Partyflock
 

Vaar het nieuwe jaar in met de We all love 80's 90's 00's NYE Cruise op de Ameland

gepubliceerd door , op
Oud & Nieuw moet ieder jaar goed gevierd worden en natuurlijk mag We All Love 80's 90's 00's dan niet ontbreken. De jaarwisseling schreeuwt om een unieke locatie met klasse waar een goed feest gebouwd kan worden. In haar zoektocht is We All Love uitgekomen bij het perfecte partyschip voor een nu al legendarisch bootfeest. Op woensdag 31 december verzorgt het meest danceable 80's, 90's en 00's concept een geheel eigen NYE Cruise!

Unieke locatie & nationale vuurwerk show
Na eerder Oud & Nieuw te hebben gevierd in andere Rotterdamse toplocaties, is er nu gekozen voor een uniek onderkomen en een eigen 'cruise'. De keuze viel op een prachtig schip welke wordt omgedoopt tot de enige echte We All Love NYE Boat. Deze zal voorzien zijn van maar liefst drie verdiepingen met de favoriete hits uit de leukste decennia ooit zoals terug in de tijd met Michael Jackson, dansen op Robin S en je moves laten uitblinken op Justin Timberlake! Om 00.00u zal de We All Love NYE Boat bij de Erasmusbrug aanmeren om alle bezoekers te trakteren op een wel heel uniek 'Twaalf uur moment' tijdens het Nationale Vuurwerk vanaf de Rotterdamse Erasmusbrug. Een beter uitzicht op deze spectaculaire vuurwerkshow vanaf de Maas bestaat niet!

Tijdens elke editie van We All Love 80's 90's 00's nemen de beste DJ's plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de 80's, 90's en 00's. De VJ's zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten. Zet dus deze nu al legendarische editie met stip in je agenda voor een onvergetelijke jaarwisseling!

Earlybird tickets & presale
De earlybird tickets voor de snelle beslissers zijn aanstaande vrijdag (14.11.2014) vanaf 11.00 uur online verkrijgbaar via koop tickets in de voorverkoop en kosten maar 19,50 euro (ex fee) Let op, deze zijn beperkt dus wacht niet te lang, op = op! De normale presale zal starten wanneer alle earlybird tickets zijn uitverkocht en kosten 29,50 euro (ex fee) en deze kaarten zijn ook online verkrijgbaar via koop tickets of bij een Primera winkel bij jou in de buurt.

Belangrijk: boarding
De opstapplaats voor de We All Love NYE Cruise is bij de Parkhaven in Rotterdam, onderaan de Euromast. Hier is ook parkeergelegenheid. Het (boot)feest zal duren van 22.00 tot 04.00 uur. Er zijn twee tijdstippen om op te stappen. Houdt hier rekening mee en zorg dat je op tijd aanwezig bent aan De Kade, de boot wacht namelijk niet! De eerste boarding is van 22.00 tot 23.00 uur en de tweede boarding is van 01.00 tot 01.30uur.

1 opmerking

Niemand plaats hier iets? Dit gaat een leuk feestje worden hoor....