Partyflock
 

Takens pakt flink uit in oktober

gepubliceerd door , op
Takens pakt flink uit in oktober
12 september 2014
LocatieTakens
Met een grote opening gooit discotheek Takens Balkbrug alle deuren van het uitgaanscentrum weer open. Dat gebeurt op zaterdag 4 oktober.

Het is een moment waar heel veel mensen naar uitkijken. Dat weet ook eigenaar Eddy Wagenvoord. 'We worden niet alleen gebeld met de vraag wanneer we open gaan, maar ook op social media worden we nauwlettend gevolgd.' Takens is een begrip in een wijde omgeving, maar toch verwacht Wagenvoord dat er weer flink aan de weg getimmerd moet worden om het uitgaanscentrum op de kaart te zetten. 'Maar dat gaat ons lukken.'

Brede programmering
In de achterliggende maanden is er hard gewerkt aan het programma voor het komende najaar. Talloze artiesten zijn geboekt en daarbij heeft Takens gekeken naar een brede programmering. Het publiek krijgt meer keuze, zelfs per avond. 'We laten onze gasten op bepaalde avonden kiezen tussen het complete aanbod van Takens of slechts een gedeelte. Dan hebben we bijvoorbeeld een topband of -artiest in de grote zaal waar een bepaalde entreeprijs aan hangt. Wie niet naar die topact wil, maar gewoon lekker wil uitgaan in onze andere zalen kan dan voor een lagere entreeprijs naar binnen.'

Teenageparty's
Wat zeker blijft of liever gezegd terugkeert zijn de Teenageparty's, de feesten voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar. 'Vrijdag 10 oktober vindt dit evenement voor de eerste keer plaats en nu al wordt er door de jeugd veel over gesproken.' Goed nieuws voor de jonge stappers is dat Takens Balkbrug belooft dat er iedere keer een dj, artiest of drive-in show op het programma zal staan.

Night of the dj's
Maar eerst de Grand Opening. Zaterdag 4 oktober opent Takens met de Night of the dj's waarvoor Bass Modulators, Psyko Punkz en F8trix naar Balkbrug afreizen. 'Stuk voor stuk topartiesten', laat Takens weten. Ook het 80's & 90's Feestcafé, de voormalige Scheepsbar, wordt geopend. Daar treedt Lesley Williams, de bekendste en beste André Hazes act op.

'Wij hebben er met ons allen ontzettend veel plezier in om de deuren van Takens weer open te gooien', zegt Eddy Wagenvoord. 'Er staan tal van goede artiesten op ons programma, maar daarover later meer.

1 opmerking

goede Nieuws ! Een keer Takens geweest, mooie avond gehad.
laatste aanpassing