ex fee) en zijn online te bestellen via doctorfeelgoodevents.nl Wij willen met klem benadrukken dat er voor dit event een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn, dus wees er snel bij. Als het schip vol is, is hij ook echt vol!

Boarding
De We All Love 80's 90's 00's Cruise zal aanmeren aan de Plantagelaan bij de parkeerplaats, vlakbij de Esch in Rotterdam. Er is daar voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor in je navigatiesysteem kun je Plantagelaan 3 aanhouden. Je zult het schip (De De Ameland) dan meteen zien liggen.

Op- en afstaptijden
Er zijn twee momenten om op te stappen. De deuren van de cruise zullen openen om 22.00 uur en dan kun je opstappen tot 23.00 uur. Daarna zal de cruise een stukje gaan varen en zal hij opnieuw terugkeren aan de Plantagelaan / De Esch om 00.30 uur en dan kun je opstappen tot 01.00 uur. Zorg ervoor dat je op tijd bent en dus niet letterlijk de boot mist! Om ca. 03.30uur zal de boot weer aanmeren. Wij raden iedereen uiteraard aan om al om 22.00 uur op te stappen!