Partyflock
 

Herrie & Co invites Ninth Circle

gepubliceerd door , op
Het aantal saaie vrijdagen in Sliedrecht gaat omlaag! Vanaf 24 oktober zal er in Club Havana maandelijks een editie van Herrie & Co plaatsvinden. Herrie & Co blikt terug met de flashback edities, kijkt vooruit met de New-raves en nodigt bekende organisaties uit om een feest in het feestelijke Sliedrecht te doen.

Herrie & Co invites Ninth Circle
Vrijdag 24 oktober nodigt Herrie & Co het Dordts/Haagse-label Ninth Circle Recordings uit. Ze trappen af met een een crew die in onder meer Baroeg Rotterdam de boel liet exploderen op crossbreed, darkstep, neuro, breaky gabber, rauwe hardcore en noem het maar op wat niet commercieel of kazig klinkt. Ninth Circle Recordings is het harde drum & bass label van YmB & Vexer. Hun visie voor maximaal raven laten zij dan tijdens deze invite zien.

Opbouw
Dit kan je verwachten in de gezelligste club van de Drechtsteden:

Gameplay
De avond wordt geopend door de tussen Berlijn-Den Haag-Rotterdam pendelende Gameplay. Hij neemt je mee op een reis en laat de fanatiekelingen al over de dansvloer springen. De liefhebbers kennen hem van zijn dubstep-sets in bijvoorbeeld de Panama te Amsterdam. Geen zorgen, dubstep laat ie mooi thuis, zijn 175 bpm tracks niet.

Legion
Een resident van het befaamde Hit'n'Run-team, heeft projectjes met 50% Mindustries (Muphcase) & D-Cursed (Cursed Legion) en is bekend van het roemrijke tekno-industrial label dat Obs.Cur heet. Ze hebben het over Legion. Waar Gameplay eindigt, gaat hij verder. Heupschuddende vrouwen en fistpumping gegarandeerd!

YmB
Het is bijna een thuiswedstrijd voor deze Dordtenaar die zelden in Nederland draait. De afgelopen zes maanden heeft de mede-labeleigenaar van Ninth Circle in Slowakije, Duitsland, België, Hongarije, Portugal, Spanje en Bulgarije opgetreden. In diezelfde maanden heeft hij muziek uitgebracht op labels als Future Sickness Records, Battle Audio Records & Tainted Audio (jawel, het label van Mr. Artcore DJ Ruffneck!) Club Havana gaat op 24 oktober kennis maken met een man die al jaren snapt dat hardcore en drum & bass prima bij elkaar kunnen gaan. Een kleine teaser vind je hier: YmB - DnB vs Rave & HHC:



Brainwash
Op de eerste editie van Herrie & Co gaan we meteen al internationaal: vanuit België halen we de Vlaamse beukmachine Brainwash. Bart Foré gaat net als YmB door half Europa met zijn muziek: met iets minder breaks, maar met meer 4x4 kicks. The Qontinent, de Motormouth Recordz-avonden, Footworxx, noem het maar op.en je komt hem wel tegen.

Tijdens Herrie & Co invites Ninth Circle gaat het vanaf hier meer de gabberkant op. Beuken, beuken, beuken!

Vexer vs Explicit
Van Brugge gaan we weer terug naar Den Haag. De afsluiters van de avond treden tegenwoordig wat vaker solo op, maar tijdens Herrie & Co doen ze weer ouderwets hun herrie-battle. Herrie-battle? UK Hardcore vs ouwe jaren 90 gabber vs ietsje harder. Dat is wat ze bedoelen met een herrie-battle. Dus doe je Aus aan of je ik hang voor de boxen op een free-tekno-party-outfit maar aan!
Als ware dinosaurussen draaien ze op feesten als Dominator, Raving Nightmare, E-Mission & P.O.R.N. gewoon met vinyl. Dat doen ze ook deze nacht, dus als je verzoekjes hebt: laat het tijdig hier weten. Er past namelijk wat minder in een platenkoffer als op een USB-stick

Bereikbaarheid
Club Havana ligt centraal in Sliedrecht, niet ver van het goed bereikbare treinstation van deze stad. Wil je liever met de fiets komen en hem stallen? Geen probleem, want er staan meerdere fietsenrekken voor de deur.

Kom je van ietsje verder en/of heb je geen zin het OV (al stoppen er ook bussen voor Stationsweg 3), dan kan je ook je auto gratis parkeren voor de deur. Geen zorgen, er zijn voldoende parkeerplekken in de directe omgeving!