Partyflock
 

Sexed Up · Ghostriders met Pasen naar de Maassilo

gepubliceerd door , op
Op 26 december 2013 heeft Rotterdam kennis gemaakt met een nog nooit eerder vertoonde concept: Sexed Up Ghostriders. De Maassilo Rotterdam was afgeladen met meer dan 4000 feestende bezoekers! Was jij er niet bij? Sit back & enjoy the ride



The ride continues
Op zondag 20 april zullen de GhostRiders onder aanvoering van Dyna terugkeren in de Maassilo Rotterdam. Deze editie staat wederom in het teken van 'Ghostriders – The future starts today not tomorrow'. Tegendraads en eigenwijs nemen Dyna en zijn team weer mee op een acht uur durende reis die alle verwachting overtreft. Het is weer tijd om alle remmen los te gooien en tegen de vaste stroming in te gaan. Heb jij de afgelopen editie moeten missen dan is dit jouw kans om deel uit te maken van het Ghostriders team! Maandag 21 april is een nationale vrije dag i.v.m. Pasen, dus dit is de kans om Sexed Up #GhostRiders in Rotterdam mee te maken!

Ride or die...
De Sexed Up Ghostriders voorverkoopkaarten zijn verkrijgbaar via koop tickets, alle Primera winkels en Free Recordshops.
Early Bird tickets:€12,50 (uitverkocht)
Presale tickets:€ 17,50 [ex.fee]

De vorige editie in de Maassilo Rotterdam was compleet uitverkocht! Wacht daarom niet langer en haal je ticket op tijd.

Ghostriders for the night