Partyflock
 

Laatste kans om bij Booming Sexy New Year te zijn op 1 januari
Royal Splash bijna uitverkocht

gepubliceerd door , op
1 Januari is Booming Sexy New Year; al tien jaar een begrip! Al tien jaar komen de leukste partymensen uit Nederland aan de Hemkade hun nieuw jaar vieren. Mensen die met oud en nieuw bij familie zijn of mensen uit de horeca die toch nog graag willen feesten nadat ze 31 december zelf moesten werken. Kortom, het is een uitgelaten stemming en iedereen is in voor het feest. De sfeer is subliem en de mensen willen er allemaal bij zijn. Nu is dit feest ook daarom al uitverkocht. Maar niet getreurd! Er zijn nog enkele combikaarten voor Booming Sexy New Year en Royal Splash bij koop tickets te koop. Een aanbieding en €10 korting voor deze twee events samen. Een leuke aanbieding en je kunt honderdmaal beter iets meer uitgeven en een echte (combi)kaart kopen bij de organisatie voor Booming New Year dan op Marktplaats waar je €55 betaalt en nooit zeker weet of je kaart wel echt is en of de code niet al gebruikt is waardoor je niet binnen komt. Let op! Er zijn van de 180 kaarten nog 65 combikaarten over. Dus zorg dat je ze binnenhaalt deze week. Koop via koop tickets veilig jouw combikaart!



Aanstaande zaterdag Royal Splash: bijna uitverkocht en laatste belangrijke info
Royal Splash is zaterdag al en de mensen wachten er al meer dan een jaar op! De laatste was in april 2013 en deze afgelopen editie was een van beste edities. Ook mede daarom kijken de mensen zo uit naar dit feest. Op dit feest kunnen totaal maar 2000 mensen naar binnen. Nu heeft de organisatie al 1650 kaarten verkocht. Koop dus nu je kaartje nog voor Royal Splash bij koop tickets, koop tickets of bij de Primerawinkel. Ook liggen er kaarten met een leuke korting en een cadeau bij WOW partykleding in Eindhoven. Deze kan je vinden op de Leenderweg 63 in Eindhoven (040-2135353).

Bij Royal Splash is iedereen VIP en iedereen krijgt een cd en champagne bij ingang. Ook op de avond zelf word je verwend met ijsjes, fruit, hapjes, chocoladefontein, massage et cetera. Parkeren is dichtbij en bewaakt en hieronder een lijst met parkeerplaatsen als het naast het bewaakte terrein vol staat:

Er zijn vijf parkeerlocaties in het gebied van Royal Splash in de Tongelreep.
  • Grote parkeerplaats tussen Tongelreep en Ijsbaan, Antoon Coolenlaan > 650 plaatsen
  • Parkeergarage Fonty’s Sporthogeschool, Theo Koomenlaan> 220 plaatsen
  • Parkeerterrein Tenniscomplex THES, Theo Koomenlaan > 65 plaatsen
  • Parkeerterrein hockeyclub EMHC, Charles Roelslaan> 40 plaatsen
  • Parkeerterrein hockeyclub Oranje Zwart, Charles Roelslaan> 390 plaatsen


Er mag absoluut niet geparkeerd worden op de Willem Elschotlaan (straat langs het zwembad) en de invalidenparkeerplaats voor bij de Tongelreep.

Ook erg belangrijk! De mannen moet met hun dame naar binnen! Hier wordt op gecontroleerd.
Iedereen een heel fijn feest gewenst! www.crazyland.org | Facebook