Partyflock
 

Ferro Dome kondigt eerste evenementen aan

published by , on
Ferro Dome kondigt eerste evenementen aan
3 November 2014
FestContra · 3 year anniversary
DateFreitag 26 Dezember 2014
ContestContra actiegeschlossen
LageFerro Dome
FestEnter the Dome · The beginning of a new Hardcore era
DateSaturday 27 Dezember 2014
FestSexed Up · Ghostriders NYE
DateMittwoch 31 Dezember 2014
ContestSexed Up actiegeschlossen
Rotterdams nieuwste evenementen-locatie Ferro Dome kondigt haar eerste evenementen aan. Het gaat om drie evenementen uit verschillende muziek genres die nog in december van dit jaar zullen plaatsvinden. Het betreft hier evenementen met respectievelijk techno-, hardcore- en house-muziek.

Om het veelzijdige en open karakter van de locatie te benadrukken heeft de Ferro Dome ervoor gekozen als eerste evenementen drie verschillende organisaties te kiezen in compleet verschillende muziekstromingen.

Contra
Op 26 december zal de Rotterdamse partij Contra de eerste techno avond verzorgen in de lichtblauwe gashouder. Contra onder leiding van de DJs Nino & Frankie, werd afgelopen maand nog door de Pop-unie genomineerd als beste Rotterdamse clubnacht, en viert in de Ferro Dome zijn driejarig bestaan.

Enter the Dome
Op 27 december zal BKJN Events events met Enter the Dome het eerste hardcore-evenement in de Ferro Dome organiseren. Rotterdam heeft een rijke historie in deze muziekstroming met onder andere de Energiehal, Parkzicht en de Danceparade. Met de Ferro Dome begint een nieuw hoofdstuk in deze geschiedenis.

Sexed Up
Op 31 december zal Sexed Up het nieuwe jaar inluiden met een sterke house programmering. Het sterke naar eigen zeggen vrouw-vriendelijke urban house-concept onder aanvoering van DJ Dyna is enorm in opkomst en verkocht onlangs samen met Kings of Ace de Amsterdam RAI uit tijdens het Amsterdam Dance Event.

Naast deze eerste evenementen zal de Ferro Dome open staan voor muziek- en culturele evenementen van alle categorieën tot juni 2015. Daarna zal een grondige verbouwing plaatsvinden van de gebouwen en het omliggende buitenterrein, om voor de kerst van 2015 officieel heropend te worden.

4 comments

Die dome ziet er wel vet uit.
Daar ga ik zeker eens kijken.
Vind het wel mooi dat er nog steeds nieuwe initiatieven ontplooit worden.
zal BKJN events met Enter the Dome het eerste hardcore-evenement in de Ferro Dome organiseren


Hopelijk stort Prspct zich hierop (y)
sexed up :') Daar gaat deze mooie nieuwe locatie...
 
Wat een matige concepten tot nu toe.