Partyflock
 

Laatste tickets SpikSplinter Nieuwjaar nu in de verkoop

gepubliceerd door , op
SpikSplinter Nieuwjaar
2 november 2014
De eerste vier edities van Spiksplinter nieuwjaar waren steevast uitverkocht en ook aankomende editie zal een uitverkocht spektakel gaan worden. Met een volledige make-over van de Koekbouw heeft Spiksplinter nieuwjaar dit jaar veel meer te bieden. In de nieuwe opzet is alles op de begane grond, en er wordt een splinternieuw gedeelte van CHV de Noordkade gebruikt. Er is een ruime overdekte entree waardoor iedereen comfortabeler en sneller binnen zal zijn. Zorg dus dat je deze editie niet mist en dat je één van die laatste tickets te pakken krijgt.

Billy the Kit en Lady Bee zullen, samen met Sam O Neal, Puinhoop Kollektiv en Manuccii zorgen dat iedereen in 'De Koekbouw' knallend het nieuwe jaar ingaat. Ook in de nieuw toegevoegde area van Spiksplinter nieuwjaar: 'De Afzakkerij' zullen artiesten als Tony Junior, David Ghetto, Kuddedieren, RGGD en Tomcio voor een ware Nieuwjaarsbeleving zorgen. De stijlvolle house area 'Fascinate' keert dit jaar terug, maar met een thema: Maskerd Bal. Zorg dat niemand je herkent tijdens het binnentreden van deze intieme area en laat je meeslepen door de beats van Ferreck Dawn, Dave Demerol, Dirk Dali & Naughty Nik en Jurgensen & MoKarim. De eerste 200 mensen ontvangen een masker.

Upgrades
Hèt Nieuwjaarsfeest van de regio zal aankomende editie een aantal "upgrades" doorvoeren die voor een betere beleving zullen zorgen, waardoor men op een nieuwe ontdekkingsreis door het Complex kan. Daarnaast zal er bij binnenkomst een grote overdekte/verwarmde Hal staan, zodat de kaartcontrole soepel, maar vooral regen- en sneeuwvrij kan verlopen.

Tickets
Er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar, die naar verwachting over de digitale toonbank zullen vliegen. Zorg er dus voor dat je in de startblokken staat om tickets voor jou en je vrienden te scoren via SpikSplinternieuwjaar.nl. Be quick, so you're not too late!

Er zijn twee soorten tickets:
Entree ticket:€ 27,50 (excl. fee)
Entree combi ticket:€ 47,50 (excl. fee) + 10 consumptiebonnen