Partyflock
 

North of the Technolands nieuw techno-concept in Leeuwarden

gepubliceerd door , op
Na een groot succes van de eerste editie van Techno Department, Kings of Techno, komt Techno Department nu met zijn tweede editie: North of the Technolands. North of the Technolands wordt gehouden in Club Fire Palace Leeuwarden in de grootste zaal de Fame waar 500 techno-lovers los kunnen gaan op 4 oktober van 23:00 tot 04:30. Fire Palace gevestigd in het voormalig Politiebureau en Brandweerkazerne in het hartje van Leeuwarden.

De Fame, deze area is het nieuwste gedeelte van Fire Palace. De ruimte bestaat uit drie verschillende etages die in elkaar overlopen door middel van trappen. Hier is ook een zwevend podium aangebracht en elke bar in Fame heeft zijn eigen natuurthema. Zo is de onderste bar als grot gebouwd, een water- en een bomenbar op de middelste verdieping en de bovenste bar is speciaal geopend voor VIPs.

Losgaan doe je met de volgende dj's:

MisterV 🇳🇱 ook wel bekend van Techno Department Radio, zal het eerste half uur starten met relaxte pure techno en techhouse beats.
Gevolgd door Mario Reichert 🇳🇴. Deze Duitse techno dj, woonachtig in Noorwegen, zal de bpm iets gaan opschroeven.
Mario Reichert ook wel bekend van Radio23 en resident dj bij Speir TV.
Standox laat daarna zijn kunsten horen met zijn pure techno beats en tribals. Standox voerde zijn vaardigheden in het beroemde Amsterdamse venue uit in De Marcanti samen met grote namen als Mauro Picotto 🇮🇹, Rino Cerrone 🇮🇹, Danilo Vigorito 🇮🇹, The Advent🇬🇧, Marco Fontani 🇳🇱, Deetron 🇨🇭, Davide Squillace 🇮🇹, Jeff X 🇳🇱 en meer. Hij slaagde erin om het merk in Amsterdamse underground scene te verlaten met zijn recente, grote sets en optredens waar hij zijn uitstekende vaardigheden toonde. Met zijn eigen organisatie Soundclinic organiseerde Standox zijn eigen feesten in Servië. En dit werd een succes.
R&J🇳🇱 met diverse nationale en internationale radioshows, waaronder Club Dance Radio en EDMCentral uit Engeland, weet hij iedereen te verrassen door als een echte allround dj zich aan het publiek te tonen. Van latin tot techno en van Top40 tot house, R&J draait of mixed het allemaal. R&J zal de bpm flink gaan opschroeven tijdens North of the Technolands.
De techhouse king Dennis Tempico resident bij Sundaygrooves. Zijn favoriete stijlen om te draaien zijn house, techouse, techno en electro. Clubs waar Dennis Tempico gedraaid heeft: Organza, Eindelijk Weer, 7th Heaven Events, Switch Hilversum, Wapen van Hilversum en vele huisfeestjes. Sinds kort is Dennis Tempico ook steeds meer geïnteresseerd geraakt in het produceren. Hij heeft echt een passie voor muziek en is er dan ook bijna elke dag mee bezig. Samen met Mike Perez🇬🇷 draait hij voornamelijk op de laatste zondag van de maand Sundaygrooves. Dennis Tempico zal in de late uurtjes gaan afsluiten en zal met zijn dikke techhouse set de Fame van Fire Palace op zijn kop zetten.

Kaarten zijn nu verkrijgbaar via koop tickets en zijn slechts €5. Deurverkoop bedraagt €7.50.

Bekijk hier de trailer:


Gastenlijstplek winnen? doe mee aan de winactie!