Partyflock
 

The official Beachclub Vroeger summer reunion komt naar The Sand

gepubliceerd door , op
Beachclub Vroeger
13 september 2014
FeestBeachclub Vroeger · The Official Summer Reunion 2014
Datumzaterdag 29 november 2014
WinactieBeachclub Vroeger actiegesloten
LocatieThe Sand
Na 8 succesvolle zomers, waarvan de laatste 3 jaar uitgeroepen tot de populairste Beachclub van Nederland, heeft Beachclub Vroeger na vele verzoeken besloten om op zaterdag 29 november een officiële Summer Reunion te houden.

Beachclub Vroeger heeft besloten gehoor te geven aan haar bezoekers na vele vragen zoals; Wanneer komt er een Beachclub Vroeger Summer Reunion? Hier komt dan eindelijk het antwoord!

Pak je agenda er maar bij en onderstreep de volgende datum maar heel dik. Zaterdag 29 november 2014, gaat Beachclub Vroeger in samenwerking met evenementenlocatie The The Sand te Amsterdam, op spectaculaire wijze jullie de heetste nacht van het jaar laten beleven tijdens Bloemendaals grootste reünie ooit: 'The Official Summer Reunion 2014'. Met een afspiegeling van afgelopen jaren wat er allemaal plaats heeft gevonden bij Beachclub Vroeger, zullen moeite noch kosten worden bespaard en zal er deze avond groots worden uitgepakt met de show, line-up, decor en entertainment. Speciaal voor deze eerste officiële Summer Reunion is de programmering in samenwerking gedaan met DJ Dyna.

De voorverkoop van deze grootse Official Summer Reunion start op maandag 18 augustus. De eerste 500 Super Early Bird kaarten zijn voor de liefhebbers €15,00. Houd je van meer comfort en luxe? Dan kun je één van de 30 vip tafels reserveren via het volgende nummer: 06 33626712. Tickets zijn verkrijgbaar via koop tickets.