Partyflock
 

Enter The Dome final info

gepubliceerd door , op
Enter the Dome
3 november 2014
FeestEnter the Dome · The beginning of a new Hardcore era
Datumzaterdag 27 december 2014
LocatieFerro Dome
De donkere dagen voor kerst hebben zich weer aangekondigd en op het industrieterrein aan de Keileweg te Rotterdam wordt hard gewerkt om een grote silo om te toveren tot de prachtige evenementen locatie: Ferro Dome. Het belooft dan ook een historische Hardcore nacht te worden volgende week zaterdag en BKJN Events Events presenteert hierbij alle informatie van: Enter the Dome - The beginning of a new hardcore era.

Trailer


Mystery Guest Winner
Na een overvolle mailbox met vele enthousiaste fans was er al snel duidelijk wie er zou gaan winnen, met meer dan 70% van de stemmen is dit natuurlijk de man die niet mag ontbreken op een feest van BKJN Events! Daarnaast is hij als levende legende toch wel degene, die het afsluiten van een feest tot ware kunst heeft verheven. Enter the Dome is dan ook trots om Dj Partyraiser te kunnen toevoegen aan de indrukwekkende line-up. De bijhorende tijden zien er deze nacht als volgt uit:

Timetable


Tickets
Tickets zijn nog verkrijgbaar via www.bkjn.nl
Daarnaast zal er een beperkte deurverkoop zijn om de zwarthandel tegen te gaan.
Koop je ticket altijd bij een officieel verkooppunt om teleurstelling te voorkomen.

Bereikbaarheid Openbaar Vervoer
De Ferro Dome is met zowel metro als tram goed te bereiken. Vanaf de halte Marconiplein is de Ferro Dome op loopafstand.

Bereikbaarheid Auto
Het Ferro terrein is zeer goed te bereiken met de auto. Het Marconiplein is een groot verkeersknooppunt, waar diverse wegen samenkomen. De Schiedamseweg verbindt de locatie met Schiedam en omgeving. De Vierhavenstraat loopt over in de Maasboulevard, waardoor ook Oost- Rotterdam goed bereikbaar is. Via de Mathenesserweg is eenvoudig het centrum te bereiken. De Tjalkweg vormt de verbinding met de A20, de ring Rotterdam en de rest van het land.

Parkeren
De Ferro Dome heeft 120 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast heeft de Europoint Parking aan de Galvanistraat nog 1700 parkeerplaatsen. Vanaf de Europoint Parking is het 150 meter lopen naar de Ferro Dome.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet met iedereen te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Er zullen in Ferro Dome voldoende lockers aanwezig zijn. Je vindt ze bij de entree in de tent.

Cash & Pinnen
Naast contante betalingen kun je deze nacht ook per pin consumptiemunten en toegangskaarten aanschaffen.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes mogelijk.

Drugsbeleid
BKJN Events Events houdt zich strikt aan de regels van de gemeente Rotterdam.
Rotterdam werkt met een "zero tolerance beleid". Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) zijn toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er zal zorgvuldig gefouilleerd worden bij het betreden van de locatie.

End Of Line
BKJN Events Events wenst iedereen een prachtige en keiharde 3e kerstnacht, voor meer info check je www.beterkomjeniet.nl